Misljenje
Re: Misljenje
Slikica je malo premala, inace boja i kontrast su sasvim u redu, mozda malo renderiranja i koji efekt pa bi fotka bila jos i bolja, a ne pise niti kojim foticem je fotografirano...
Nemoguće je Nemoguće
Ni meni, ali mislim da covjek preferira BLR seriju u nekom kalibru, ako je za lov 30-06 je OK, no bolestine poput 300WM-a itd..su too much.
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
ima i mrkva u kalibru 45-70. (marlin 1895). A ima i uberti scout u 22lr (
). Sve dostupno na nasem trzistu u trgovinama.Ako spominjemo lever action. Ali nam kolega nije objasnio predvidjenu namjenu puske.
Inace, Lex, ja sam mislio da ti volis te jake kalibre, a kad ono 300 wm, tebi je too much! jesi li ti to ostario, ili velike joule preferiras samo u kratkim cijevima?
Inace, Lex, ja sam mislio da ti volis te jake kalibre, a kad ono 300 wm, tebi je too much! jesi li ti to ostario, ili velike joule preferiras samo u kratkim cijevima?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Gospodo pitao sam samo za misljenje o ovoj pusci i rwkao sam da sam nasao samo browing u kalibru 300wm druge ne.neznam kaj sad nije jasno
Pa kratka cjev, u 300wm odlicna kao bush puscica, brzo repetiranje mrak za lov divlje svinje u pogonu i doceku, etoo4lovca wrote:Gospodo pitao sam samo za misljenje o ovoj pusci i rwkao sam da sam nasao samo browing u kalibru 300wm druge ne.neznam kaj sad nije jasno
hhahahhahah...jel ti to mene malo ???jolly wrote:...Inace, Lex, ja sam mislio da ti volis te jake kalibre, a kad ono 300 wm, tebi je too much! jesi li ti to ostario, ili velike joule preferiras samo u kratkim cijevima?
Znas da volim, ustvari nisam mjerodavan za te stvari jer ja to gledam na nacin da nakon sto ispucam 10 kom 444 sa ramena bas i nisam najsretniji, dok je za lov totalno svejedno upravo da je i 50 BMG jer vise od jednog metka tesko da ces opaliti u sat vremena.
Dat cu ti da probas 300grs zrno sa ramena iz 444 ali nemoj je bas jako prisloniti....
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Super! Ali nemoj da ostane na praznom obecanju! Javi na pm, kad cemo!lex-lutor wrote:jolly wrote: Dat cu ti da probas 300grs zrno sa ramena iz 444 ali nemoj je bas jako prisloniti....![]()
![]()
![]()
nakon toga ces morati radnju ponoviti i sa drugog ramena jer ces inace morati kod Kiroprakticara da te SIMETRIRA u torzu.
Ej, sad kad si vec spomenuo 444, daj nam jos napisi cemu to sluzi?
Turn better into best!
Pa ono...odes u sumu a zaboravio si motoroku, pa sa par metaka porusis koje drvce...jolly wrote:...Ej, sad kad si vec spomenuo 444, daj nam jos napisi cemu to sluzi?
Nemoguće je Nemoguće
Samo mi nije jasno zasto rade 300wm sa duzinom cjevi od 51cm.godinama sam svaki lov u pogonu i duzina cjevi kod mene ne igra ulogu bila ona 51 ili 56cm.to sto pricaju da je bolja kraca cjev za pogon su gluposti tih 5cm ne igra ulogu a da je duza cjev mogli bi se puknut i dalje
Imas pravo, na kratkom SSG-u je cijev 40cm i na 200m drži grupu unutar 10 cm, više nego dovoljno.4lovca wrote:Samo mi nije jasno zasto rade 300wm sa duzinom cjevi od 51cm.godinama sam svaki lov u pogonu i duzina cjevi kod mene ne igra ulogu bila ona 51 ili 56cm.to sto pricaju da je bolja kraca cjev za pogon su gluposti tih 5cm ne igra ulogu a da je duza cjev mogli bi se puknut i dalje
Nemoguće je Nemoguće
Po tebi je to dobro ili lose, nisam bas shvatio ?dive37 wrote:Ako na 200 mt. drži grupu 10 cm,onda nije puška za 200 mt.
Kratki SSG je puca urbano-takticke namjene, za neka puckaranja na vise od 100m ne vidim potrebe posto postoje neki drugi alati za tu namjenu ?
Nemoguće je Nemoguće