cz 22 kadet
cz 22 kadet
Da li netko zna da li bih mogao dobiti nabavnu za adapter cz 22 kadet
s obzirom da imam cz 75 bez uvjeta da budem učlanjen u neko
steljačko društo ?
s obzirom da imam cz 75 bez uvjeta da budem učlanjen u neko
steljačko društo ?
Re: cz 22 kadet
Adapter može biti registriran i za samoobranu, al ti je puno lakše riješiti kao sportsko. Nabavna se ispunjava kao nabavka rezervne cijevi.
Tomy wrote:Adapter može biti registriran i za samoobranu, al ti je puno lakše riješiti kao sportsko. Nabavna se ispunjava kao nabavka rezervne cijevi.
Hvala na odgovoru , mislio sam izbjeći obvezatno člansvto u nekom klubu .
I ne samo članstvo. Moraš dobiti potvrdu HSS-a da se aktivno baviš streljaštvom, što znači da se moraš natjecati i izaći u nekom od biltena sa natjecanja.
Znači odustajem , mislio sam ili taj adapter ili neki single Ruger 22 za slobodno vrijeme
ali vidim da u nas od tog nema ništa , žalosno , znači lakše je imati neki top od revolvera ili pištolja
nego ove "igračke", malo bez veze zakon ali što mi tu možemo .
ali vidim da u nas od tog nema ništa , žalosno , znači lakše je imati neki top od revolvera ili pištolja
nego ove "igračke", malo bez veze zakon ali što mi tu možemo .
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Na lovackom forumu su neki pisali da su dobili 22 adapter za 75-icu.
Ali treba traziti (navodno) dozvolu za drzanje, a razlog je treniranje u slabijem kalibru.
Ne kazem da ce ti proci, ali ne skodi pokusati.
Ali treba traziti (navodno) dozvolu za drzanje, a razlog je treniranje u slabijem kalibru.
Ne kazem da ce ti proci, ali ne skodi pokusati.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”