Udruga vlasnika i ljubitelja oružja
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: Udruga vlasnika i ljubitelja oružja
Kako to da se Hoplološko društvo Rijeka rasformiralo?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ne znam u stvari pravi razlog . Čak je ako se ne varam bila podružnica ili veći broj članova u Puli. Došao je domovinski rat , pa onda različiti interesi i poslovi tako da se to nekako razvodnilo. I sam jedno vrijeme nisam dolazio jer nisam mogao , no kako rekoh malo pomalo se to razvodnilo i prestalo sa radom , dolazili su članovi na Drenovu a i nedavno sam neke vidio neposredno prije zatvaranja . Više manje svi su i bili članovi streljačkog društva , sad ko aktivan a ko onako da bude .jolly wrote:Kako to da se Hoplološko društvo Rijeka rasformiralo?
Mislim da je ta ideja o osnivanju hoplološkog društva bila pun pogodak , to su mogli bit lovci , sportski strijelci , obožavatelji crnog baruta i općenito svi ljubitelji oružja . To je u stvari jedina udruga koja je sve ljubitelje oružja imala pod jednom kapom i omasovljavala članstvo koje je danas tu gdje je .
- jolly
- Cinker - bojna

Podruznica u Puli je izrasla u Hrvatski savez akcionog streljaštva i Hoplološko društvo Pula.Trapavi wrote: Čak je ako se ne varam bila podružnica ili veći broj članova u Puli.
Poveznica:
http://hoplon.hr/
Turn better into best!
Eto vidiš , no kad nisi toliko u tjeku ni ne znaš što se dešava.jolly wrote:Podruznica u Puli je izrasla u Hrvatski savez akcionog streljaštva i Hoplološko društvo Pula.Trapavi wrote: Čak je ako se ne varam bila podružnica ili veći broj članova u Puli.![]()
Poveznica:
http://hoplon.hr/
- jolly
- Cinker - bojna

Savez akcionog streljastva i hoplolosko drustvo u Puli - postoji. (Link sam dao prethodno)
Klubovi clanice ovog saveza su prilicno aktivni i skupljaju medalje na natjecanjima, ukljucujuci medjunardona natjecanja.
Rijecka udruga - Hoplolosko drustvo Rijeka, ne postoji.
A ako se pitanje odnosi na udrugu, koja je zapocela ovaj thread - Ne znam, da li su aktivni.
Klubovi clanice ovog saveza su prilicno aktivni i skupljaju medalje na natjecanjima, ukljucujuci medjunardona natjecanja.
Rijecka udruga - Hoplolosko drustvo Rijeka, ne postoji.
A ako se pitanje odnosi na udrugu, koja je zapocela ovaj thread - Ne znam, da li su aktivni.
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

ZANIMLJIVOST
Pojavila se udruga (2021) koja je vec napisala vise o pravima za posjedovanje oruzja, nego bilo koji drugi savez, ili udruga do sad.
I oni se NE BAVE oruzjem, lovom ili streljastvom, nego se bave LJUDSKIM PRAVIMA.
Evo njihovi clanci:
https://www.liberal.hr/tagovi/oruzje
Pojavila se udruga (2021) koja je vec napisala vise o pravima za posjedovanje oruzja, nego bilo koji drugi savez, ili udruga do sad.
I oni se NE BAVE oruzjem, lovom ili streljastvom, nego se bave LJUDSKIM PRAVIMA.
Evo njihovi clanci:
https://www.liberal.hr/tagovi/oruzje
Turn better into best!