DRENOVA - ZBOGOM ili DOVIDJENJA
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: DRENOVA - ZBOGOM ili DOVIDJENJA
Bas tako!johnnyboyy1711 wrote:Znači... Nije zatvoreno do kraja ili? Ne razumijem sad više?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Ili je netko RENTAO prostor streljanje kao skladiste za svoj DJEP ?
Previse je toga muntnog u vezi Drenove, mislim da bi si Rjecani mogli dati malo truda i rascistiti nedoumice oko toga...
Previse je toga muntnog u vezi Drenove, mislim da bi si Rjecani mogli dati malo truda i rascistiti nedoumice oko toga...
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

Lex, jel se ti javljas s Marsa, ili iz zemlje Utopije, ili si samo klasicni optimista?lex-lutor wrote: Previse je toga muntnog u vezi Drenove, mislim da bi si Rjecani mogli dati malo truda i rascistiti nedoumice oko toga...
Kako bi ti to rascistio, objasni nama "Rjecanima"?
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Rasčistiti nešto kod nas,u Hrvatskoj?lex-lutor wrote:Ili je netko RENTAO prostor streljanje kao skladiste za svoj DJEP ?
Kod nas nešto rasčistit kad su u igri imovinsko pravni odnosi je više nego sizifov posao. Hm pa još kad se radi o atraktivnom terenu uopće nisan ni malo optimističan .
Uhljebljenu birokraciju pokrenut je gotovo nemoguće kako na državnom još i više na lokalnom nivou. 100 puta sam rekao da će nam to doć glave odnosno ekonomski nas uništit i svakim danom vidim da sam sve više u pravu.
Uhljebljenu birokraciju pokrenut je gotovo nemoguće kako na državnom još i više na lokalnom nivou. 100 puta sam rekao da će nam to doć glave odnosno ekonomski nas uništit i svakim danom vidim da sam sve više u pravu.
Pa krenuo bih jednostavno ... kako netko moze pucati a netko ne moze ? Jer ako moze jedan mogu svi...jolly wrote:....Kako bi ti to rascistio, objasni nama "Rjecanima"........
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

Opis postupka, jednostavan. OK. Valjda je tako.lex-lutor wrote:Pa krenuo bih jednostavno ....
Ovo je pitanje, nije prijedlog.lex-lutor wrote:kako netko moze pucati a netko ne moze ?
Ovo je izjava, nije prijedlog rjesenja.lex-lutor wrote:Jer ako moze jedan mogu svi...
U zakljucku, ja sam i dalje zbunjen. Prijedloga, nema.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
I sam razmišljam slično.lex-lutor wrote:Pa krenuo bih jednostavno ... kako netko moze pucati a netko ne moze ? Jer ako moze jedan mogu svi...jolly wrote:....Kako bi ti to rascistio, objasni nama "Rjecanima"........
Za početak uputiti pitanje vlasniku streljane,ako je to grad onda gradu.
- jolly
- Cinker - bojna

Vec vidjeno: stav grada Rijeke, kao i ono sta se poduzima od strane "vlasnika" objavio je novi list 10.02.2020, jedan od prethodnih postova.Mirok wrote: Za početak uputiti pitanje vlasniku streljane,ako je to grad onda gradu.
Turn better into best!
ja sam glup: nije mi jasno kako je do sada Drenova funkcionirala sa problemom IPP -a, sad do rješenja tog problema ne može funkcionirati?
- jolly
- Cinker - bojna

Promijenio se zakon:tehno1 wrote:ja sam glup: nije mi jasno kako je do sada Drenova funkcionirala sa problemom IPP -a, sad do rješenja tog problema ne može funkcionirati?
Po novom zakonu o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja (NN 70/17), u članku 78 , traži se kao obavezan dio dokumentacije civilnog strelišta :
‐ dokaz o pravu vlasništva ili pravu korištenja civilnog strelišta koje ispunjava prostorne, tehničke i sigurnosne zahtjeve propisane pravilnikom iz stavka 11. ovoga članka
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

Da prosirim temu, sta je sa strelistem Valdebek u Puli. Pred par godina nesto se pokrenulo oko tog, a onda je sve opet utihnulo?
Za istarsku i PGZ, brem jednu streljanu nekako da otvore?
Turn better into best!
Koliko znam zupanija je vratila streljanu nazad MORH-u i sada bi prica mogla krenuti opet ispocetka ako netko bude zainteresiran, no posto se dio postrojbi vraca u Pulu mozda se dogodi cudo pa se nesto i uredi, ali to su sve informacije na nivou kafane !!!jolly wrote:Da prosirim temu, sta je sa strelistem Valdebek u Puli. Pred par godina nesto se pokrenulo oko tog, a onda je sve opet utihnulo?
Nemoguće je Nemoguće
Danas Fiuman.hr objavljuje da se grad Rijeka nada da će uskoro preuzeti i otvoriti streljanu na Drenovi !
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
Ne znam ko je Fiuman .hr,to ako grad i preuzme ne znači i da će otvorit. Ali živi bili pa vidili , tu bi najvolio da sam u krivu .Groff wrote:Danas Fiuman.hr objavljuje da se grad Rijeka nada da će uskoro preuzeti i otvoriti streljanu na Drenovi !
- jolly
- Cinker - bojna

Poveznica:
https://www.rijeka.hr/aktualni-sat-28-s ... da-rijeke/
Sjednica grada Rijeke, 14.07.2020, citirano:
Tea Mičić Badurina (PGS) je kazala kako je prošla godina dana od zatvaranja streljane na Drenovi Tada je gradonačelnik rekao da je Ministarstvu imovine poslan zahtjev da se taj objekt preda Gradu na upravljanje. Zanima je u kojoj fazi je taj postupak?
Gradonačelnik Obersnel je podsjetio da je streljanu zatvorila inspekcija jer je utvrđeno Grad ne može upravljati državnom imovinom. Grad je uputio zahtjev Ministarstvu za upravljanje imovinom zatjev da se streljana preda Gradu na upravljanje. Krajem prošle godine dobiven je odgovor da je potrebno uskladiti gruntovne i katastarske čestice, što bi po naravi trebao učiniti vlasnik, odnosno država. Ministarstvo očekuje da to učinimo mi. Stoga smo načinili elaborate i proveli usklađivanja i to će biti uskoro gotovo i proslijeđeno Ministarstvu i nadam se povoljnim odgovoru, rekao je gradonačelnik.
Kraj citata.
https://www.rijeka.hr/aktualni-sat-28-s ... da-rijeke/
Sjednica grada Rijeke, 14.07.2020, citirano:
Tea Mičić Badurina (PGS) je kazala kako je prošla godina dana od zatvaranja streljane na Drenovi Tada je gradonačelnik rekao da je Ministarstvu imovine poslan zahtjev da se taj objekt preda Gradu na upravljanje. Zanima je u kojoj fazi je taj postupak?
Gradonačelnik Obersnel je podsjetio da je streljanu zatvorila inspekcija jer je utvrđeno Grad ne može upravljati državnom imovinom. Grad je uputio zahtjev Ministarstvu za upravljanje imovinom zatjev da se streljana preda Gradu na upravljanje. Krajem prošle godine dobiven je odgovor da je potrebno uskladiti gruntovne i katastarske čestice, što bi po naravi trebao učiniti vlasnik, odnosno država. Ministarstvo očekuje da to učinimo mi. Stoga smo načinili elaborate i proveli usklađivanja i to će biti uskoro gotovo i proslijeđeno Ministarstvu i nadam se povoljnim odgovoru, rekao je gradonačelnik.
Kraj citata.
Last edited by jolly on 18 Jul 2020, 12:29, edited 1 time in total.
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

Fiuman HR, portal lokalnih vijesti, prenosi identicno s portala grada Rijeke:Trapavi wrote:Ne znam ko je Fiuman .hr,to ako grad i preuzme ne znači i da će otvorit. Ali živi bili pa vidili , tu bi najvolio da sam u krivu .Groff wrote:Danas Fiuman.hr objavljuje da se grad Rijeka nada da će uskoro preuzeti i otvoriti streljanu na Drenovi !
https://www.fiuman.hr/grad-se-nada-usko ... -otvoriti/
Citat:
Vijećnica Tea Mičić Badurina (PGS) tijekom ovotjedne sjednice Gradskog vijeća na Aktualnom satuje kazala kako je prošla godina dana od zatvaranja streljane na Drenovi Tada je gradonačelnik rekao da je Ministarstvu imovine poslan zahtjev da se taj objekt preda Gradu na upravljanje. Zanima je u kojoj fazi je taj postupak?
Gradonačelnik Obersnel je podsjetio da je streljanu zatvorila inspekcija jer je utvrđeno Grad ne može upravljati državnom imovinom. Grad je uputio zahtjev Ministarstvu za upravljanje imovinom zatjev da se streljana preda Gradu na upravljanje.
“Krajem prošle godine dobiven je odgovor da je potrebno uskladiti gruntovne i katastarske čestice, što bi po naravi trebao učiniti vlasnik, odnosno država. Ministarstvo očekuje da to učinimo mi. Stoga smo načinili elaborate i proveli usklađivanja i to će biti uskoro gotovo i proslijeđeno Ministarstvu i nadam se povoljnom odgovoru”, rekao je gradonačelnik.
Turn better into best!
Koliko sam nacuo, Grad Rijeka je vec dobio streljanu na upravljnje i da se trenutno radi na formalnostima....i pravilima koristenja..... Nadajmo se da sam dobro cuo ???
Nemoguće je Nemoguće