Hellcat, novitet iz HS-a
Re: Hellcat, novitet iz HS-a
Platio sam ga 4199 kn to je cijena za gotovinsko plaćanje. U HS-u u tvorničkom dućanu su mi telefonom rekli 4165 kn, vidio sam da je akcija u Zagrebu Hunter & Kž je 3988 kn, ali kako sam iz Rijeke i kako je odnos prema kupcu zaista vrlo korektan nisam te druge opcije uzimao u obzir.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Baš sam bio u KŽu i htio sam ti reći da je nešto ispod 4000.
I inače mi se čini da u KŽu imaju najbolje cijene,a stvarno je iznenađujuće da su u tvornici skuplji?
Stavi kakvu sliku
I inače mi se čini da u KŽu imaju najbolje cijene,a stvarno je iznenađujuće da su u tvornici skuplji?
Stavi kakvu sliku
Zaboravio sam podijeliti informaciju da H-11 za razliku od Hellcat-a ima prednji fiberoptički nišan, a ne tritium. Ukoliko je nekome to značajno.
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
Značajno je i mene je skoro odvratilo od kupnje tj. odvratilo bi me da već nisam vozio uru vrenema do tvornice. U notch sa tritijem i širokom točkom je super stvar, U notch sa minijaturnom točkom fibera je... govno, da oprostiš. Bolje bi bilo da su stavili "standardne" nišane sa mod.2 nego ovo. I tu se vidi koliko drže do našeg tržišta, em ne dobiješ ništa sa pištoljem, em skinu nišane jer su kao "jako skupi". Baš me zanima koliko je to "jako skupo" kada ih naručuju na kilogram a ne komad.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Po meni je to bezveze što se tiče tricijskih nišana. Tricijske ampule, recimo 6x1,5 mm koje sam nekada naručivao za ugradnju u airsoft verziju puške M70AB2 su me koštale oko 8 dolara po komadu, sada su malo skuplje. Znači... to nije neki luksuz.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Predpostavljam u ZG u bivsem MAJOR-u?Lovro_ wrote:Jučer sam u Bojni kupio H-11. Moram pohvaliti vrlo profesionalni pristup i ljubaznost u trgovini.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
[/quote]Predpostavljam u ZG u bivsem MAJOR-u?[/quote]
Ne u Rijeci, napisao sam iznad.
Ne u Rijeci, napisao sam iznad.
Ne.Mirok wrote:Postoje li opcije da se dobije kako treba?
A što je gore rečeno, da HS sam ide raditi nišane koštalo bi ga koliko više u odnosu na ove trenutne? Na količine koje bi uzimali taj komad tricija koštao bi možda par dolara. Neka digne ruke tko bi platio stotinjak kuna više za konkretne nišane
Pokušao sam mobitelom fotografirati grip, zanimljiv obrazac viših tupih i nižih oštrih piramida/šiljaka. Teško je slikati, a potrebno je i malo apstrakcije, ali sistem funkcionira.
//uploads.tapatalk-cdn.com/202002 ... 175a14.jpg
//uploads.tapatalk-cdn.com/202002 ... 175a14.jpg
Meni je grip odličan i sama drška mi odlično sjeda u šaku, sa dugim okvirima naravno. U usporedbi sa G26 koji ima kudikamo deblji grip H11 mi je puno udobniji.
Ima li itko hellcat-a, tj. H 11? Kako je upisan u oruzni list?
BUM BUM...
Upisan je kao pištolj, HS H11berbenn wrote:Ima li itko hellcat-a, tj. H 11? Kako je upisan u oruzni list?
Konačno sam isprobao pištolj. Streljana na Drenovi nije u pogonu i iskoristio sam put u Zagreb te sam ga isprobao u streljani Las. Ispucao 180 metaka Bullet Zagreb i S&B. Niti jedan zastoj, sasvim solidne grupe pogodaka. Nakon čišćenja kao da iz pištolja nije pucano. Vrlo sam zadovoljan s preciznošću. Recoil je manji od očekivanoga. Okidanje prilično glatko kada se ima u vidu namjena pištolja. Nadam se da će i u Rijeci proraditi streljana. Evo da podijelim dojmove, ako koga zanima.
Ja sam na nekih 600 komada iz H11, i dalje sam oduševljen koliko je taj pištolj nenametljivo malen i lagan a solidan za pucanje. Ne pucam dovoljno često da bih rekao da sam se s njim sprijateljio kao sa XD mod.2 SC prije njega no zadovoljan sam. Metu veličine A4 papira bez problema pogađam na 40-45 metara što je za mene super. Doubletap i brzo pucanje na razumnim udaljenostima su zabavni. Upario sam ga sa kožnom futrolom majstora Silvia (Lion Holsters) kojega bih preporučio svima, kvaliteta i dizajn futrola su... bez konkurencije.