6 mm kuglice
6 mm kuglice
Trebaju mi olovne ili čelične kuglice za praćku, promjera 6 mm. Da li netko ima za prodat ili info gdje se mogu kupit u Hrvatskoj.
Sretan Uskrs i pozdrav !
Sretan Uskrs i pozdrav !
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
- technotronic
- Stožerni Narednik

Re: 6 mm kuglice
možda bi ti najbolje bilo nabaviti kalup i doma raditi
http://www.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/op ... as-7802828
http://www.njuskalo.hr/ostalo-oruzje/op ... as-7802828
Kupi patrone za sacmaricu sa kuglicama 6mm,ako nemas oruzni za sacmaricu, pitaj nekog lovca da ti kupi.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Mislim da su ti čelične skupe. Postoji ti trgovina, u biti željeznarija, u Križevcima, zove se Trgo - agencija, imaju čelične kuglice 6mm po 23 lipe komad. Za olovne, ne znam gdje bi bilo. Pogledaj njihovu stranicu, pod kategorijom LEŽAJEVI, imaš kuglice, pa odaberi što ti možda odgovara. Držim fige!
To je malo sitno za praćku, ja sam koristio 8,6mm ili od ležajeva. 10 mm bi bilo idealno. E praćko moja, di si sada....a bio sam majstor s njome. Ulovio više nego neki puškom.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ako su kuglice čelične, trebaju biti malo krupnije, jer je željezo lakše od olova. No nisu baš jeftine, pa je isplativost upitna. Kubik tucanika košta par stotina kuna, a praćkati možeš koliko hočeš!
Tucanik ne valja, riječni šljunak pa biraj polako okrugle.dejandlesk wrote:Ako su kuglice čelične, trebaju biti malo krupnije, jer je željezo lakše od olova. No nisu baš jeftine, pa je isplativost upitna. Kubik tucanika košta par stotina kuna, a praćkati možeš koliko hočeš!
- Bruno Strat
- Pozornik

Prošetaj do nekog elektromehaničara i automehaničara i imat ćeš ih badava koliko te volja. Bitno im je da se riješe nepotrebnog drloga po radnjama...
Netko radi što zna a netko zna što radi...