CHAT
- technotronic
- Stožerni Narednik

- technotronic
- Stožerni Narednik

Re: CHAT
technotronic wrote:pa i nije puno, doduše, dosta za komad plastike
Gume.
A racunaj jos da to treba pripasati. Ako ne znas sam i nemas alata, puskar ce ti sigurno uzeti 150-200kn.
Znaci ta guma je vecih dimenzija od kundaka i potrebno ju je izrezati i pobrusiti da bi pasala.
- technotronic
- Stožerni Narednik

Mislim stvarno....si cicija....hahahhahahahtechnotronic wrote:izaći će to jeftinije, smislit ću ja nešto
Pa gajba pive kosta cca 120 Kn, popijes i popisas a ovo ti ipak koristi visestruko...
Nemoguće je Nemoguće
Žmukler jen .....a za toliko penez prodaješ kobase....technotronic wrote:izaći će to jeftinije, smislit ću ja nešto
deni si prek kundaka prezervativ....i to ti je guma...i jeftinija
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
- technotronic
- Stožerni Narednik

Im ne mislim prek gevere sidu herbatiPapilon wrote:Žmukler jen .....a za toliko penez prodaješ kobase....technotronic wrote:izaći će to jeftinije, smislit ću ja nešto![]()
![]()
da mi je znati na koga si se hred, na Zagorce bogme ne....
deni si prek kundaka prezervativ....i to ti je guma...i jeftinija
- technotronic
- Stožerni Narednik

http://www.njuskalo.hr/lovacki-trofeji/ ... s-18492056
znalci, jel ovo Colt army special .38 od prije prvog svjetskog rata ili nešto slično?
znalci, jel ovo Colt army special .38 od prije prvog svjetskog rata ili nešto slično?
- technotronic
- Stožerni Narednik

- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Prema americkoj publikaciji: "Standard catalogue of firearns - the collectors price and reference guide":
Model 1892 US Navy and Martial model
Novi iz kutije: 3500 usd
Vrlo dobro stanje: 2000 usd
Dobro stanje: 800 usd
Prolazno stanje: 600 usd
lose stanje: 400 usd.
Medjutim, ima nekoliko vrlo slicnih modela za civilno trziste kojima je cijena manja.
Army special model, koji ukljucuje i navedeni kalibar, I jos nekoliko drugih.
Novi iz kutije: 550 usd, najvisa vrijednost
do najnize cijene: 150 usd
Na osnovu slike na njuskalu, I one u katalogu vrlo je tesko odrediti razliku, medjutim na osnovu 2 pina ispod udaraca na skupljem modelu, a koja ovaj najjeftinij nema na slici u dostupnom katalogu, lako moguce da je to ovaj prvi.
Trebalo bi usporediti sa serijskim brojevima I malo istraziti, te ispitati poznato porijeklo odakle je to doslo (trofejni, ratni, vojna pomoc, civilno trziste, itd).
Takodjer treba reci da vrijednosti iz americkog kataloga ne moraju biti relevantne za lokalno nase trziste.
S druge strane, pojedino staro oruzje postize vrlo visoke cijene kod nas, poput mausera c96, da navedem jedan primjer, tako da ovo gore ne mora biti nerealno.
Model 1892 US Navy and Martial model
Novi iz kutije: 3500 usd
Vrlo dobro stanje: 2000 usd
Dobro stanje: 800 usd
Prolazno stanje: 600 usd
lose stanje: 400 usd.
Medjutim, ima nekoliko vrlo slicnih modela za civilno trziste kojima je cijena manja.
Army special model, koji ukljucuje i navedeni kalibar, I jos nekoliko drugih.
Novi iz kutije: 550 usd, najvisa vrijednost
do najnize cijene: 150 usd
Na osnovu slike na njuskalu, I one u katalogu vrlo je tesko odrediti razliku, medjutim na osnovu 2 pina ispod udaraca na skupljem modelu, a koja ovaj najjeftinij nema na slici u dostupnom katalogu, lako moguce da je to ovaj prvi.
Trebalo bi usporediti sa serijskim brojevima I malo istraziti, te ispitati poznato porijeklo odakle je to doslo (trofejni, ratni, vojna pomoc, civilno trziste, itd).
Takodjer treba reci da vrijednosti iz americkog kataloga ne moraju biti relevantne za lokalno nase trziste.
S druge strane, pojedino staro oruzje postize vrlo visoke cijene kod nas, poput mausera c96, da navedem jedan primjer, tako da ovo gore ne mora biti nerealno.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- technotronic
- Stožerni Narednik

- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Nije problem, kad je katalog pri ruci!technotronic wrote:Jako dstaljna recenzija... svaka čast
Turn better into best!
- technotronic
- Stožerni Narednik