KOJE ORUZJE DANAS NIJE DOBRO?

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: KOJE ORUZJE DANAS NIJE DOBRO?

Post by Mike_Torello » 04 Jul 2020, 12:35

navidana nije koliko znam, ali isto sam sklon vjerovati da nije integralni dio cijevi jer s vanjske strane ima crtu između nje i cijevi, kao da su dva razlicita komada, pa sam misljenja da je nesto napresano mozda... no opet znam jednog lokalnog koji je to isao odrezati sa cijevi no nisam imao priliku detaljnije prouciti "batrljak".
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Trapavi » 04 Jul 2020, 14:13

Mike_Torello wrote:navidana nije koliko znam, ali isto sam sklon vjerovati da nije integralni dio cijevi jer s vanjske strane ima crtu između nje i cijevi, kao da su dva razlicita komada, pa sam misljenja da je nesto napresano mozda... no opet znam jednog lokalnog koji je to isao odrezati sa cijevi no nisam imao priliku detaljnije prouciti "batrljak".
Upravo to bi i ja učinio , stim da bi gledao da čovjek može dobro krunu obradit .Meni je ona plinska kočnica jako ružna i ni malo mi se ne uklapa.

dive37
Razvodnik
Razvodnik

Post by dive37 » 04 Jul 2020, 20:03

Na mome emm 992 isto se vidi crta 12 mm prije završetka cijevi pa mislim da je ugrađena,nisam je pokušavao skidati,niti neću dok ne budem morao mijenjati cijev,radi jako dobro,meni puno ljepša od one "kapule" koja mi je našerafljena na tikku,ali o ukusima....

Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Trapavi » 04 Jul 2020, 21:58

dive37 wrote:Na mome emm 992 isto se vidi crta 12 mm prije završetka cijevi pa mislim da je ugrađena,nisam je pokušavao skidati,niti neću dok ne budem morao mijenjati cijev,radi jako dobro,meni puno ljepša od one "kapule" koja mi je našerafljena na tikku,ali o ukusima....
Ja inače ne volim bilo kakve dodatke ispred mehaničkog nišana, jednostavno mi se u estetiku ne uklapaju. No kako reče o ukusima se ne raspravlja.
Čim se vidi crtica onda je vjerovatno naprešana na tvrdo, nisam imao prilike vidit.

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 04 Jul 2020, 22:05

Trapavi wrote:Upravo to bi i ja učinio , stim da bi gledao da čovjek može dobro krunu obradit .Meni je ona plinska kočnica jako ružna i ni malo mi se ne uklapa.
ovaj je to odfikario s flexom :/ taj odrezani dio ionako nema zljebove pa nije ni taknuo krunu... moj osobni savjet, ostavi to tako kako je, ako te ikad zadesi da moras prodati, svakako ce vise vrijediti kompletna.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply