Hs pomoć molim

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
timmy75
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik
Been thanked: 2 times

Re: Hs pomoć molim

Post by timmy75 » 07 Aug 2020, 21:30

Axel Axe wrote:
Mike_Torello wrote:ja sam uzeo TB model (nije bilo TB OSP), ima visoke nisane (nisu podesivi kao na 5.25), ali ima cijev 5.30" dakle za dlaku duza od 5.25" modela, a navlaka mu je kao 4.5"

Naknadno je u tvornici rijeseno manje okidanje, trigger travel i trigger stop i polirana rampa.
Pozdrav, ako smijem pitati, koja je svrha TB modela u nas ako je koristenje prigusivaca zakonom zabranjeno, cak i u svrhu lova, koliko sam upucen...? Ili sam u krivu?
Pitam, jer se i ja dvoumim između 5.25 i ovog TB...
ima i drugih stvari koje se mogu zašarafiti na usta cijevi...
Put your money where your mouth is.

Axel Axe
Pozornik
Pozornik

Post by Axel Axe » 07 Aug 2020, 22:25

timmy75 wrote:
Axel Axe wrote:
Mike_Torello wrote:ja sam uzeo TB model (nije bilo TB OSP), ima visoke nisane (nisu podesivi kao na 5.25), ali ima cijev 5.30" dakle za dlaku duza od 5.25" modela, a navlaka mu je kao 4.5"

Naknadno je u tvornici rijeseno manje okidanje, trigger travel i trigger stop i polirana rampa.
Pozdrav, ako smijem pitati, koja je svrha TB modela u nas ako je koristenje prigusivaca zakonom zabranjeno, cak i u svrhu lova, koliko sam upucen...? Ili sam u krivu?
Uz kompenziranje trzaja i skrivanja bljeska, prigusivanje zvuka mi je jedino vrijedno i smisleno kod TB-a... Mozda ima jos stogod?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 09 Aug 2020, 00:23

Axel Axe wrote:
timmy75 wrote:
Axel Axe wrote: Pozdrav, ako smijem pitati, koja je svrha TB modela u nas ako je koristenje prigusivaca zakonom zabranjeno, cak i u svrhu lova, koliko sam upucen...? Ili sam u krivu?
Uz kompenziranje trzaja i skrivanja bljeska, prigusivanje zvuka mi je jedino vrijedno i smisleno kod TB-a... Mozda ima jos stogod?
prvo je duza cijev cak i od 5.25 modela a navlaka je kao kod 4.5, mozes kompenzator staviti, to je jedino smisleno... skrivanje bljeska, od koga? od papirnate mete? voditelja streljane?... a kakav lov sa 9x19 i kakav prigusivac u lovu? od kud ti to uopce palo na pamet :D zabranjene su i nocne optike u lovu osim sto ponekad budu dozvoljene u iznimnim prilikama pa ti je drago da imas jednu jer su legalne za kupiti... ako jednom nekom pukom srecom dozvole prigusivace kod nas uz određenu taksu i uvjete ja sam spreman, a svi drugi ce morati kupovati nesto novo ili prerađivati postojece ako je moguce...

bolje imati i ne trebati, nego trebati a ne imati :D
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Post Reply