HS 2000 generacije!

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
berbenn
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik
Been thanked: 1 time

HS 2000 generacije!

Post by berbenn » 24 Oct 2015, 22:46

Prostudiravsi generacije pistolja HS 2000 , naisao sam na nejasnoce! Naime, kada upisem na internetu "HS 2000 generations" fino prikaze razlike na tri razlicita modela i to mi je jasno! Ali na njuskalu sam vidio pistolj sa natpisom hs 2000 na navlaci, ali je ram pistolja sa 2 utora na sini za prihvat lasera ili svjetiljke,a takav model nije prikazan na internetu u pojasnjenju razlika, tj. takav ram je od HS-9 pistolja! Zna li netko o cemu se radi? Jel to neki pod model ili je neka kemija kucne radinosti? Slike mi nece salje, ne znam zasto! Upisite hs silver u trazilici na njuskalu pa cete vidjeti o cemu je rijec!
BUM BUM...

istra champion
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: HS 2000 generacije!

Post by istra champion » 28 Oct 2015, 16:46

To ti je rukohvat od XD-9 tactical, a navlaka od HS2000. Malo je čudno :roll:
SCORE:287 COMPETITION/195MEDAL; 112 GOLD 57 SILVER 26 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana

berbenn
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by berbenn » 01 Mar 2017, 22:16

Malo off topic, ali vezano za HS(xd) i XDM! Znaci, pistolj je hrvatski proizvod(posjedujem ga), radi ga HS PRODUKT u Karlovcu itd., itd. Hrvati izvoze pistolj(e) u Ameriku i mi smo ti koji ga jedini proizvode! E sada, ono sto me zanima je sljedece: Na dosta americkih stranica nalazim raznorazne aftermarket, custom djelove! Ajmo reci da mi je to jasno, netko proizvodi neke tuning dijelove i to je to(trigger kitovi, rucke, magazini, opruge....)! Al ono sto mi nije jasno je to da na istim tim stranicama nalazim gotovo sve dijelove pistolja(navlaka, cijev, rukohvat, igle).... Tko to proizvodi? Ako je HS domaci proizvod koji se radi samo u Hrvatskoj i izvozi, o cemu se onda ovdje radi? Po toj logici custom tvornice rade isti, jos bolji pistolj. Ili tako nije? Ima li tko kakvo saznanje o tom?
BUM BUM...

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times

Post by jolly » 02 Mar 2017, 07:19

Po meni nista cudno.
Vojno-policijski modeli pistolja su nesto sto se uvijek moze nadograditi, jer se u originalu rade u nekom razumnom odnosu kvalitete i cijene.
Sjedinjene drzave su veliko trziste i backmarket industrija je jaka, a modeli HS vrlo popularni.

A, sad, ko sta proizvodi za HS, tesko je reci. Daj neki link.

Pogledaj malo jos dva najkloniranija pistolja za koja ja znam: colt 1911 i CZ75/CZ85(B).
Danas se vise ne moze saznati ko sta proizvodi od ova dva, i koje dijelove, i koje nadogradnje.
Jedino je bitno da je model popularan, i pouzdan a onda ce trziste odraditi svoje.
Po meni, ne treba bas previse razbijati glavu oko tog.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

berbenn
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by berbenn » 02 Mar 2017, 09:08

Ma vraga razbijan glavu, nego eto! Buni me sto je tolika potraznja od nas, a u biti oni ga isto rade! Evo jedna od stranica pa pogledaj. Po tom mozes sloziti pistolj samo tako(normalno, skuplji nego sto dodje kada uvezu).....
http://www.xdgunparts.com/
BUM BUM...

icebug
Razvodnik
Razvodnik

Post by icebug » 02 Mar 2017, 09:10

Ma još malo pa ćeš tako dijelove oružja moći kupovati i kod nas...za 200-300 godina, možda 500...
Samo malo strpljenja.

berbenn
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by berbenn » 02 Mar 2017, 10:46

Jer klonovi 1911-ce imaju svoje ime i gotovi su proizvodi(normalno da ima i za njih aftermarket djelova), a ovo su samo djelovi od nekoliko proizvodjaca!
BUM BUM...

Post Reply