Tražim tko radi korice, drške za CZ Tokarev
Tražim tko radi korice, drške za CZ Tokarev
Tražim tko radi korice, drške za CZ Tokarev M57 (7,62) i M70A (9x19mm) nešto slično ovom:

Vidio sam slične korice od drveta, na žalost, nisam mogao saznati tko ih je napravio.
Nadam se da bi mi netko mogao napraviti nešto slično, ali iz izdržljive plastike koja ne puca vremenom.
Hvala

Vidio sam slične korice od drveta, na žalost, nisam mogao saznati tko ih je napravio.
Nadam se da bi mi netko mogao napraviti nešto slično, ali iz izdržljive plastike koja ne puca vremenom.
Hvala
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Re: Tražim tko radi korice, drške za CZ Tokarev
Pitaj u ducanu Turkalj, u Osijeku. Uz drske za m57, nudi i plinske kocnice za m57.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

da, ovo su Tokagypt 58 drske... ja sam se raspitivao za iste za jednog kolegu... prvenstveno hoce takve ako nema onda one gumirane sa produzetkom...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ebay i potražiti bakelitne...ostalo mi je u sjećanju da je bio jedan shop iz EU koji je imao tonu razno raznih dijelova bivšeg istočnog bloka...povoljno dosta
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

gledao ebay ali nista pametno nisam nasao, ako se sjetis gdje ima posalji mi PP
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Davno je to bilo...čini mi se da je bio Soviet nešto naziv...