Kraćenje cijevi dugog vatrenog oružja s užljebljenom cijevi
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Re: Kraćenje cijevi dugog vatrenog oružja s užljebljenom cij
zavisi gdje je karantena.Mike_Torello wrote:evo cujem karlovacka zupanija, tko sad ode u Sloveniju, po povratku ide u Karantenu... daj zamisli ga u karanteni s puskom, ne smije nikud a ne moze na mup odici prijaviti u roku 8 danapored svih baksuza s tom puskom samo ti jos i taj treba u zivotu
ako je negdje uz streljanu, mozda i nije lose...
salu nastranu, razmotriti dostavu postom, ili da trgovac donese na granicu...
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nazalost ne salim seMraz wrote:Reci da se šališ, moram u subotu u Dobovu po gume..
https://radio-mreznica.hr/od-sada-dvotj ... slovenije/
https://www.vecernji.hr/vijesti/tko-ode ... nu-1385467
https://hrvatska-danas.com/2020/03/12/n ... karantenu/
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Puška dopeljana, pregledao ju puškar u PU, sad ju samo još treba upisati u oružni. Ušao sam jučer netom prije parade 
- jolly
- Cinker - bojna

Ok.AR15 fan wrote:Puška dopeljana,
Ajde sad stavi malo slike, da vidimo kako to izgleda!
Svi koji pratimo na forumu ovaj proces nabavke, cekamo da vidimo prvo slike, pa dotjerivanje, pa izvjestaj sa streljane...
Turn better into best!
Ide tema pod Samogradnja...moram se malo dogovorit s adminima da maknu onu o SDM-u.
- jolly
- Cinker - bojna

Samo pozurite, cijeli forum ceka! 
Turn better into best!
Bez ikakvih problema. Prije no što sam krenuo nazvao sam Harmicu da provjerim situaciju, otišao, montirao gume, centrirao trap i vratio se kući. Po povratku sam čekao oko 2h na granici dok nisam došao na red za pregled, kada sam im rekao gdje sam bio samo su me uputili mimo kolone kući i par puta zavrtili očima. "Virus na vratima a ovaj mijenja gume". Vjerovatno bih čekao još sat-dva da sam morao na pregled.
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ma super,nema dugo i ja sam išao kod Furlana.
Što reći,jeftinije gume ,jeftiniji špur,nema čekanja,usluga vrhunska!
To isto tražio u ZG,kažu nema sad,ajde naruči,plati odmah pa čekaj da te pozovu kada za tvoje novce kupe gume........katastrofa.
Ovako nazvao Furlana,dogovorio sve,otišao,obavio.......laganini!
E sad opet,zašto slovenci mogu ,a naši ne....?
Što reći,jeftinije gume ,jeftiniji špur,nema čekanja,usluga vrhunska!
To isto tražio u ZG,kažu nema sad,ajde naruči,plati odmah pa čekaj da te pozovu kada za tvoje novce kupe gume........katastrofa.
Ovako nazvao Furlana,dogovorio sve,otišao,obavio.......laganini!
E sad opet,zašto slovenci mogu ,a naši ne....?
Ja sam bio prvi put i stvarno se iznenadio. Ideš prema tom selu i misliš si "u koju prip* sam ja došao" a kada ono... hotel za gume, 4 boxa za montažu, dva za servise, dva za vulkanizerstvo, špur, kafić... Za cijenu guma u HR (Cooper Discoverer AT3 4S) sam tamo dobio gume, balansiranje i špur. I bez ikakvih kerefeka s naručivanjem, nazvao koje gume trebam i za par dana me zvali da su došle i da navratim kada stignem.
NHF, ali ti mora da radis u nekoj drzavnoj ili poludrzavnoj firmi ????Mirok wrote:.....E sad opet,zašto slovenci mogu ,a naši ne....?
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

Potpuno krivo,već 23 godine sam mikro poduzetnik.lex-lutor wrote:NHF, ali ti mora da radis u nekoj drzavnoj ili poludrzavnoj firmi ????Mirok wrote:.....E sad opet,zašto slovenci mogu ,a naši ne....?
Ha gle,svak sudi po sebi?
Nego, kad cemo mi nesto skratiti pa testirati?
BUM BUM...
Onda jako dobro znas koliko kod nas kosta roba na skladistu, uvozna opterecenja, i sam trosak poslovanja. U Slo mozes dobiti kredit za poduzetnistvo sa manje od 2% kamata, kod nasih banaka pitaj kredu za auto i dobijes na osobnu kartu, no kada pistas za posao treba ti 101 papir, zaduznice, mjenice, osobne garancije i kamate su 5-9 %...Mirok wrote:...Potpuno krivo,već 23 godine sam mikro poduzetnik.
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

I još jednom Lex,zašto sve to može u Sloveniji,a u HR ne?lex-lutor wrote:Onda jako dobro znas koliko kod nas kosta roba na skladistu, uvozna opterecenja, i sam trosak poslovanja. U Slo mozes dobiti kredit za poduzetnistvo sa manje od 2% kamata, kod nasih banaka pitaj kredu za auto i dobijes na osobnu kartu, no kada pistas za posao treba ti 101 papir, zaduznice, mjenice, osobne garancije i kamate su 5-9 %...Mirok wrote:...Potpuno krivo,već 23 godine sam mikro poduzetnik.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislim da te je LEX samo htio podsjetiti da zivimo u Apsurdistanu...Mirok wrote:I još jednom Lex,zašto sve to može u Sloveniji,a u HR ne?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
-
Mirok
- Brigadni General

Pa dečki,ja na to stalno ukazujem!Mike_Torello wrote:mislim da te je LEX samo htio podsjetiti da zivimo u Apsurdistanu...Mirok wrote:I još jednom Lex,zašto sve to može u Sloveniji,a u HR ne?
Govorim malo retorički i provokativno.