K: padobranska oznaka hv
K: padobranska oznaka hv
Kupujem padobransku oznaku hrvatske vojske..digitalno zelenu ili staru zelenu...moja je netragom nestala pa mi sad taj cicak zjapi prazan na unifirmi
ako netko ima viska molim ponude..
Re: K: padobranska oznaka hv
u hv postoji samo oznaka padozrakoplova i padohelikopa...siniša wrote:Kupujem padobransku oznaku hrvatske vojske..digitalno zelenu ili staru zelenu...moja je netragom nestala pa mi sad taj cicak zjapi prazan na unifirmiako netko ima viska molim ponude..
Pretpostavljam da je ovo samo šala..šile wrote:u hv postoji samo oznaka padozrakoplova i padohelikopa...siniša wrote:Kupujem padobransku oznaku hrvatske vojske..digitalno zelenu ili staru zelenu...moja je netragom nestala pa mi sad taj cicak zjapi prazan na unifirmiako netko ima viska molim ponude..
Obrati se Papilonu, sigurno poznaje mnogo padobranaca na braniteljskom forumu.
Ok..hvala ti..mislim da sam vec rijesio to..ako mi covjek pošteno posalje kao sto je obećao..ali imat cu u vidu papilona ako se sto izjalovi
poznajem i te kakvih .....kao i svugdje,kajkavih ima i tamo......Spinnaker wrote:Obrati se Papilonu, sigurno poznaje mnogo padobranaca na braniteljskom forumu.
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
kaj ti Sinica nisi još u vojsci, ak se dobro sječam odlučil si postati profesionalac....nadanm se da si izgradio karijeru, ajde da te čujemo....siniša wrote:Ok..hvala ti..mislim da sam vec rijesio to..ako mi covjek pošteno posalje kao sto je obećao..ali imat cu u vidu papilona ako se sto izjalovi
Jesam stari u vojsci sam 4 godine...bas sam u vojsci i zavrsio padobransku obuku i jos masu obuka i tecajeva...uskoro (tocnije na proljeće) bih trebao prec i u docasnike i tak..sve u svemu vrijeme leti 
Iskrene čestitke i drži se drago mi je da ima mladih Domoljuba!!!! 
Hvala ti..naravno, bez domoljblja nista..barem ja smatram da tako treba bit