.22 LR streljivo KUPUJEM
.22 LR streljivo KUPUJEM
Kupujem malokalibarsko streljivo (.22 lr) , ali malo bolje kvalitete, tipa Eley (tenex, force), Rws (R100), Lapua (Midas),...
Re: .22 LR streljivo KUPUJEM
Ajkoola,mislim da nam je perspektiva kupovati municiju u Sloveniji.
Gledao sam nešto 22lr i tamo je gotovon sve u pola cijene nego kod nas.
Ukoliko te zanima pobliże možeš me nazvati,098 313 234,Miro.
Manje više sam saznao kako to ide kod njih,pa mislim da se może nas više organizirati i naručiti , čime si smanjujemo troškove.
Pozdrav!
Gledao sam nešto 22lr i tamo je gotovon sve u pola cijene nego kod nas.
Ukoliko te zanima pobliże možeš me nazvati,098 313 234,Miro.
Manje više sam saznao kako to ide kod njih,pa mislim da se może nas više organizirati i naručiti , čime si smanjujemo troškove.
Pozdrav!
Pozz Miro,
Upoznat sam i ja sa kupovinom u Sloveniji, samo mi se vise neda moljakat njih i placat nabavnu i ic gore. Nije bitna ni cijena. Isfrustriran sam sta kod nas ne mozes uci u ducan i kupiti posteno streljivo.
Bas sam jucer bio u jednom ducanu u Rijeci i jedino posteno sta sam nasao je bio RWS Special Match i to 3,4 kutijice.
Na moj upit, da li moze naruciti Lapuu,Rws ili Eley, samo je slegnuo ramenima. Jos mu kazem, da nije problem ako je minimalna narudjba 5000 ili 10 000 kom jer nisam ja sam. Ako prosirim glas, streljivo ce se razgrabiti u 2 dana. Ni ta informacija ga nije pretjerano odusevila. Kao, javit ce mi.
Upoznat sam i ja sa kupovinom u Sloveniji, samo mi se vise neda moljakat njih i placat nabavnu i ic gore. Nije bitna ni cijena. Isfrustriran sam sta kod nas ne mozes uci u ducan i kupiti posteno streljivo.
Bas sam jucer bio u jednom ducanu u Rijeci i jedino posteno sta sam nasao je bio RWS Special Match i to 3,4 kutijice.
Na moj upit, da li moze naruciti Lapuu,Rws ili Eley, samo je slegnuo ramenima. Jos mu kazem, da nije problem ako je minimalna narudjba 5000 ili 10 000 kom jer nisam ja sam. Ako prosirim glas, streljivo ce se razgrabiti u 2 dana. Ni ta informacija ga nije pretjerano odusevila. Kao, javit ce mi.
Pozdrav prijatelju,
Isto iskustvo imam i sa jednom poznatom trgovinom na Trešnjevci.
Uputio sam im mail imaju li Velocitor,a ne žele mi ni odgovoriti ?!
Pitam na telefon,a ono odgovor-kud baš to pitanje imaju drugih stvari,pa neka nešto nađem?!
I što onda reći? Neprofesionalnost,jad i bijeda!
Isto iskustvo imam i sa jednom poznatom trgovinom na Trešnjevci.
Uputio sam im mail imaju li Velocitor,a ne žele mi ni odgovoriti ?!
Pitam na telefon,a ono odgovor-kud baš to pitanje imaju drugih stvari,pa neka nešto nađem?!
I što onda reći? Neprofesionalnost,jad i bijeda!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

zajebi komunikaciju mailom, ako te nesto zanima moras nazvati, to je nazalost tako :S
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
A vidiš i odgovor na telefon,još se čovijek i malo naljutio ,kao nema vremena na te stvari odgovarati.
I , hvala Mike još jednom na pomoći!
I , hvala Mike još jednom na pomoći!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nemam pojma o kojoj trgovini se radi, ali ja sam nedavno obisao 4 trgovine u tom centar-zapad dijelu u potrazi za .22LR streljivom, kupovao svastanesto...
Jesi našao traženo,i što si uspio kupiti?
Trgovina je Fanzoj.
Ja sam mislio da ću za Ajkoolu nešto naći,ali ništa .
Ni oni koji su na stranicama navodili da imaju kvalitetno streljivo,nisu imali navedeno!?
Trgovina je Fanzoj.
Ja sam mislio da ću za Ajkoolu nešto naći,ali ništa .
Ni oni koji su na stranicama navodili da imaju kvalitetno streljivo,nisu imali navedeno!?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pa da, pregledao sam sta sve imaju na webshopu i na osnovu toga obilazio trgovine...
Nesto sam imao od prije, nesto sam dokupio, moram isprobati sta mi 455 Varmint najvise voli
Nesto sam imao od prije, nesto sam dokupio, moram isprobati sta mi 455 Varmint najvise voli
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Mike, gdje si nabavio eley tenex?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Sav eley, lapua, sk, quick shok, sam imao od prije, vecinom dobio i nesto otkupio od prijatelja... Sad sam uglavnom isao traziti subsonic i match...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Jos da mi se docepati slovenske ponude, ovih long range i match SK, i nesto onih budget top shot itd ali uopce nemam pojma kakva je procedura kod njih... Ako tko od vas bude isao javite se da se dogovorimo nesto ako ste voljni
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Svojevremeno je imao Kavur.
https://kavur.hr/asortiman/streljivo/ma ... 22-lr.html
Ali ne znam kad mu je slijedeci uvoz.
https://kavur.hr/asortiman/streljivo/ma ... 22-lr.html
Ali ne znam kad mu je slijedeci uvoz.
Turn better into best!
Imam ja Long rangea ko u prici. Mozemo se mjenjat za tvoj tenex.Mike_Torello wrote:Jos da mi se docepati slovenske ponude, ovih long range i match SK, i nesto onih budget top shot itd ali uopce nemam pojma kakva je procedura kod njih... Ako tko od vas bude isao javite se da se dogovorimo nesto ako ste voljni
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jesam, pokupovao sam sve vrste koje sam uspio pronaci... jos ne znam jesam li zadovoljan posto jos nisam imao prilike probatiMirok wrote:Mike ,jesi li našao subsonic,ako jesi koji i jesi li zadovoljan?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

dok ga ne isprobam ne ide nikuda... vidim da je u Sloveniji skuplji nego lapua, to me iskreno iznenadilo. Isto me iznenadilo da je RWS Special Match nekih 30% precizniji od S&B Standard na 100m udaljenosti... iskreno sam za tu razliku u cijeni ocekivao barem 50% vecu preciznost, no mozda je i do mene i do uvjeta testiranja...Ajkoola77 wrote:Imam ja Long rangea ko u prici. Mozemo se mjenjat za tvoj tenex.Mike_Torello wrote:Jos da mi se docepati slovenske ponude, ovih long range i match SK, i nesto onih budget top shot itd ali uopce nemam pojma kakva je procedura kod njih... Ako tko od vas bude isao javite se da se dogovorimo nesto ako ste voljni
Iskušao sam nešto low cost municije i na 50m mi bez problema radi grupu u 2 kune.
Možda bi bilo i bolje kada se još malo ufuram.
Pozitivno sam se iznenadio jer je to metak za 75 lipa.
Možda bi bilo i bolje kada se još malo ufuram.
Pozitivno sam se iznenadio jer je to metak za 75 lipa.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to oni crno žuti TOP SHOT?
ja sam sa belot standard i koleginom ZKM452 i kineskom optikom imao 4-5cm grupu na 100m... sa svojom 455 Varmint i belot standard nesto malo vecu grupu (najkraca supressor ready cijev nazalost), RWS special match je imao nesto bolju grupu kao kolegin spomenuti setup... no nije testirano isti dan i u istim uvjetima tako da tesko je odrediti... imam osjecaj da je na 50m bila jos gora grupa... ali i puska je jos nova sve skupa nije ispucala 300 komada... pa sam u međuvremenu mjenjao optiku ali ju jos nisam stigao upucati i tako vec par mjeseci stoji...
ja sam sa belot standard i koleginom ZKM452 i kineskom optikom imao 4-5cm grupu na 100m... sa svojom 455 Varmint i belot standard nesto malo vecu grupu (najkraca supressor ready cijev nazalost), RWS special match je imao nesto bolju grupu kao kolegin spomenuti setup... no nije testirano isti dan i u istim uvjetima tako da tesko je odrediti... imam osjecaj da je na 50m bila jos gora grupa... ali i puska je jos nova sve skupa nije ispucala 300 komada... pa sam u međuvremenu mjenjao optiku ali ju jos nisam stigao upucati i tako vec par mjeseci stoji...