XDe!
Re: XDe!
Nemoj zaboraviti da su Ameri veliki patrioti i da oni vole SVOJE. Barem 90% Amera nema pojma gdje se proizvodi taj gun koji se kod njih na trzistu prodaje pod drugim imenom. Taj potez HS-a je vrhunski odigrana utakmica, jednostavno tko got da je odradio taj posao treba mu skinuti kapu.Darko11 wrote:Ma kad je poznati youtuber Hitckok 45,poznat kao veliki ljubitelj Glocka ocijenio u svom usporednom videu da je XDM bolji pistolj, a covjek je pucao u zivotu iz svega na planeti osim atomske bombe,onda je vjerovatno bolji .
Tesko ces od Amera cuti da hvale neki strani proizvod, bez obzira i ako je puno bolji od njihovog, naravno za razliku od nas.
Nemoguće je Nemoguće
Tu su već davno podjeljene karte i to na svjetskom nivou, ako nemaš svoju proizvodnju cijevi, i neku svoju patentiranu akciju nema smisla ulagati u tu granu proizvodnje. Možda bi napravio vrhunski proizvod ali teško da bi mogao konkurirati onom što se danas proizvodi na planeti.jolly wrote:....Moja osobna zamjerka je u opcoj ponudi tvornice, jer nema u ponudi za civilno trziste:
- lovacki karabin
- varmint karabin
- Poluatomatsku verziju VHS puske.
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Kad tebe neko cita, taj nema druge opcije, nego da se hitno uclani u klub eko vunenog pletenja, vrtlarstva i hortikulture (uzgaja rozice) i da se mani hitno, odmah , pothitno i asap lova i streljastva!! Jer su lov i streljastvo corava posla po zivot opasna.
Kod tene nema umjereno.
Brojni proizvodjaci ovise iskljucivo o uvoznim cijevima, i nema problema. Barem ga ja ne vidim.
Ali ako das vise detalja mozda promijenim misljenje.
Kod tene nema umjereno.
Brojni proizvodjaci ovise iskljucivo o uvoznim cijevima, i nema problema. Barem ga ja ne vidim.
Ali ako das vise detalja mozda promijenim misljenje.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
........Jer su lov i streljastvo corava posla po zivot opasna.Kod tene nema umjereno.
Jesam ja to ikada rekao? Kada nešto zajebem ja to i priznam, pa nitko nije robot. Rekao sam da su pokušaji proizvodnje JEFTINIM materijalima završili umalo tragično a da su na žalost ljudi PIZDE jer na svoja loša iskustva ne žele upozoriti ostale pošto znaju da se neće moći riješiti krame koju imaju.
Govorili smo o proizvodnji u HRVATSKOJ, varmint, lovačke puške i PA verzije VHS-a, meni to podrazumijeva proizvod koji mora biti pristupačan cijenom za širi broj korisnika i MATCH opciji koja bi trebala biti konkurentna nekoj srednjoj klasi na EU tržištu.
Ako to neka hrvatska firma može ponuditi svaka čast, ja tvrdim da NE može ( ne radi znanja, sposobnosti i razvoja) nego prema općem stanju prema poduzetništvu, skupim kreditima, 101 zahtijevu ekologije, porezima i nametima puška klase Howa bi koštala 3000 Eur za domaćeg kupca...a ti sam procjeni da li je to tako ili nije !
Imaš u startu dobru usporedbu, cijenu istog guna koji se prodaju u USA i u HR, koliko je u USA jeftiniji a u cijeni se nalazi X troskova koji trebaju da taj gun dodje na police u USA..pa kako brate ???
Jesam ja to ikada rekao? Kada nešto zajebem ja to i priznam, pa nitko nije robot. Rekao sam da su pokušaji proizvodnje JEFTINIM materijalima završili umalo tragično a da su na žalost ljudi PIZDE jer na svoja loša iskustva ne žele upozoriti ostale pošto znaju da se neće moći riješiti krame koju imaju.
Govorili smo o proizvodnji u HRVATSKOJ, varmint, lovačke puške i PA verzije VHS-a, meni to podrazumijeva proizvod koji mora biti pristupačan cijenom za širi broj korisnika i MATCH opciji koja bi trebala biti konkurentna nekoj srednjoj klasi na EU tržištu.
Ako to neka hrvatska firma može ponuditi svaka čast, ja tvrdim da NE može ( ne radi znanja, sposobnosti i razvoja) nego prema općem stanju prema poduzetništvu, skupim kreditima, 101 zahtijevu ekologije, porezima i nametima puška klase Howa bi koštala 3000 Eur za domaćeg kupca...a ti sam procjeni da li je to tako ili nije !
Imaš u startu dobru usporedbu, cijenu istog guna koji se prodaju u USA i u HR, koliko je u USA jeftiniji a u cijeni se nalazi X troskova koji trebaju da taj gun dodje na police u USA..pa kako brate ???
Nemoguće je Nemoguće
xdm je savršen stroj ali i bez premca u svojoj kategorijiberbenn wrote:Jolly, za zastavu sam zna, a za ova dva prva iskreno nisam! Pa ovaj crnogorski ni ne izgleda na oko los!
A kakav je, to ne znam! Tesko da je to ista bolje od xdm-a jer ocito ga hvale!
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

koja bi onda cijena bila zaMario_Zg wrote:I tu se HS da kupiti po tvornickoj cijeni.
HS-9 Tactical
XDM-9 5.25
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL