ČZ uvoznici, zastupnici, zasto problemi sa nabavom... pomoc?
ČZ uvoznici, zastupnici, zasto problemi sa nabavom... pomoc?
Evo vec par mjeseci pokusavam doci konkretno do modela CZ 75B Omega,
ali kako cujem, stanje je isto i sa svim drugim modelima i dijelovima, ako ih nemaju trenutno na lageru, nista od toga...
Zvao sam izmedju ostalih Bojnu, Hubert, Lovca .. koji bi trebao biti glavni uvoznik, i koji me otpilio sa podsmijehom u glasu, da kako nista od toga, da je to star pistolj, da to nitko ne traži, i da odakle mi ideja uopce traziti "TO" ..
Svatko tko zna ista o ovom modelu zna da je takva tvrdnja u najmanju ruku smijesna.
Momak iz Bojne mi je rekao da su pokusali dobiti 5 komada prije 6 mjeseci, i da su jos uvijek na cekanju, i u kratko da se ne nadam...
Na kraju Ce mi isteci nabavna zbag nasih "ozbiljnih" uvoznika
U kratko:
Dali mi itko može dati bilo kakvu korisnu informaciju kako doći do icega od CZ , sta nije na trenutnom lageru gospode u HR , a da ne moram putovati u EU po njega.
ali kako cujem, stanje je isto i sa svim drugim modelima i dijelovima, ako ih nemaju trenutno na lageru, nista od toga...
Zvao sam izmedju ostalih Bojnu, Hubert, Lovca .. koji bi trebao biti glavni uvoznik, i koji me otpilio sa podsmijehom u glasu, da kako nista od toga, da je to star pistolj, da to nitko ne traži, i da odakle mi ideja uopce traziti "TO" ..
Svatko tko zna ista o ovom modelu zna da je takva tvrdnja u najmanju ruku smijesna.
Momak iz Bojne mi je rekao da su pokusali dobiti 5 komada prije 6 mjeseci, i da su jos uvijek na cekanju, i u kratko da se ne nadam...
Na kraju Ce mi isteci nabavna zbag nasih "ozbiljnih" uvoznika
U kratko:
Dali mi itko može dati bilo kakvu korisnu informaciju kako doći do icega od CZ , sta nije na trenutnom lageru gospode u HR , a da ne moram putovati u EU po njega.
Re: ČZ uvoznici, zastupnici, zasto problemi sa nabavom... po
Ja bi malo otišao u turizam u čehu i spojiš ugodno sa korisnim,sjećam se davno kad smo kolega i ja ušli u neku trgovinicu tamo......bilo nam zlo nekoliko dana kad smo vidili sve šta ima unutra....
Taman sam ti htio predložiti da pogledaš na www.rebec.eu za 75B Omega... nažalost kako sam sam nešto tražio, provjerih usput na web stranici i ni oni ih nemaju na zalihi.
Ma nemoj imat posla sa nasim trgovcima. Ponasaju se ko da prodaju 500 pusaka dnevno pa si sad ti uletio ko padobranac.
Pogledaj malo u Ancelju, Slovenija. Tocnije Novo Mesto. Ljudi su kulturni i jako usluzni. Btw, oni su slovenski uvoznik za CZ. (https://www.ancelj.si/ ).
Ja sam svoju pusku uzeo u Sloveniji upravo zbog ovih nasih trgovaca koji te ne jebu 5 posto.
Pogledaj malo u Ancelju, Slovenija. Tocnije Novo Mesto. Ljudi su kulturni i jako usluzni. Btw, oni su slovenski uvoznik za CZ. (https://www.ancelj.si/ ).
Ja sam svoju pusku uzeo u Sloveniji upravo zbog ovih nasih trgovaca koji te ne jebu 5 posto.
Jesu kupovao streljivo možda u Slo?Ajkoola77 wrote:Ma nemoj imat posla sa nasim trgovcima. Ponasaju se ko da prodaju 500 pusaka dnevno pa si sad ti uletio ko padobranac.
Da. Napravio njihovu nabavnu za streljivo i unio.
Kod nas je samo neki srot od streljiva. Govorim za mali kalibar. I kad pitas trgovca ako moze narucit neko malo bolje , dobijes lagani odjeb. Kod slovenaca ima svega, hoces srot, hoces kvalitetno za natjecanja.
Kod nas je samo neki srot od streljiva. Govorim za mali kalibar. I kad pitas trgovca ako moze narucit neko malo bolje , dobijes lagani odjeb. Kod slovenaca ima svega, hoces srot, hoces kvalitetno za natjecanja.
Koliko košta dozvola i ako možeš ukratko proceduru objasniti bio bih zahvalan.Ajkoola77 wrote:Da. Napravio njihovu nabavnu za streljivo i unio.
Došao si u trgovinu sa hrvatskim oružanim listom? Nisu te tražili našu nabavnu dozvolu i odobrenje mupa za unos streljiva kojim oni u tvoje ime rješavaju slovensku nabavnu? Jesi platio 15 ili 41 euro njihovu nabavnu?Ajkoola77 wrote:Da. Napravio njihovu nabavnu za streljivo i unio.
kao imaju.... ali...AR15 fan wrote:Taman sam ti htio predložiti da pogledaš na http://www.rebec.eu za 75B Omega... nažalost kako sam sam nešto tražio, provjerih usput na web stranici i ni oni ih nemaju na zalihi.
poslao sam mail pa cemo vidit...
https://www.rebec.eu/product/cz-75-b-omega-9x19mm/
show je samo jer je u Ancelja skuplji 100Eura iz nekog razloga, iako su oni uvoznici...
Last edited by ZajcevST on 21 Jul 2019, 02:21, edited 2 times in total.
Hvala puno!!!Ajkoola77 wrote:Ma nemoj imat posla sa nasim trgovcima. Ponasaju se ko da prodaju 500 pusaka dnevno pa si sad ti uletio ko padobranac.
Oruzani list i ispunjena njihova suglasnost (poblastilo) i 15 €.AR15 fan wrote:Došao si u trgovinu sa hrvatskim oružanim listom? Nisu te tražili našu nabavnu dozvolu i odobrenje mupa za unos streljiva kojim oni u tvoje ime rješavaju slovensku nabavnu? Jesi platio 15 ili 41 euro njihovu nabavnu?Ajkoola77 wrote:Da. Napravio njihovu nabavnu za streljivo i unio.
Puno hvala kolega, uljepšao si mi dan. Mene su u MUPu navozali neki dan po tom pitanju.