IPSC Rijeka
IPSC Rijeka
Pozdrav svima, imam par pitanja pa ako netko zna odgovore...
Kakvo je stanje sa IPSC scenom u Rijeci s obzirom na zatvorenu Drenovu? Isplati li se uopce krenut u ovu avanturu s obzirom da ne poznajem niti jedan drugi teren gdje se moze trenirat?
Da li je Canik ok pistolj za bavit se IPSC-om ? Da li je bolje uzet tezi pistolj sa duzom cijevi ili ipak nesto manjih dimenzija?
Ako se sjetim jos kojeg pitanja, pitat cu...
Kakvo je stanje sa IPSC scenom u Rijeci s obzirom na zatvorenu Drenovu? Isplati li se uopce krenut u ovu avanturu s obzirom da ne poznajem niti jedan drugi teren gdje se moze trenirat?
Da li je Canik ok pistolj za bavit se IPSC-om ? Da li je bolje uzet tezi pistolj sa duzom cijevi ili ipak nesto manjih dimenzija?
Ako se sjetim jos kojeg pitanja, pitat cu...
Re: IPSC Rijeka
Ne znam za Rijeku, najbliže tebi je Karlovac za koje znam da su aktivni. MOžda ti netko iz RI ili okolice zna bolje reći za siutaciju tamo. Ako ima bar netko da se bavi, i negdje bar jedan box, da se lijepo trenirati.
Ne znam na koji Canik misliš, npr: P120 sigurno nije loš. Za IPSC će ti biti bolje teži pištolj (čelični ram) i duža cijev (oko 120mm). ČZ je u ovom sportu alfa i omega. No, ne daj se zavarati; s HSom, Glockom i slično se da jako lijepo pucati. Bitno je puno trenirati.
Ne znam na koji Canik misliš, npr: P120 sigurno nije loš. Za IPSC će ti biti bolje teži pištolj (čelični ram) i duža cijev (oko 120mm). ČZ je u ovom sportu alfa i omega. No, ne daj se zavarati; s HSom, Glockom i slično se da jako lijepo pucati. Bitno je puno trenirati.
Put your money where your mouth is.
Re: IPSC Rijeka
Hvala za info o pistoljima.
Za Ipsc u Rijeci pretpostavljam da je krepo otkad je zatvorena Drenova.
Za Ipsc u Rijeci pretpostavljam da je krepo otkad je zatvorena Drenova.