Scout scope
-
ThinkVision
- Pozornik

Re: Scout scope
Ni ta opcija nije isključenalex-lutor wrote:Ako vec imas pusku u tako dobrom stanju mislim da ne trebas drkuljiti po istoj. Kupi neku kramu pa se igraj do mile volje. No posto sam ja u pravilu pragmatican onda bih ja sve ovo skratio upotrebom neke crvene tocke Aimpoint/Meporolight i THE END !!!
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Da dodam jos na edukativnu vizuelnu presentaciju, u starijoj varijanti je dan 98k, a u modernijoj varijanti scout rifle ovako izgleda:
na prethodni opis treba dodati jos piccatiny sinu, da svi tehincki uvjeti budu zadovoljeni, za scout rifle.
(slike su s neta)
Lex, javi jel nedostaje sta?

na prethodni opis treba dodati jos piccatiny sinu, da svi tehincki uvjeti budu zadovoljeni, za scout rifle.
(slike su s neta)
Lex, javi jel nedostaje sta?
- Attachments
-
- ruger.jpg (7.21 KiB) Viewed 156 times
-
- ruger2.jpg (27.92 KiB) Viewed 156 times
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
NE mogu, ja sam mentalo ostecen pa mi neke stvari ne leze.....kao sto rekoh....rucno repetiranje i LER montaza je za mene NONSENS....!!!jolly wrote:.....Lex, javi jel nedostaje sta?
Da mogu pucati i drzati obje ruke na pusci a uz to pokusavati pratiti metu LER je recimo logican, no ako moram jednu ruku skinuti radi repetiranja sve mi gubi smisao, naprosto bih se osjecao glupo....Mozda to veseli Amere ali mene sigurno ne !
Da se ja igram onda bih to pokusao integrirati na M76
Nemoguće je Nemoguće
-
ThinkVision
- Pozornik

Opet ponavljam, zao mi je modificirati ocuvanu pusku i besmisleno mi je pretvoriti je u "safe queen" tj. da je samo gledam.lex-lutor wrote:NE mogu, ja sam mentalo ostecen pa mi neke stvari ne leze.....kao sto rekoh....rucno repetiranje i LER montaza je za mene NONSENS....!!!jolly wrote:.....Lex, javi jel nedostaje sta?
....Mozda to veseli Amere ali mene sigurno ne !
Ovo je jedini nacin za koristenje optike ili red dot bez busenja i brusenja, dapace, cak mi je i zanimljiv koncept.
I like my weapons the way I like my women, all shapes and sizes.
- jolly
- Cinker - bojna

Kolega, svidja mi se nacin na koji razmisljate.ThinkVision wrote: I like my weapons the way I like my women, all shapes and sizes.
Turn better into best!
Hehehhehehe...vidi ti ekipice....sve za cice i guzice....svi smo isti ????ThinkVision wrote:....I like my weapons the way I like my women, all shapes and sizes.
Gornja recenica je odlicna mada bih ja izostavio drugo " MY "
Nemoguće je Nemoguće
-
ThinkVision
- Pozornik

Jedini problem su financijejolly wrote:Kolega, svidja mi se nacin na koji razmisljate.ThinkVision wrote: I like my weapons the way I like my women, all shapes and sizes.
I jedno i drugo te odere
-
ThinkVision
- Pozornik

Nisam "native speaker" pa mi pobjeglolex-lutor wrote:Hehehhehehe...vidi ti ekipice....sve za cice i guzice....svi smo isti ????ThinkVision wrote:....I like my weapons the way I like my women, all shapes and sizes.
Gornja recenica je odlicna mada bih ja izostavio drugo " MY "![]()
![]()
![]()
- jolly
- Cinker - bojna

....
- Attachments
-
- montaza.jpg (16.19 KiB) Viewed 131 times
Turn better into best!