ČZ uvoznici, zastupnici, zasto problemi sa nabavom... pomoc?

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
ZajcevST
Pozornik
Pozornik

ČZ uvoznici, zastupnici, zasto problemi sa nabavom... pomoc?

Post by ZajcevST » 18 Jul 2019, 17:58

Evo vec par mjeseci pokusavam doci konkretno do modela CZ 75B Omega,
ali kako cujem, stanje je isto i sa svim drugim modelima i dijelovima, ako ih nemaju trenutno na lageru, nista od toga...
Zvao sam izmedju ostalih Bojnu, Hubert, Lovca .. koji bi trebao biti glavni uvoznik, i koji me otpilio sa podsmijehom u glasu, da kako nista od toga, da je to star pistolj, da to nitko ne traži, i da odakle mi ideja uopce traziti "TO" ..
Svatko tko zna ista o ovom modelu zna da je takva tvrdnja u najmanju ruku smijesna.
Momak iz Bojne mi je rekao da su pokusali dobiti 5 komada prije 6 mjeseci, i da su jos uvijek na cekanju, i u kratko da se ne nadam...
Na kraju Ce mi isteci nabavna zbag nasih "ozbiljnih" uvoznika

U kratko:
Dali mi itko može dati bilo kakvu korisnu informaciju kako doći do icega od CZ , sta nije na trenutnom lageru gospode u HR , a da ne moram putovati u EU po njega.

Mudri
Razvodnik
Razvodnik

Re: ČZ uvoznici, zastupnici, zasto problemi sa nabavom... po

Post by Mudri » 19 Jul 2019, 06:50

Ja bi malo otišao u turizam u čehu i spojiš ugodno sa korisnim,sjećam se davno kad smo kolega i ja ušli u neku trgovinicu tamo......bilo nam zlo nekoliko dana kad smo vidili sve šta ima unutra....

AR15 fan
Natporučnik
Natporučnik

Post by AR15 fan » 19 Jul 2019, 15:41

Taman sam ti htio predložiti da pogledaš na www.rebec.eu za 75B Omega... nažalost kako sam sam nešto tražio, provjerih usput na web stranici i ni oni ih nemaju na zalihi.

Ajkoola77
Razvodnik
Razvodnik

Post by Ajkoola77 » 19 Jul 2019, 18:19

Ma nemoj imat posla sa nasim trgovcima. Ponasaju se ko da prodaju 500 pusaka dnevno pa si sad ti uletio ko padobranac.

Pogledaj malo u Ancelju, Slovenija. Tocnije Novo Mesto. Ljudi su kulturni i jako usluzni. Btw, oni su slovenski uvoznik za CZ. (https://www.ancelj.si/ ).

Ja sam svoju pusku uzeo u Sloveniji upravo zbog ovih nasih trgovaca koji te ne jebu 5 posto.

AR15 fan
Natporučnik
Natporučnik

Post by AR15 fan » 19 Jul 2019, 22:39

Ajkoola77 wrote:Ma nemoj imat posla sa nasim trgovcima. Ponasaju se ko da prodaju 500 pusaka dnevno pa si sad ti uletio ko padobranac.

Pogledaj malo u Ancelju, Slovenija. Tocnije Novo Mesto. Ljudi su kulturni i jako usluzni. Btw, oni su slovenski uvoznik za CZ. (https://www.ancelj.si/ ).

Ja sam svoju pusku uzeo u Sloveniji upravo zbog ovih nasih trgovaca koji te ne jebu 5 posto.
Jesu kupovao streljivo možda u Slo?

Ajkoola77
Razvodnik
Razvodnik

Post by Ajkoola77 » 20 Jul 2019, 08:12

Da. Napravio njihovu nabavnu za streljivo i unio.
Kod nas je samo neki srot od streljiva. Govorim za mali kalibar. I kad pitas trgovca ako moze narucit neko malo bolje , dobijes lagani odjeb. Kod slovenaca ima svega, hoces srot, hoces kvalitetno za natjecanja.

propatria
Pozornik
Pozornik

Post by propatria » 20 Jul 2019, 18:18

Ajkoola77 wrote:Da. Napravio njihovu nabavnu za streljivo i unio.
Kod nas je samo neki srot od streljiva. Govorim za mali kalibar. I kad pitas trgovca ako moze narucit neko malo bolje , dobijes lagani odjeb. Kod slovenaca ima svega, hoces srot, hoces kvalitetno za natjecanja.
Koliko košta dozvola i ako možeš ukratko proceduru objasniti bio bih zahvalan.

AR15 fan
Natporučnik
Natporučnik

Post by AR15 fan » 20 Jul 2019, 22:19

Došao si u trgovinu sa hrvatskim oružanim listom? Nisu te tražili našu nabavnu dozvolu i odobrenje mupa za unos streljiva kojim oni u tvoje ime rješavaju slovensku nabavnu? Jesi platio 15 ili 41 euro njihovu nabavnu?

AR15 fan
Natporučnik
Natporučnik

Post by AR15 fan » 21 Jul 2019, 00:56

Ovako ide postupak?
Attachments
Screenshot_20190721_005435_com.android.chrome.jpg

ZajcevST
Pozornik
Pozornik

Post by ZajcevST » 21 Jul 2019, 02:16

AR15 fan wrote:Taman sam ti htio predložiti da pogledaš na http://www.rebec.eu za 75B Omega... nažalost kako sam sam nešto tražio, provjerih usput na web stranici i ni oni ih nemaju na zalihi.
kao imaju.... ali...
poslao sam mail pa cemo vidit...
https://www.rebec.eu/product/cz-75-b-omega-9x19mm/
show je samo jer je u Ancelja skuplji 100Eura iz nekog razloga, iako su oni uvoznici... :A36:
Last edited by ZajcevST on 21 Jul 2019, 02:21, edited 2 times in total.

ZajcevST
Pozornik
Pozornik

Post by ZajcevST » 21 Jul 2019, 02:18

Ajkoola77 wrote:Ma nemoj imat posla sa nasim trgovcima. Ponasaju se ko da prodaju 500 pusaka dnevno pa si sad ti uletio ko padobranac.

Hvala puno!!!

Ajkoola77
Razvodnik
Razvodnik

Post by Ajkoola77 » 21 Jul 2019, 08:35

AR15 fan wrote:
Došao si u trgovinu sa hrvatskim oružanim listom? Nisu te tražili našu nabavnu dozvolu i odobrenje mupa za unos streljiva kojim oni u tvoje ime rješavaju slovensku nabavnu? Jesi platio 15 ili 41 euro njihovu nabavnu?
Oruzani list i ispunjena njihova suglasnost (poblastilo) i 15 €.

AR15 fan
Natporučnik
Natporučnik

Post by AR15 fan » 21 Jul 2019, 12:36

Puno hvala kolega, uljepšao si mi dan. Mene su u MUPu navozali neki dan po tom pitanju.
Attachments
Bez naslova.png

Post Reply