Američka sapunica
Re: Američka sapunica
[/quote]
imamo šaljivdžiju
[/quote]
Ja se ovaj put moram složiti sa Mirokom ,barem u tom djelu posta
Vidiš Mirok i to se dogodilo
Ne sviđa mi se ovaj narandžasti a naročito sa atomskim koferčetom[/quote]
A sve upotpuni mister mainstream.Iskreno vjerujem da damirdj 75 ,jos uvjek vjeruje da je Jura Stublic stvarno pjevao o Chicagu
[/quote]
Kolega glasnogovorniče QAnona ,priznajem da uopće ne poznajem glazbeni opus gore navedenog gospodina Stublića
Čim ulovim vremena ispraviti ću to 
Ja se ovaj put moram složiti sa Mirokom ,barem u tom djelu posta
Vidiš Mirok i to se dogodilo
Ne sviđa mi se ovaj narandžasti a naročito sa atomskim koferčetom[/quote]
A sve upotpuni mister mainstream.Iskreno vjerujem da damirdj 75 ,jos uvjek vjeruje da je Jura Stublic stvarno pjevao o Chicagu
Kolega glasnogovorniče QAnona ,priznajem da uopće ne poznajem glazbeni opus gore navedenog gospodina Stublića
To su govorili i za Clintona,kada je Obama dobio izbore pokupovali su valjda svo oruzje u državi ,na kraju se ništa nije promjenilo. Kakav god protivnik oruzja da je na vlasti njima ce biti bolje nego nama i imati će manje ograničenjaMike_Torello wrote:Trump im nije valjao jer nije plesao kako politika svira nego je derao po svoje, nekad je to bilo dobro, nekad nije. Ali jedno mu mogu priznati, bio je drugaciji.
dakle nisam zagovornik Trumpa, moze se ovakvih nekih prljavstina pronaci i o Trumpu vjerojatno.
al' da je ovaj "razuman" izbor, ne bih rekao.
https://www.youtube.com/watch?v=DAUOurZIVfI
da stvar bude bolja, pogledajte kad je objavljen taj video, to nije nista novo.
nisam teoreticar zavjere ali neke faktore treba uzeti u jednadzbu...
https://en.wikipedia.org/wiki/Epstein_d ... ll_himself
mozda se i je ubio sam, al' uz određen "poticaj"
toliko razumnom kandidatu, procitati malo kakva je glasanja podrzavao a kakva nije dok je bio senator.
https://www.latimes.com/politics/la-na- ... story.html
a kad mu je ovaj program dio izborne kampanje
vidi sto na to moze reci covjek koji proizvodi jedne od najboljih primjeraka 1911 pistolja na svijetu. znaci, ako se to ostvari, kljuc u bravu.
u principu niti jedan razuman vlasnik oruzja u americi nije glasao za ujaka Joea.
neki sada najavljuju nastavak demokratskog bombardiranja na bliskom istoku.
Prijatelji Amerikanci, sretno vam bilo.
To sigurno.
Zar stvarno netko misli da će netko razoružati Amerikance?
Prohibicija za oružje u Americi?
Ma molim vas.
Zar stvarno netko misli da će netko razoružati Amerikance?
Prohibicija za oružje u Americi?
Ma molim vas.
Pokusaj razoruzavanja Amerikanaca moze biti vrlo opasan po vlast koju zapadne da to ucini, jer je njihovo ustavno pravo da se oruzjem dignu protiv vlasti koja pokusa da im oduzme oruzje.Kod nas je oruzje privilegija i luksuz,kod njih jedno od osnovnih ljudskih prava.
To neće nitko niti probat.Darko11 wrote:Pokusaj razoruzavanja Amerikanaca moze biti vrlo opasan po vlast koju zapadne da to ucini, jer je njihovo ustavno pravo da se oruzjem dignu protiv vlasti koja pokusa da im oduzme oruzje.Kod nas je oruzje privilegija i luksuz,kod njih jedno od osnovnih ljudskih prava.
Rezultat još nije definitivan, pa čak nije više ni lako predvidiv, a ja se iskreno nadam da Trump ostaje.damirdj75 wrote:Ne vjerujem uopćeNe znam gdje si iskopao računicu,ali to se već prvo jutro promjenilo i rezultat je bitno drugačiji. Pusti prognoze babe Vange
Kad sve što znan stavin na vagu Biden Trumpu nije ni do kolina.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ma sigurno da Trump ne valja. A zašto ne valja...??? pa zato...
1. što nije započeo niti jedan rat;
2. što je najveći prolife predsjednik ikada;
3. što je stvorio jako gospodarstvo i niske poreze, uz geslo "America First;
4. što je vjerovao u Ameriku (nacionalnu državu) i štitio njezine granice;
5. što je zaustavljao ilegalne migrante i gradio zid kako bi štitio SVOJU državu;
6. što se zakačio s Kinom radi zaštite i poticanja domaće proizvodnje;
7. što ne voli socijalizam, marksizam i komunizam koji su se dokazali ka promašeni;
8. što ne voli globalizam i što je razdrmao WHO i postavio ga tamo di mi je misto?
9. što je potaknuo po cijelom svijetu hrabrno suprostavljanje medijskoj falangi, big tech (cenzuri), političkoj korektnosti i washingtonskoj močvari;
10. što je postavio konzervativnu većinu sudaca na Vrhovnom sudu... (naročito Amy Coney Barrett)
5. što je zaustavljao ilegalne migrante i gradio zid kako bi štitio SVOJU državu;
7. što ne voli socijalizam, marksizam i komunizam koji su se dokazali ka promašeni;
8. što ne voli globalizam i što je razdrmao WHO i postavio ga tamo di mi je misto?
9. što je potaknuo po cijelom svijetu hrabrno suprostavljanje medijskoj falangi, big tech (cenzuri), političkoj korektnosti i washingtonskoj močvari;
10. što je postavio konzervativnu većinu sudaca na Vrhovnom sudu... (naročito Amy Coney Barrett)
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

^ ovoHawk wrote:Ma sigurno da Trump ne valja. A zašto ne valja...??? pa zato...
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
1. Nije stigao,ali da je zaratio sa Iranom ili Kinom taj bi bio žestokHawk wrote:Ma sigurno da Trump ne valja. A zašto ne valja...??? pa zato...
2.Ovaj argument bi stojao da biraju nadbiskupa
3. Da je tako svi ostali argumenti ne bi trebali
4. Ima neki predsjednik da ne radi tako ?
5. Ispravno razmišljanje,zidovi su rješenje. Sjetimo se samo Berlinskog
6.Zakačio se sa Kinom i postao veliki prijatelj sa Sjevernom Korejom
7.Ovaj Biden je osvjedočeni komunista
8. Neuračunljiv i nepredvidiv
9.Ako se tako naziva piskaranje po Twiteru
10. Jako korektan potez srećom to mu neće pomoći
11. Svi diktatori složno žale za njim
a jesu ni jaki argumenti,damirdj75 wrote: 1. Nije stigao,ali da je zaratio sa Iranom ili Kinom taj bi bio žestok
11. Svi diktatori složno žale za njim
Pa što si čeka mene, što nisi napravija svoju listu.
Ali, pao si na prvon, dalje nisan ni čita.
"Nije započeo rat zato što nije stigao, ali da je, bilo bi žestoko"
Pa jel ti pročitaš to što napišeš ???
Slažem se sa tobom ali malo si zakasnio. Da je tvoja lista došla prije izbora, Trump bi ostao na vlastiHawk wrote:a jesu ni jaki argumenti,damirdj75 wrote: 1. Nije stigao,ali da je zaratio sa Iranom ili Kinom taj bi bio žestok
11. Svi diktatori složno žale za njimnisi baš informiran, ali voliš mudrovati po mojoj listi.
Pa što si čeka mene, što nisi napravija svoju listu.
Ali, pao si na prvon, dalje nisan ni čita.
"Nije započeo rat zato što nije stigao, ali da je, bilo bi žestoko"![]()
Pa jel ti pročitaš to što napišeš ???
Ovako je to samo Trumpetanje ,tvoje, njegovo ,svejedno
A što bi ti reka da i sada ostane ???damirdj75 wrote: Slažem se sa tobom ali malo si zakasnio. Da je tvoja lista došla prije izbora, Trump bi ostao na vlasti![]()
Ovako je to samo Trumpetanje ,tvoje, njegovo ,svejedno
Volim šalu nastranuHawk wrote:A što bi ti reka da i sada ostane ???damirdj75 wrote: Slažem se sa tobom ali malo si zakasnio. Da je tvoja lista došla prije izbora, Trump bi ostao na vlasti![]()
Ovako je to samo Trumpetanje ,tvoje, njegovo ,svejednoMisliš da ja ovo mukte radin?
Ako je plaćena propagandna poruka ,samo udri
Samo mala opaska Mirok,socijalizam je ideja idealnog ekonomskog sustava, koji nikada nigdje nije postojao u punini, tako da niko nije dokazao da je socijalizam promasaj, naprotiv.Socijalizmu su najblize Skandinavske zemlje npr, i u tom sustavu bi svak normalan zelio zivjeti,ali socijalizam je dosad neostvarena utopija.Hawk wrote: 7. što ne voli socijalizam, marksizam i komunizam koji su se dokazali ka promašeni;
Komunizam je radikalni politicki pokret, koji je u idejama takodjer savrsen ,ali se u praksi pretvarao u teror posebno zbog sukoba unutar partije.Krajnja realizacija komunizma bi trebao biti apsolutni socijalizam,ali u praksi jedno sa drugim nemaju veze.Komunisticke zemlje nikad nisu bile socijalisticke u praksi.Mislim da je tu cak bivsa Jugoslavija bila daleko dogurala, ali po meni jedan od najboljih primjera socijalisticke zemlje je npr Norveska.
Sa svime se slažem Darko,ali ne znam zašto si mene naveo?
Inače,uređenju kakvo imaju skandinavci trebamo težiti!
Vjerujte,to je jedan drugi svijet!
Greska,replika je bila na post od Hawk-a,ispricavam se.Mirok wrote:Sa svime se slažem Darko,ali ne znam zašto si mene naveo?
Pa ja se Mirok ni s time nebi složija. Dugo godina sam radio sa Skandinavcima, nemam ništa protiv njih,Mirok wrote:Sa svime se slažem Darko,ali ne znam zašto si mene naveo?
ali u jedno sam siguran, takav čovik, ka što je prosječni Skandinavac, ja ni u kom slučaju nebi želija biti,
niti živiti u takvom okruženju. Ne kažen da su glupi ili retardirani, ali ako usko su obrazovani,
opća kultura im je za moje shvaćanje jako niska, pomalo me podsjećaju na robote, a takav je nikad nisan želija biti.
Ali što smo se sad uvatili Skandinavaca? Pa pričamo o Amerima
Vidin da je ovo bilo za meneDarko11 wrote:Samo mala opaska Mirok,socijalizam je ideja idealnog ekonomskog sustava, koji nikada nigdje nije postojao u punini, tako da niko nije dokazao da je socijalizam promasaj, naprotiv.Socijalizmu su najblize Skandinavske zemlje npr, i u tom sustavu bi svak normalan zelio zivjeti,ali socijalizam je dosad neostvarena utopija.Hawk wrote: 7. što ne voli socijalizam, marksizam i komunizam koji su se dokazali ka promašeni;
Komunizam je radikalni politicki pokret, koji je u idejama takodjer savrsen ,ali se u praksi pretvarao u teror posebno zbog sukoba unutar partije.Krajnja realizacija komunizma bi trebao biti apsolutni socijalizam,ali u praksi jedno sa drugim nemaju veze.Komunisticke zemlje nikad nisu bile socijalisticke u praksi.Mislim da je tu cak bivsa Jugoslavija bila daleko dogurala, ali po meni jedan od najboljih primjera socijalisticke zemlje je npr Norveska.
Darko11, slažem se s tobom tu. Ja san malo pojednostavnija, ni jedno ni drugo ustvari nije ni postojalo.
Postojalo je nešto što je bila utopija, a za što su neki mislili da je komunizam i socijalizam i na to sam mislio da je promašeno.
A da ti znaš koliko ja godina iman, zna bi da je to sve meni jako jasno.
Ispolagalo sam ja sve ispite TIPSS i TOM, pretpostavljan da si dovoljno star da znaš što je to
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Hawk,
Ja moram da sam mladja generacija, ovo mi je promaklo... mozes li mi reci sto je to TIPSS i TOM?
Ja moram da sam mladja generacija, ovo mi je promaklo... mozes li mi reci sto je to TIPSS i TOM?
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
O jbt, ti si me iznenadija, daješ dojam da si načitanjolly wrote:Hawk,
TIPSS je Teorija I Praksa Samoupravnog Sicijalizma
TOM je Teorijske Osnove Marksizma
OIZ nisan spomenija (Obrana I Zaštita) iako se i tu obrađivala i ta materija.
Zbog dugačkih naziva to smo tako skraćivali.