Traži se Zastava M88 / M88A
Traži se Zastava M88 / M88A
Traži se očuvana duga devetka (Zastava M88) po mogučnosti model M88A, kontakt na inbox PM.
Nešto kao na slici. Kontakt samo preko PM-a.

Bog je ljude uradio jednakima, a oružje ih je uradilo ravnopravnima!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Traži se.....
Ova na slici je stvarno očuvana. Osobno bi ispolirao cijev, to bi još malo podiglo izgled. Naoružaj se strpljenjem i s vremenom ćeš sigurno pronaći što tražiš.
Želim ti svu sreću!
Želim ti svu sreću!
NIje nužno da bude kao na gornjim slikama, može i s drvenim drškama.Walter123 wrote:Traži se očuvana duga devetka (Zastava M88) po mogučnosti model M88A, kontakt na inbox PM.
Kontakt u inbox na mail (PM).
Zbog cijene, mislim da j eto najbolji omjer cija/kvaliteta.Iggy wrote:Zašto baš taj pištolj??
Nije loš ali radije M57 (TT) u kal. 9mm. Konstrukcijski i po materijalu isti ali ipak veći, bolje leži, duža linija, cijev itd.
NHF, ali za zabijanja cavala je puno jeftinije kupiti cekicWalter123 wrote:....Zbog cijene, mislim da j eto najbolji omjer cija/kvaliteta.
Moramo se malo i nasaliti, ali mislis sa time pucati u papir ili ga zelis onako " neka se nadje ako zatreba " ???
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
lex-lutor wrote:NHF, ali za zabijanja cavala je puno jeftinije kupiti cekicWalter123 wrote:....Zbog cijene, mislim da j eto najbolji omjer cija/kvaliteta.
![]()
Moramo se malo i nasaliti, ali mislis sa time pucati u papir ili ga zelis onako " neka se nadje ako zatreba " ???
Lex, Covjek ga nije ni kupio, a vec dobija komentare sta ne valja!!!!!!
Ali realno kolega Walther123 dobro zbori, u ekonomskoj varijanti nema boljeg (jeftinijeg), ako je za lovacki samilosni hitac i ako je za rekreativno gadjanje u metu.
Walther123: Nekad je po njuskalu bilo povoljno i mausera 90 DA, jedanko robusno, malo boljeg dizajna, pa mozes pogledati i u tom smjeru.
Sretno s kupnjom!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Jolly,
Vlada kronican nedostatak humora, a to nije uopce dobro, raja se vise ne zajebava, ne sali, jos malo pa cemo poceti izbjegavati jedni druge da nitko ne mora platiti rundu......
Gdje nema zajebancije nema ni borebenog duha !!
Vlada kronican nedostatak humora, a to nije uopce dobro, raja se vise ne zajebava, ne sali, jos malo pa cemo poceti izbjegavati jedni druge da nitko ne mora platiti rundu......
Gdje nema zajebancije nema ni borebenog duha !!
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Lex,
Rijedak si nam gost, ali daj kad dojes na drenovu - idemo na turu pica, ja castim!
Rijedak si nam gost, ali daj kad dojes na drenovu - idemo na turu pica, ja castim!
Turn better into best!
U Kavura ti bude dobrih pistolja na komisionoj prodaji! Samo triba neletit! Neki dan je prijatelj uzeo isti takav koji ti trazis za 800 kuna. Pistolj nije metka opalio!
BUM BUM...
OK, hvala na info!berbenn wrote:U Kavura ti bude dobrih pistolja na komisionoj prodaji! Samo triba neletit! Neki dan je prijatelj uzeo isti takav koji ti trazis za 800 kuna. Pistolj nije metka opalio!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Tatin Zastava M88 je godinu dana stajao na komisionoj prodaji za 500kn, sa original drskama, 2 spremnika i drskama rucni rad, i na kraju nista... stari ga poklonio mladom kolegi lovcu...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Sve ovisi kada kome sto triba. Svaka stvar ima svog kupca, samo je pitanje vrimena
BUM BUM...
Imam ja ako još tražiš. Kao novi u kutiji sa dvije
kožne futrole i streljivom . 900 kuna]
Zanima me, pošalji mi na PM (inbox) slike s obje strane i sliku dozvole.vidra wrote:Imam ja ako još tražiš. Kao novi u kutiji sa dvije
poz
Evo kad je već tema "traži se"
Gdje nabaviti streljiva 9mm što jeftinije, veću količinu?? (osim doma praviti). FMJ...
Gdje nabaviti streljiva 9mm što jeftinije, veću količinu?? (osim doma praviti). FMJ...
Do kojeg iznosa po komadu govorimo "jeftinije"?Iggy wrote:Evo kad je već tema "traži se"
SITJE ima Selier&Bellot bulk pakiranje 250 komada za 2kn./kom.