NABAVNA DOZVOLA
Re: NABAVNA DOZVOLA
Hahaha. Sa njom sam i ja par puta imao posla ali ok je bila. I ja sam nabavnu cekao 2mj. i isto sam zvao i onda tek dobio. Gospodja tamo mora shvatit da je ona tamo zbog tebe i da ju TI placas i da nema sta biti bezobrazna. Ja sam se u medjuvremenu prebacio u Samobor i tu je milina.
Ma ko ju šljivi. Danas sam joj se nacrtal u 8:01 na vratima i bila je čisto pristojna. za 10 minuta sam bil već u autu na putu za Karlovac di sam podigel svoju novu bebu. Sutra ču joj doći u 15:19H na upis u knjižicu.
Eto, sada moj Star-i dečko ima brata.

Eto, sada moj Star-i dečko ima brata.

4.000,00kn +/- par stotica. Nesmijem reći toćnu cijenu jer mi nebi vjerovali. Uglavnom imal sam "čovjeka koji zna čovjeka koji živi sa ženom koja ima kolegicu koja pak zna sestrićnu od tetine mame koja je bila firmana kuma malome od čovjeka koji....."

-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ako misliš na prvo pucanje, skoro je bilo jućer dva puta. Prvi puta je SKORO bilo kada sam odma nakon posla odletel u LAS da ga isprobam al je tam bila već hrpa zaštitara koji su imali....nekaj..... pa nisam mogao čekati 2 sata da dođem na red.dejandlesk wrote:A krštenje?
Drugi puta je SKORO bilo u 23:30h kada mi je majstor sa premalo krvi u alkoholu probal sa autom srušit stepenice na ulazu u moju kuću....sreća na mojoj trijeznosti pa nije "DRUGI" put u stvari postal PRVI put.
Ovih dana valjda bude krštenje. Mislim da smo već malko prešli OFF.
Doc77, pazi na krstenje da ti ga zbog rusenja stepenica murija ne bi pokupila? 
BUM BUM...
Pozdrav, novi sam na forumu.
Da se predstavim.
Lovac(vlasnik 3 puške, m48 prerađeni, dvije bokerice) , ribolovac, student. Imam 21 godinu.
Zanima me jeli moguce dobiti nabavnu dozvolu za Malokalibarku i pod kojim uvjetima?
Hvala
Da se predstavim.
Lovac(vlasnik 3 puške, m48 prerađeni, dvije bokerice) , ribolovac, student. Imam 21 godinu.
Zanima me jeli moguce dobiti nabavnu dozvolu za Malokalibarku i pod kojim uvjetima?
Hvala
Nabavnu dozvolu možeš dobiti pod istim uvjetima kao što si dobio i za ostale puške koje posjeduješ, naravno ovo vrijedi za HR(neznam otkud si).
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Da,
prema pravilniku o uporabi lovackih naboja, pogledaj malo, 22lr se moze koristiti za odstrel lisice, sojke, itd. sitnih predatora.
Lovacka puska.
prema pravilniku o uporabi lovackih naboja, pogledaj malo, 22lr se moze koristiti za odstrel lisice, sojke, itd. sitnih predatora.
Lovacka puska.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Točno tako... evo ja imam malokalibarku registriranu kao lpvačka puška...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Pozdrav svima,
Da malo osvježim temu - redovito joggiram i zaista sam doživio svega, najčešće od pasa (ponekad i vlasnika). A doživio sam i da me grupa huligana ganjala i jedva sam im pobjegao.
Protiv pasa sprej pomogne, ali protiv četvorice nabrijanih likova koji te ganjaju ?
Dovoljan razlog za DiN ?
(već očekujem odgovor, ali možda se iznenadim).
Da malo osvježim temu - redovito joggiram i zaista sam doživio svega, najčešće od pasa (ponekad i vlasnika). A doživio sam i da me grupa huligana ganjala i jedva sam im pobjegao.
Protiv pasa sprej pomogne, ali protiv četvorice nabrijanih likova koji te ganjaju ?
Dovoljan razlog za DiN ?
Treniraj i dalje pa se brani ako treba, na bilo kakvo sredstvo samoobrane zaboravi jer možeš samo naje....
Rekao jedan prijetelj,,,,, ako je vec doslo do toga da ga moras upotrijbiti za sacuvati zivu glavu onda si svakako u problemima. No evo moj klijent igrom slucaja setao kroz park i nasao pucaljku, kako je savjestan covjek ponesao je to sa sobom da ne bi slucajno naslo neko dijete, i kao za vraga na povratku kuci htjelo ga orobit i pretuc, on onako u panici htio da pokaze pistolj ali kako je nespretan to odmah opalilo par puta i slucajno pogodilo ove razbojnike po nogama i koljenima......berbenn wrote:Tesko i nikako do takve dozvole....
Nemoguće je Nemoguće
nemaš šanse...Ariel wrote:...Protiv pasa sprej pomogne, ali protiv četvorice nabrijanih likova koji te ganjaju ?
Dovoljan razlog za DiN ?
takvu dozvolu dobiješ samo ako uspiješ uvjeriti nadležne da je ustvari ne želiš...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Takvu dozvolu dobijes ako si umirovljeni policajac ili vojnik, vanjski suradnik policije, bivsi carinik ili SOA-evac, sudac(dakle drzavne sluzbe), a za sve ostale slucajeve treba neopisivo opak argument, a cak mislim da ni to vise ne prolazi! Jedino, jos sto bi proslo, a to je ono debelo MOZDA je DEBELA veza sa nacelnikom postaje, da bas garantira za tebe(jedino ako ti je brat-ma ni onda)! To je puka slucajnost i zato mislim da je to nemoguce, iako, posto se gotovo ni jedan posto zlih radnji ne napravi lovackim niti sportskim oruzjem, ja bih takve dozvole davao takvim ljudima koji ispunjavaju navedene uvjete i koji to zele(jer ipak od parsto tisuca nositelja oruzja u RH, takvu dozvolu zeli njih5%)
BUM BUM...