kupnja i registracija vojnog oružja po novom zakonu
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: kupnja i registracija vojnog oružja po novom zakonu
a nekima je lakse samo oduzeti bez davanja ovakvih info... a i nekim lovcima je lakse oprostit se od takvog oruzja nego si jos raditi trosak nosenja u Ferlah da se odradi procedura...dundoivica wrote:znaci ako je cjev mjenjana ili ako se kojekakvim doradama i radnjama skinulo ili obrusio bilo koji žig vojni ili oznaka koja je na pušci gone te da odnesesu ferlah na pregled i da oni naprave pregled oruzija i tormentaciju i lupe žig svoj
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

i ia sam ovo saznao od svog puškara a ne od službenog u mupu a mislim da pol ovih u mupu ni sami neznaju za šta trebaju oduzimat a šta ne.
evo u požegi mi frendu istekla bila dozvola i sad ju išo produljivat na trajno i odradio papirplogiju i rekli mu za pregled oružija če ga zvat i čekao mjesecima da dođe puškar od ko zna kuda.
evo u požegi mi frendu istekla bila dozvola i sad ju išo produljivat na trajno i odradio papirplogiju i rekli mu za pregled oružija če ga zvat i čekao mjesecima da dođe puškar od ko zna kuda.
Mogli su imati puškara odavno da su htjeli. Ali im se nije dalo odraditi njihov dio posla, odnosno da se natječaj raspiše. Sada kukaju kad im se stvaraju gužvedundoivica wrote:i ia sam ovo saznao od svog puškara a ne od službenog u mupu a mislim da pol ovih u mupu ni sami neznaju za šta trebaju oduzimat a šta ne.