K: cz75b cz85b cz sp 01 shadow
K: cz75b cz85b cz sp 01 shadow
Navedene pistolje iz naslova trazim po povoljnoj cijeni, a ako imate neki drugi za ponuditi pogodan za precizno streljastvo slobodno ponudite.
Posjedujem nabavnu dozvolu
Posjedujem nabavnu dozvolu
Slučajni događaj stvar je nemara...
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Re: K: cz75b cz85b cz sp 01 shadow
ne znam koliko ce ti ovo pomoci, ali:
U trecem kontigentu oruzja, na prodaji u Lovackom savezu, ima nekoliko cz 75 po cijeni 1300 kn.
http://www.hls.com.hr/wp-content/upload ... 08.09..pdf
U trecem kontigentu oruzja, na prodaji u Lovackom savezu, ima nekoliko cz 75 po cijeni 1300 kn.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Kako doci do toga?jolly wrote:ne znam koliko ce ti ovo pomoci, ali:
Zvao sam, nisu bas sretni ako nisi lovac, ali prodat ce pistolj... Hvala na info
- jolly
- Cinker - bojna

Pa nazovi lovacki savez, ili odi tamo.
(nekoliko puta sam bio u HLS, vrlo su usluzni i ljubazni)
Zagreb.
https://www.hls.com.hr/trgovina/rabljeno-lovacko-oruzje
Kaze ovako:
Rabljeno lovačko oružje možete razgledati u HLS trgovini, Vladimira Nazora 63, Tuškanac, Zagreb.
HRVATSKI LOVAČKI SAVEZ
Vladimira Nazora 63
10 000 Zagreb, Hrvatska
Telefon +385 (0)1 48 34 560
Fax. +385 (0)1 48 34 557
E-mail: hls@hls.t-com.hr
Trebalo bi vidjeti i da li je muzej otvoren, pa usput i obici lovacki muzej (znam da je bio zatvroen jedno vrijeme) to je u istoj zgradi.
(nekoliko puta sam bio u HLS, vrlo su usluzni i ljubazni)
Zagreb.
https://www.hls.com.hr/trgovina/rabljeno-lovacko-oruzje
Kaze ovako:
Rabljeno lovačko oružje možete razgledati u HLS trgovini, Vladimira Nazora 63, Tuškanac, Zagreb.
HRVATSKI LOVAČKI SAVEZ
Vladimira Nazora 63
10 000 Zagreb, Hrvatska
Telefon +385 (0)1 48 34 560
Fax. +385 (0)1 48 34 557
E-mail: hls@hls.t-com.hr
Trebalo bi vidjeti i da li je muzej otvoren, pa usput i obici lovacki muzej (znam da je bio zatvroen jedno vrijeme) to je u istoj zgradi.
Turn better into best!
Bez obzira,nema problema ,možeš kupiti traženo.Tihi72 wrote:Zvao sam, nisu bas sretni ako nisi lovac, ali prodat ce pistolj... Hvala na info
Trgovina HLSa radi nevezano za to jesi li lovac.
Svakako napiši kako je bilo?Tihi72 wrote:Odlicno, hvala...
Nadam se da češ ubosti nešto dobro!
Hocu akonse odlucim za to... Imam jos neke, a nadam se da ce se netko od forumaša javiti jos ako ima za prodati da ne potežem do zagrebaMirok wrote:Svakako napiši kako je bilo?Tihi72 wrote:Odlicno, hvala...
Nadam se da češ ubosti nešto dobro!
Korišteno lovacko oruzje, nevjerujem da je iz mupa..damirdj75 wrote:To oruzje iz Hls a je iz Mupa ili neki uvoz ... ?
Ima i iz MUPa,a i HLS također otkupljuje oružje pa se to prodaje.
ja bi rekao da ima tu i iz mupa isto, odjednom 10 makarova ili m88a...teško da je od lovaca.
smatram da je sve bolje tu već davno probrano, a druga stvar koja mi nije jasna da u 2020. godini, ne mogu okinuti po sliku dvije od predmeta?
nije hrvatska samo zagreb. kad nazoveš i pitaš kakvo je stanje, kažu: "ah pak, mhm, pa...možda...hm...najbolje da dodjete pogledati..."
smatram da je sve bolje tu već davno probrano, a druga stvar koja mi nije jasna da u 2020. godini, ne mogu okinuti po sliku dvije od predmeta?
nije hrvatska samo zagreb. kad nazoveš i pitaš kakvo je stanje, kažu: "ah pak, mhm, pa...možda...hm...najbolje da dodjete pogledati..."
Put your money where your mouth is.
- jolly
- Cinker - bojna

Kupovati polovno, ni ne mozes drugacije nego pogledati pa odluciti.timmy75 wrote: smatram da je sve bolje tu već davno probrano, a druga stvar koja mi nije jasna da u 2020. godini, ne mogu okinuti po sliku dvije od predmeta?
Drugo, ovo nije on-line prodaja.
A kad bi bilo, onda bi trebalo sve temljito poslikati, i napisati stanje (i nedostatke), a za par stotina cijevi, to nije mali posao.
I to bi trebao napraviti neki strucnjak, oruzar, puskar covjek od struke da procijeni stanje.
A struku, bi trebalo i platiti.
Vec smo negdje na forumu raspravljali, o ovoj prodaji preko HLS, i neko je spomenuo da su puske uglavnom u losem stanju.
A ako se pogleda lista pusaka, dobrih proizvodjaca nema. (nema sauer, nema blaser, nema tikka, nema sako, nema ni CZ-zbrojovka novijih modela, nema novijih browninga ni winchestera, niti novijih talijanskih sacmarica.. itd...)
Vecinom su zastave, i stariji modeli istocno evropskih pusaka u doba politickih blokova.
Moje dojam je da si u pravu, i da je to probrano i sve ono sta vrijedi nije doslo na javnu ponudu.
Kod pistolja, ponuda modela i nije losa, naravno ne znamo u kakvom su stanju.
Od kud je doslo u HLS, ne znamo. Mozemo pretpostavljati.
Medjutim, bolje je ovako da stoji na ponudi, pa neko uzme ponesto i sredi i dotjera, nego da ide na unistenje.
Turn better into best!
Pistolj kupljenjolly wrote:Kupovati polovno, ni ne mozes drugacije nego pogledati pa odluciti.timmy75 wrote: smatram da je sve bolje tu već davno probrano, a druga stvar koja mi nije jasna da u 2020. godini, ne mogu okinuti po sliku dvije od predmeta?
Drugo, ovo nije on-line prodaja.
A kad bi bilo, onda bi trebalo sve temljito poslikati, i napisati stanje (i nedostatke), a za par stotina cijevi, to nije mali posao.
I to bi trebao napraviti neki strucnjak, oruzar, puskar covjek od struke da procijeni stanje.
A struku, bi trebalo i platiti.
Vec smo negdje na forumu raspravljali, o ovoj prodaji preko HLS, i neko je spomenuo da su puske uglavnom u losem stanju.
A ako se pogleda lista pusaka, dobrih proizvodjaca nema. (nema sauer, nema blaser, nema tikka, nema sako, nema ni CZ-zbrojovka novijih modela, nema novijih browninga ni winchestera, niti novijih talijanskih sacmarica.. itd...)
Vecinom su zastave, i stariji modeli istocno evropskih pusaka u doba politickih blokova.
Moje dojam je da si u pravu, i da je to probrano i sve ono sta vrijedi nije doslo na javnu ponudu.
Kod pistolja, ponuda modela i nije losa, naravno ne znamo u kakvom su stanju.
Od kud je doslo u HLS, ne znamo. Mozemo pretpostavljati.
Medjutim, bolje je ovako da stoji na ponudi, pa neko uzme ponesto i sredi i dotjera, nego da ide na unistenje.
Ps. Sto se tice dodavanja slika i kako je to puno posla znamo svi da u hls u glavnom nerade nista, pa bi se mogli tome posvetiti
- jolly
- Cinker - bojna

Ajde stavi sliku pistolja. (nemoj bit ko ovi u HLS)
Turn better into best!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jolly wrote:Ajde stavi sliku pistolja. (nemoj bit ko ovi u HLS)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Jednom bio u HLS dućanu i nikad više, velika većina spiska od predhodnog dana neizložena (znači nem je). E sad dali se nešto promjenilo jer je bilo i kritika ne znam , uglavnom optike i interesantnije oružje je sigurno dobilo vlasnike koji su bliže jaslama . Da ne govorim o tom da je pušaka koje su ležale u postajama 10 godina i kojima je cjev ko dimnjak . Ajd ne mora bit svima ali onda nije nišana ili je očerupano drugo ukratko ako je kao prije nekoliko mjeseci ne vrijedi truda .
Moze kratke upute kako preko moba smanjit sliku da moze na forum?jolly wrote:Ajde stavi sliku pistolja. (nemoj bit ko ovi u HLS)
- jolly
- Cinker - bojna

Mislim da ces je trebati napraviti resize na kompu. Pa onda staviti.
Turn better into best!