Sačmarice pallas -iskustva i slično

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
pure
Razvodnik
Razvodnik

Sačmarice pallas -iskustva i slično

Post by pure » 30 Jul 2018, 00:31

Budući je došlo vrijeme da se stari poluautomat browning a-500 zamijeni jer je stvarno ispucao vagon municije gledajući razne vrste poluautomata uključujući i turske i ruske (cjenovni razred) naišao sam na tvrtku pallas navodno iz Njemačke hamburg pa me zanimaju iskustva i sve u vezi istih budući nisu baš dostupni podaci na internetu o istima. :?:

jolly
Cinker - bojna
Cinker - bojna
Has thanked: 8 times
Been thanked: 19 times

Re: Sačmarice pallas -iskustva i slično

Post by jolly » 30 Jul 2018, 06:14

Njemacke tvrtke vrlo cesto znaju uvoziti turske puske, i stavljati ih na trziste pod svojim brendom.
Pretpostavljam da je to tako i u ovom slucaju premda mi je model nepoznat. Naravno, ne moram biti u pravu.

Najbolje ti je nazvati telefonoom i pitati, odnosno poslati email i postaviti upit.

U istom / slicnom cjenovnom rangu ja bih ti ipak preporucio rusku pusku izh 27, starije proizvodnje.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”

svabo13
Pozornik
Pozornik

Re: Sačmarice pallas -iskustva i slično

Post by svabo13 » 22 Nov 2018, 17:15

Pozdrav...
Evo ja kupio pušku početkom 10. mj.
Ono što znam za sad....turska proizvodnja..5 čokova, kupio sa srebrnom glavom (nije aluminijska), ventilirane cijevi, ejekori, jedan okidač i selektor paljbe na kočnici...lagana i navodno kopija Berette. Za sad ispucano 50-tak patrona ( na golubove) i ja zadovoljan. Koliko bu dugo ne znam. Bumo vidli.....plaćena 4400 kn i dođe u plastičnom koferu.

Post Reply