Benelli poluautomatske sačmarice!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Benelli poluautomatske sačmarice!
Pozdrav svima na forumu, nemam iskustva s gore navedenom sačmaricom pa me zanima vrijedi li kupovati takvu pošto bih je koristio za divlje svinje i pucao kuglom, konkretno je ova što me zanima u cal.12/76! Gledajući recenzije na youtube-u netko ih hvali a netko kudi, možda bi Baikal MP 153 ili 155 bio bolji izbor! Toliko od mene, zahvalan na svakoj pomoći!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Re: Benelli poluautomatske sačmarice!
Za Benelli kažu da ne valja samo oni koji nemaju novaca da ga kupe. Amen. Kupuj bez razmišljanja, jeftinija i po meni zgodnija opcija za te potrebe je Franchi Afinity. Kupio ga kolega nedavno, za 6000 kn bolje ne može. Je plastični kundak ali je fin, ima zaštitu po metalnim dijelovima nešto ala Cerakote i sl. Odlična radna puška sa Benelli inertia sistemom. Nema plinske komore ni povrata plinova, jede svo streljivo glatko i kuglu nosi odlično. Probalo smo B&P, RC, Brenekke...bez greške. Skoro da u lovu na ds karabin i ne treba. Rusi jesu pouzdani, ali po ničemu drugom se sa ove dvije puške ne mogu usporediti. I nemoj da te tko nasadi da je rus zakon. Moj Armsan je jeftina i odlična puška za oko 4500kn, Franchi za 6000 je ipak puno bolja opcija.