NABAVNA DOZVOLA
Re: NABAVNA DOZVOLA
Svakim danom sam sve vise siguran da mi placamo ljude koji moraju zakomplicirati stvari bez potrebe. Zar je toliko tesko iskopirati i formu i sadrzaj postojeceg EU EWB formulara sa svim rublikama i rasporedom ? U EU taj formular zamjenjuje nabavnu dozvolu a koliko sam shvatio kod nas ce sada trebati i nabavna i ovaj formular.. I tko je to nadlezno tijelo ??? Ne bi me cudilo da svako odobrenje treba ovjeriti ministarstvo.
Zasto smo tako zajebani nikada necu shvatiti ?
Zasto smo tako zajebani nikada necu shvatiti ?
Nemoguće je Nemoguće
JOOOJ.... mogu mislit koliko ce to zbunit jadne tete po postajama!? Kladim se da ce u dotičnih porasti potrošnja normabela i inih sr...
A baš sam razmišljao o jednom saueru 101 270win s egun-a(tamo ih ima po 899plastika i 999€ clasic) imam i neku optiku za nju..ovako mi se uopće ne da razmišljati o mogućoj papirologiji i gnjavaži.
A baš sam razmišljao o jednom saueru 101 270win s egun-a(tamo ih ima po 899plastika i 999€ clasic) imam i neku optiku za nju..ovako mi se uopće ne da razmišljati o mogućoj papirologiji i gnjavaži.
Da ne otvaram novu temu pa ću postaviti pitanje ovdje, nadam se da je u redu.
Da li netto ima informaciju kako često se sastaje povjerenstvo za odobravanje nabavnih dozvola, u Zagrebu?
Da li netto ima informaciju kako često se sastaje povjerenstvo za odobravanje nabavnih dozvola, u Zagrebu?
μολὼν λαβέ
Mislim da bi u pravilu trebalo biti svakih mjesec dana. Bar je tako kod nas u Šibeniku.
A sad, koliki su zaostaci i kašnjenja, to je druga priča...
A sad, koliki su zaostaci i kašnjenja, to je druga priča...
The truth is hate to those who hate the truth.
Ja mislim da povjerenstva nema! Jaka je uloga voditeljice referade za oruzje i nacelnika upravnih poslova, a sve ostalo su price! Mozda ima neka lagana komisija pri prvom oruzju, ali to je sve kako kome i kako u kojoj upravi! Upravo zato mi se gadi nas zakon o oruzju!
BUM BUM...
A tko zna...
Meni su tako tvrdili u PU, da se povjerenstvo sastaje jednom mjesečno. Kako to izgleda ne znam, ali očito jedan dan u mjesecu neko rješava te zahtjeve. Ako ne uspiju sve riješiti taj put, prebace ostatak za sljedeći mjesec.
Meni su tako tvrdili u PU, da se povjerenstvo sastaje jednom mjesečno. Kako to izgleda ne znam, ali očito jedan dan u mjesecu neko rješava te zahtjeve. Ako ne uspiju sve riješiti taj put, prebace ostatak za sljedeći mjesec.
The truth is hate to those who hate the truth.
Da, tako sam si i mislil. Sutra ću se prošetati do Petrinjske pa bum vidil.
μολὼν λαβέ
krajem mjeseca se sastanu i odobre ili i ranije ako ih se dosta nakupi... nazovu te telefonom kad ti odobre i sutradan ju pokupiš
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Nadam se uskoro, čekam susjede slovence da riješe "pooblastilo" za izvoz 
μολὼν λαβέ
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

šta si naručio i u kojoj trgovini?Lemi_O2 wrote:Nadam se uskoro, čekam susjede slovence da riješe "pooblastilo" za izvoz
Tanfoglio limited custom xtreme u JBI-u
Last edited by Lemi_O2 on 13 Jul 2017, 09:49, edited 1 time in total.
μολὼν λαβέ
Koliko je povoljniji u SLO nego kod Tomica ?Lemi_O2 wrote:Tanfoglio limited custom xtreme u JBI-u
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Bas sam to htio pitati?lex-lutor wrote:Koliko je povoljniji u SLO nego kod Tomica ?Lemi_O2 wrote:Tanfoglio limited custom xtreme u JBI-u
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Sad ce covjek reci da nije ni znao kako netko u HR dila Tangfoglio 
Nemoguće je Nemoguće
upravo tolex-lutor wrote:Sad ce covjek reci da nije ni znao kako netko u HR dila Tangfoglio
μολὼν λαβέ
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

jel postoji zakonski rok za izdavanje dozvole...90 dana je prošlo a nitko me nije zvao...prije par dana sam bio..rekli mi strpljen spašen 
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL