P: Izhmash Saigu 7.62x39
Re: P: Izhmash Saigu 7.62x39
Pa da ljudi na aute stavljaju kojekakvih dodataka, tjuniraju, ojačavaju, kupuju skupe prerade pa ne vidim razloga zašto bi to bilo čudno na oružje . Naravno neću da mi kućni budžet trpi pa kad je što viška onda se nešto dokupi .berbenn wrote:Trapavi, Bog ti da zdravlje!Isto mislimo!
A to da ti neki obično primitivni poznavaoc prigovori na izboru oružja i nepotrebnosti ulaganja baš me se ne tiče . Od kad sam dobio prvi oružni list odnosno položio ispit i postao lovac najmanje 1 a najčešće više je bilo karabina sistema M98 , naravno uglavnom Zastavini karabina . Znam da nisu Blaseri ili što ja znam ali jako dobro obavljaju svoju funkciju. E tu se može zbog jeftine inicijalne kupovine dosta igrat i dorađivat kako ti već želja. Naravno kod nas je problem zbog tog što nemamo zavoda za tormentirat oružje pa se od puno kustomizacija odustaje . Recimo na sanduk od M98 ili LK70 u civilnoj varijanti čovjek bi stavio cjev po svom guštu , no to je samo teoretski moguće jer niko ti ni neće promjenit cjev a ako i bi u Americi bi za te novce mogao kupiti u dućanu novi karabin Remington 700 ili tako nešto .
Pa zato ovo što se može se pomalo radi kako je već volja ili kako novčanik dopušta .
E da zamislite da nosiš novog Blasera po Velebitskim vukojebinama i desi ti se da se na zaleđenoj padini oklizneš i uhvatiš za grm da ne odletiš niz padinu koja završava stjenama a karabin dole ko metak tresne u kamenje . Pa tek uglancani kundaci od pitaj boga koliko novaca , ma ne zanima me jer bi me opterećivalo . Ko ne zna kud će sa novcima neka izvoli . Po meni to je kao da sa Bentlijem ideš na njivu ili u bunkeru voziš mješalicu na bauštelu.
Spamam temu ali samo par riječi. Pucao sa Ar ovom saigom ,vizualno mi izgleda odlično a još je bolje pucati sa njom. Okidač je jakooo lagan ,trzaj nikakav. Samo mogu reći svaka čast na trudu
Uzeo sam nabavnu za papovku i sad sam vodim unutarnju borbu
Uzeo sam nabavnu za papovku i sad sam vodim unutarnju borbu
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Je, puška je bomba...
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Dođem ja kući odusevljen i počnem priču ,pokažem snimak a žena kaže " ne pomišljaj "AR15 fan wrote:Damire, govori ti tvoja savjest, kupi Saigu 7.62x39
Vidjet cemo koga cu poslušati
Damire budi muško, ženu počasti finom večerom, pospremi kuću dok je na poslu, pokloni joj ruže i bombonjeru. Možda kaže sudbonosno DA.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

svaka cast ako tim radnjama mozes promjeniti odgovor na pitanje o potrosnji cca 10.000kn na hobbyAR15 fan wrote:Damire budi muško, ženu počasti finom večerom, pospremi kuću dok je na poslu, pokloni joj ruže i bombonjeru. Možda kaže sudbonosno DA.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Sanjaj!AR15 fan wrote:Damire budi muško, ženu počasti finom večerom, pospremi kuću dok je na poslu, pokloni joj ruže i bombonjeru. Možda kaže sudbonosno DA.
Moja bi već na večeri znala da nešto spremam i preventivno rekla - NE. Nije ni ona od jučer.
Lako je bilo kad se moglo ušićarit love da žena ne zna . To je najbezbolnije no ne upali uvjek , jednom sam naručio Shimanovu mašinicu i dostavljač došao kad je bila žena kući, uletio sa dostavnim autom u dvorište i daj 2200 kn jer je išlo pouzećem . Najrađe bi ga letvom po glavi ali opet što ćeš za par minuta se stvar sredi i bog . Po Smita 19 sam otišao u Ferlach da nije ni znala , no bilo je zaštekane love pa je bilo lako.Mike_Torello wrote:svaka cast ako tim radnjama mozes promjeniti odgovor na pitanje o potrosnji cca 10.000kn na hobbyAR15 fan wrote:Damire budi muško, ženu počasti finom večerom, pospremi kuću dok je na poslu, pokloni joj ruže i bombonjeru. Možda kaže sudbonosno DA.
Imas pravo ja sam musko i moja je zadnja..."da draga"AR15 fan wrote:Damire budi muško, ženu počasti finom večerom, pospremi kuću dok je na poslu, pokloni joj ruže i bombonjeru. Možda kaže sudbonosno DA.
Sada mogu samo na načina da nešto ide van a nešto kupim
Kaže da imam dosta,realno je u pravu...ali tako je dobro uzeti nešto novo
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ma mislio sam opcenito 5000kn, 1000€, 10.000kn... ne konkretno na tvoju pusku... osobno planiram uzeti nesto u velikom kalibru za long range, meni je moja rekla "radi šta hoćeš", imam to čak i snimljenoAR15 fan wrote:Zašto 10000 kada gola verzija nove košta 5800 kuna...
Ajde oženjeni, tko će svojoj ženi pokazati tko je gazda u kući i bude kupio Valeriju? P.S. naglasite ženi da bi uzeli Valeriju prije nego objasnite da je riječ o pušci, pa da vas onda vidim tko je živ a tko mrtav 
Ar,ajde se ti oženi!AR15 fan wrote:Ajde oženjeni, tko će svojoj ženi pokazati tko je gazda u kući i bude kupio Valeriju? P.S. naglasite ženi da bi uzeli Valeriju prije nego objasnite da je riječ o pušci, pa da vas onda vidim tko je živ a tko mrtav
Ženi sam poklonio privjesak iz Hs ProduktaMirok wrote:Ar,ajde se ti oženi!AR15 fan wrote:Ajde oženjeni, tko će svojoj ženi pokazati tko je gazda u kući i bude kupio Valeriju? P.S. naglasite ženi da bi uzeli Valeriju prije nego objasnite da je riječ o pušci, pa da vas onda vidim tko je živ a tko mrtav
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moja bi prvo mislila da nabavljamo društvo našoj Đurđi (Roomba usisavač), kad bi saznala da je rijec o pusci, rekla bi, al' samo ako ces ici pucati s njom a ne da stoji u ormaru, radi sta hoces, tvoji novci!AR15 fan wrote:Ajde oženjeni, tko će svojoj ženi pokazati tko je gazda u kući i bude kupio Valeriju? P.S. naglasite ženi da bi uzeli Valeriju prije nego objasnite da je riječ o pušci, pa da vas onda vidim tko je živ a tko mrtav
Mirok za tebe prijateljska cijena na račun moje ženidbe 10000 kuna pa da ne moraš dar davati
Mike ajde se ako nije bed javno pohvali koliko ti je dugih, a koliko kratkih cijevi u životu prošlo kroz ruke, naravno da su bile tvoje
Mike ajde se ako nije bed javno pohvali koliko ti je dugih, a koliko kratkih cijevi u životu prošlo kroz ruke, naravno da su bile tvoje