Karabin m98
Re: Karabin m98
Pa kakve veze ako je kraći od originalnog dizajna iz 1. svj rata i prije... Mauser Karabiner 98K je bio standard njemačke vojske kolike godine...
Zamislincudnih pogleda da je vuces kroz centar grada na ramenudamirdj75 wrote:Oni su to vukli okolo a jabih vukao najdalje do streljane
Slučajni događaj stvar je nemara...
Ma ne,ja cak ne nosim niti u futroli nego u koferu jer ne izgleda kao da je puška unutra
klavijatura 
Originalni bajunet iz 1. svj. rata nemoj zaboraviti, trebaš koplje od preko metra i pol 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to je cackalica u odnosu na onaj iz WW1... duga bajuneta na dugom mauseru :Odamirdj75 wrote:Pa to se podrazumjeva![]()
imam i za m48
![]()
![]()
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Imam problem da skupljam te sitnice pa imam one fišeklije ,nastavak za čišćenje cijevi sa prednje strane ,one posudice za ulje ...
Nedostaje mi orginalni remen
Nedostaje mi orginalni remen
Znam i nije mi jasno tko to ne bi htio imatiMike_Torello wrote:to je cackalica u odnosu na onaj iz WW1... duga bajuneta na dugom mauseru :Odamirdj75 wrote:Pa to se podrazumjeva![]()
imam i za m48
![]()
![]()
Vrijednost ti je realna 2000 kn u Hr i to u jako jako dobrom stanju, moraju svi brojevi biti isti (cjev zatvarač) tako i van Hr , pogledaj na Egun po njemu svi procjenjuju!
Jedino ako ima jedan kvadraticnimutor s lijeve strane na stockumonda bi vec mogao nesto vise zaraditi
Jedino ako ima jedan kvadraticnimutor s lijeve strane na stockumonda bi vec mogao nesto vise zaraditi
Stakloberbenn wrote:Jel cijev iznutra staklo ili ima tragova?
Slučajni događaj stvar je nemara...