crvena zastava 22 lr
crvena zastava 22 lr
U postupku sam nabave malokalibarske puške i najbliži sam varijanti crvena zstava 22 lr sa orginal navojem za kompenzator pa me zanimaju iskustva , osoba koje već posjeduje narečenu pušku.
Jasno mi je sa je ČZ ili Tika bolje ali su i skuplje a meni za štetočine sasvim dovoljna i isplativa , ne prefeiram poluautomatske.
Također i gdje kupiti "kompenzator" tj. isti napraviti.
Jasno mi je sa je ČZ ili Tika bolje ali su i skuplje a meni za štetočine sasvim dovoljna i isplativa , ne prefeiram poluautomatske.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: crvena zastava 22 lr
Kolega napravite ovako:
raspitajte se kod trgovca, ili izmjerite u ducanu koji je navoj, jer ce to pitati puskari kasnije ako budete telefonski kontaktirali.
Ove opcije mi padaju napamet:
- svaki puskar to moze napraviti...
- Tvrtka Rusan serijski proizvodi kompenzatore za najcesce modele pusaka, mozda imaju i za MK zastavu, ako ne, mogu i napraviti, vjerujem.
- Nazvati i pitati u ducanu Turkalj u Osijeku. Svojevremeno su imali u ponudi cak i kompenzatore trzaja za pistolj TT m57.
Mozda imaju i kompenzator za Zastavu MK. Nema razloga, ne probati pitati. Nema se sto izgubiti.
Sa MK zastavom, novom nemam iskustva pa tu ne mogu reci nista konkretno. Vjerujem da je funckionalna.
raspitajte se kod trgovca, ili izmjerite u ducanu koji je navoj, jer ce to pitati puskari kasnije ako budete telefonski kontaktirali.
Ove opcije mi padaju napamet:
- svaki puskar to moze napraviti...
- Tvrtka Rusan serijski proizvodi kompenzatore za najcesce modele pusaka, mozda imaju i za MK zastavu, ako ne, mogu i napraviti, vjerujem.
- Nazvati i pitati u ducanu Turkalj u Osijeku. Svojevremeno su imali u ponudi cak i kompenzatore trzaja za pistolj TT m57.
Mozda imaju i kompenzator za Zastavu MK. Nema razloga, ne probati pitati. Nema se sto izgubiti.
Sa MK zastavom, novom nemam iskustva pa tu ne mogu reci nista konkretno. Vjerujem da je funckionalna.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Probao sam SDM 98-K .22LR (kineska kopija Mausera 98). Mislim da je cijena za novu bila nešto oko 2000 kn. Pristojna malokalibarka repetirka i zadovoljavajuće precizna. Evo, čisto za malo proširiti izbor ako ste na buđetu.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ako mene pitaš razmisli ipak o Brno 2.
Imam ju i nebi je mijenjao ni za što.
Mislim da se može nabaviti uz malo strpljenja rabljena i u dobrome stanju.
Odlično se ponaša sa svim,ali svim vrstama i brendovima municije 22lr.
O ovoj koju navodiš nemam iskustava.
Imam ju i nebi je mijenjao ni za što.
Mislim da se može nabaviti uz malo strpljenja rabljena i u dobrome stanju.
Odlično se ponaša sa svim,ali svim vrstama i brendovima municije 22lr.
O ovoj koju navodiš nemam iskustava.
Ako je u pola kvalitetna i precizna kao stara Zastavina M56,nemas se sto misliti.pure wrote:U postupku sam nabave malokalibarske puške i najbliži sam varijanti crvena zstava 22 lr sa orginal navojem za kompenzator pa me zanimaju iskustva , osoba koje već posjeduje narečenu pušku.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Brno 2 je stvarno vrh,zato ju preporučujam.
Eh sad,slučajno sam prije nekoga vremena navratio u Lovac i tamo je bio čovijek koji je dao u prodaju oružje pokojnog oca.
Između ostalog i jednu Brno 2 i cijena je bila 1500 kn,i bila je u dobrome stanju!
Znam da toga davno nema,ali vidi se da je moguće naći.
Eh sad,slučajno sam prije nekoga vremena navratio u Lovac i tamo je bio čovijek koji je dao u prodaju oružje pokojnog oca.
Između ostalog i jednu Brno 2 i cijena je bila 1500 kn,i bila je u dobrome stanju!
Znam da toga davno nema,ali vidi se da je moguće naći.