CHAT
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

- technotronic
- Stožerni Narednik

Re: CHAT
Helllo Man...
Budi ozbiljan covijek, kada ti godine predju broj cipela u pravilu krece potreba za cvikerima , netko se sverca +2/3 godine i to je sve !!
Optiku gore i zaboravi ta mucenja kroz mehanicke nisane, to je za omladinu !
Budi ozbiljan covijek, kada ti godine predju broj cipela u pravilu krece potreba za cvikerima , netko se sverca +2/3 godine i to je sve !!
Optiku gore i zaboravi ta mucenja kroz mehanicke nisane, to je za omladinu !
Nemoguće je Nemoguće
- technotronic
- Stožerni Narednik

još 10 godina mi treba da pređu broj cipela, doduše, brzo će to, vrijeme nas sve neumoljivo gazi ko tenk neprijateljsko ljudstvo i tehniku 
- technotronic
- Stožerni Narednik

stolttom wrote:Dragi moj Sjekira, već su prošle skoro 3 godine od mog prvog uvoza laminata i izrade 1. kundaka.
Sada nakon toliko vremena i uvezenih klada za 9 komada kundaka, ja osobno nisam našao ništa
približno konačnoj cijeni od 700 EUR-a, opet velim ako se ne uvozi klada i upušta u samogradnju.
Bilo koji poluproizvod, kao i ovi s linkova, zahtjevaju dosta dodatnog posla i prethoni čvrsti dogovor
o cijeni s majstorom koji će upasirati pušku u tvoj uvoz. Probaj u tim internet pustošima kupiti
nešto, daj to majstoru ugraditi, pa nam javi konačne rezultate.
evo citirat ću ovaj post pa da podjelim iskustva
uglavnom javio mi se ing. Mayerl iz Styria Arms, ugodan čovjek preko maila, rekao bih, i razmjenili smo ih nekoliko pa ću informacije, bratski, podijelit
uvozi Mcmillan i B&C kundake za kupce koji slažu cijelu pušku kod njega, samo za njih. Cijena kundaka = cijena u US x 1.3 i u nju ulazi cijena beddinga. Ako ne uzimate custom cijev, oni sami rade, jebiga ne znam hrvatsku riječ, lapping, uglavnom proces ručne obrade cijevi kojom se uklanjaju nepravilnosti u cijevi (remingtova cijev varmint! o tome više poslije), za više ima na youtube. također u cijenu koju nudi ide i njihova antikorozivna zaštita.. kaže StyriaCoated.
također ugađanje i poliranje akcije i okidača (serijskog).
U kvalitetu usluge ne sumnjam.
ne znam zašto sam spomenuo R700 ali njega se uhvatio pa smo nastavili sa R700 i došli do cijene B&C kundak cca 2100€, Mcmilan HTG cca 2400€ samo zato što su B&C trenutno teže dostupni inače mi je to prvi izbor bio. i HTG varijanta mi ulazi u proračun ali jednostavno, vidio sam oba i vjerujem da nema McMillan bitnu prednost pogotovo nakon dobrog puškara.
dakle može se dobiti dobar kundak za pristojan novac (pristojan jer u ovom slučaju uračunavaju u njegovu cijenu bedding) ako se odlučite uzeti cijelu pušku kod njega
u konkretnom slučaju postoje još troškovi izvozne dozvole i put do Zeltwega (bio na Airpoweru nekih 2 i pol sata vožnje)
dali se to sve isplati to je na svakom ponaosob.. recimo da se za gore navedene novce dobije "konačna" puška, u mom slučaju papir/čeka puška, zato laminirano drvo mi nije prvi izbor
kad smo već spominjali GRS za identične novce se dobije Tikka V + GRS bolthorn
o uvjetima i načinu plaćanja ne znam ništa, ponudu sa pravim brojevima slaže kad je konfiguracija konačna.. bilo bi lijepo da Lex napiše koju o tome.
- technotronic
- Stožerni Narednik

ja imam rusanov švenk na svom karabinu, kvalitetan materijal, sve 5, ali kad gledaš 20 deka gvožđa puno košta, što jest, jest
- technotronic
- Stožerni Narednik

Ovaj ih salje i prodaje
http://www.olx.ba/artikal/7311756/nosac ... dnodjelni/
A imaju i ove "zrak" nove.To je isto jeftino, a drzi.
http://www.olx.ba/artikal/11628770/nosa ... abin-m-48/
http://www.olx.ba/artikal/7311756/nosac ... dnodjelni/
A imaju i ove "zrak" nove.To je isto jeftino, a drzi.
http://www.olx.ba/artikal/11628770/nosa ... abin-m-48/
- technotronic
- Stožerni Narednik

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

- technotronic
- Stožerni Narednik

kapital ne poznaje granice, a od hrvatskog je u Hrvatskoj ostala samo repka, zastava i hrvatski san (to je ono "preko noći ukradi za sebe i 10 generacija poslije)