Hellcat, novitet iz HS-a
Re: Hellcat, novitet iz HS-a
A sto nam vrijedi kada je to samo za Amere! Sramota. Xd mod. 2 nema kupiti u 40 s&w. Sto dalje pricati? Inace, ovaj micro compact bi zbog kolicine metaka u odnosu na svoju velicinu, mogao biti popularan!
BUM BUM...
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Revolver je za self defence....A ne ove "igračke":)
Sent from my CPN-L09 using Tapatalk
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Triba pogledati ovaj intro video....ja jesam za second amendment...ali ovo njihovo brainwash...zar je tamo stvarno divlji zapad
Meni se JAKO sviđa, da budem iskren. Manji i lakši od XDS-a sa većim kapacitetom, prema njemu je moj mod.2 subcompact cigla. No, mene već dugo svrbi neki .357 snubnose tako da sam odlučio prodati svoga i uzeti nešto tipa Taurus 605.
Prođe se u tvornicu pa se kupi, a svi modeli su dostupni kod nas, u svakoj trgovini ponešto. Možda eventualno nema 10mm ili OSP. Fora je, ne sumnjam da će biti kao i svi do sada modeli pouzdan i precizan. Meni je osobno sve manje od kompakta premalo za rukovanje i nemam baš želju ni volju ulagati u CCW pored Glocka 19. Čak mi se ni Glock 48 nije osobito dopao jer unatoč manjim dimenzijama i prijatnom osjećaju rukovanja gubim 5 metaka u startu. Sve se da prekriveno nositi a po mome mišljenju osim što su počeli svi nuditi modele koji primaju red dot nema tu više neke mogućnosti za napredak velike.
Nema kod nas dosta toga tj. ne smije se prodavati. S5 kreće s prodajom u HR tek kroz mjesec-dva, ja ga čekam.
Evo kad tvrdiš da se ne može, izaberi koji god pištolj HS ima u ponudi, pod uvjetom da ga imaju u proizvodnji tj na zalihi, daj pare, imam jednu važeću nabavnu dozvolu koju nisam iskoristio i ja ću ti ga u tvornici kupiti pa ''prodati''. Isto važi za bilo koga drugoga tko kaže da se ne može jer ja odgovorno tvrdim da može.
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Jel može ovaj[img]//uploads.tapatalk-cdn.com/20191008/5937df510f72fb70a6799900cc3ef20f.jpg[/img]AR15 fan wrote:Evo kad tvrdiš da se ne može, izaberi koji god pištolj HS ima u ponudi, pod uvjetom da ga imaju u proizvodnji tj na zalihi, daj pare, imam jednu važeću nabavnu dozvolu koju nisam iskoristio i ja ću ti ga u tvornici kupiti pa ''prodati''. Isto važi za bilo koga drugoga tko kaže da se ne može jer ja odgovorno tvrdim da može.
Xd 9, mod 2, SUBCOMPACT, 3" cijev?!AR15 fan wrote:Koji model?
BUM BUM...
Ima ga, ja sam ga uzeo prije kojih pola godine u tvornici. Dobar je, za kompakt je skroz ugodan i sa pearce gripom je kratki okvir odličan, čak i bolji od dugog.berbenn wrote:Xd 9, mod 2, SUBCOMPACT, 3" cijev?!AR15 fan wrote:Koji model?
Da, ali ja pitam za amer. trziste! Da pise springfield armory....
BUM BUM...
Amerima se diže na (PROUDLY) MADE IN US of A. Trebamo i mi tako, neka se vidi tko ih i gdje radi! HS Produkt, made in Croatia 
isto sam mislio, dok nisam odselio na dvije godine... mi nemamo pojma kakav je svijet, i koliko smo nevjerovatno sigurni u HR...GROUND_ZERO wrote:Triba pogledati ovaj intro video....ja jesam za second amendment...ali ovo njihovo brainwash...zar je tamo stvarno divlji zapad
pa gore te za 10$ zakolju ko prase i ostave na cesti...
istina je da su ameri malo pretjerano u strahu i paranoicni, i da su ovakva videa i mindset najvise okrenuti reklami i sto vecoj prodaji... ali ni blizu koliko mi mislimo.
Komad sa nazivom Springfield Armory ćemo vidjeti samo kod nekoga jako povezanog i utjecajnog da mu je napravljen dodatno uz neku seriju. Inače svi modeli idu s nazivima za europsko tržište. Ali da, može se nabaviti. Ma da i XD-E i XDM i XDS i XD Mod 2 se prodaju kod nas kao i kod Amera...
Statistika kaze preko 100 000 propucanih godisnje,o policajcima da ne pricamo,Feb. 28, 2015 usao u povijest kao jedini dan bez prijavljene pucnjave u Cikagu.Dakle mozemo doci do zakljucka da je tamo prilicno zahebano,i ne samo u USA koji je za Mexiko npr cvijetna basta. Razgovarao sam sa sa strancem kojemu se u 22 sata jednu ljetnU noc na jadranu nasukala barka i covjek je bio u neobjasnjoivom smrtnom strahu kad smo mu dosli pomoci njemu i supruzi .Sve je bilo jasno kad je objasnio da radi za UN cijeli zivot po cijelom svijetu i da bi ga tamo gdje sad radi( negdje na bliskom istoku//ubili i bacili u more,i njega i suprugu zato da uzmu stvari sa barke i eventualni novac ,nije vjerovao da smo mu mi stvarno dosli pomoci.Razgavoarao sam i sa covjekom koji zivi u Parizu i pred njim je nedavno na ulici grupa crnaca zaklala drugog crnca i pobjegla u mrak,nista cudno kaze,Pariz je pun takvih cetvrti a turisti vide samo ruzicastu sliku grada. Svijet je ebeno mjesto ,a mi smo vjerovatno kao sto kaze ZajcevST u jednom od najsigurnijih kutaka.GROUND_ZERO wrote:Triba pogledati ovaj intro video....ja jesam za second amendment...ali ovo njihovo brainwash...zar je tamo stvarno divlji zapad