KONČAR - KAHLES Cup 300m - Zagreb, 08.07.2018.
Moderator: Original_G
KONČAR - KAHLES Cup 300m - Zagreb, 08.07.2018.
Streljačko društvo "Končar-Zagreb 1786" nastavlja s dalekometnim streljaštvom!
Ovog puta pod sponzorstvom Končar Elektroindustrije i austrijskog proizvođača optičkih ciljnika i dalekozora Kahlesa.
Oba sponzora su osigurala vrijedne nagrade dok je Kahles odredio naš turnir kao kvalifikacijski za nastup na njihovom velikom međunarodnom turniru "KAHLES LONG RANGE CHALLENGE"
više informacija:
https://www.koncar-zagreb1786.com/koncar-kahles-300m
Ovog puta pod sponzorstvom Končar Elektroindustrije i austrijskog proizvođača optičkih ciljnika i dalekozora Kahlesa.
Oba sponzora su osigurala vrijedne nagrade dok je Kahles odredio naš turnir kao kvalifikacijski za nastup na njihovom velikom međunarodnom turniru "KAHLES LONG RANGE CHALLENGE"
više informacija:
https://www.koncar-zagreb1786.com/koncar-kahles-300m
Re: KONČAR - KAHLES Cup 300m - Zagreb, 08.07.2018.
Svakako za pohvaliti. Jedino što je u pravilima napisano ovo za spremnik sa pet metaka što mnogi ne mogu ispuniti, između ostalih ni mnogi od nas iz Rijeke. Tako da ćemo morati preskočiti Zagreb i čekamo osiječki "Grom". Puno uspjeha svima koji budu nastupali.
Wagner
Wagner
Da budem iskren ovo niti ja ne razumijem.....????
Ako netko zeli pokusati rucno puniti i otpucati 10 metaka u 10 min i nakon toga 5 metaka u 3 min ne vidim razlog da mu se ne dozvoli. Okvir je samo prednost pred manualcima ...
Ovo mi vise lici na izbacivanje MATCH puski iz konkurencije Tactical puski, no zato postoji i OPEN kategorija pa ima za svakog ponesto....
Vidmo se...
Ako netko zeli pokusati rucno puniti i otpucati 10 metaka u 10 min i nakon toga 5 metaka u 3 min ne vidim razlog da mu se ne dozvoli. Okvir je samo prednost pred manualcima ...
Ovo mi vise lici na izbacivanje MATCH puski iz konkurencije Tactical puski, no zato postoji i OPEN kategorija pa ima za svakog ponesto....
Vidmo se...
Nemoguće je Nemoguće
Ako Bog da eto i mene na Gromu ove godine pa makar kao gledatelj.
Tko nije bio na GROMU svakako mu preporučam jer to je mnogo više od natjecanja.
Tko nije bio na GROMU svakako mu preporučam jer to je mnogo više od natjecanja.
Tko leti i puca vrijedi !