(prvi) Tanfoglio Limited Custom Xtreme 9x19 mm
Re: Prvi....
Može info gdje si nabavio i koliko je izašao trigger guage? Ja si tražim takav...Lemi_O2 wrote:Prosijek 5 povlačenja=600g
Uzeo na eBayu, 50-ak $ je bila cijena.Može info gdje si nabavio i koliko je izašao trigger guage? Ja si tražim takav..
μολὼν λαβέ
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

jolly wrote:![]()
![]()
Duhovito!
Ali, zaista kako cujem od decki iz ZG, stanje kod vas je lose:
Streljana na Maksimiru privremeno zatvorena, vrpacanski potok ima radno vrijeme koje ne odgovara svakom, jedino je otvorena ova od "Las", ali je samo 20 m.
Nego kad spomeu "Las", vidim na web stranicam da imaju shooting cinema za treniranje. Jesi li probao kad to? To mi je bas zelja jednom probati.
Ako si probao opisi malo detalje? Da li se moze doci to isprobati?
ev ja tam sam isao na periodične provjere ko zaštitar svake godine i nista posebno dobijes hs 2000 i njihovu municiju koju sami pune i da ga jebes ta municija je punjena slabije da im se manje ostecuje onaj zid iza sto zaustavlja metke i obicno olovno zrno bez košuljice. a projekcije nisam vidio ni na obuci za zaštitara kad sam bio ni na periodičnom gađanju a svaki puta nakon sližbenog bi ostao i platio pa sa svojim jos pucam i kad sam pitao za projekcije uvjek neko izmotavanje i mutavi odgovori. neznam uglavnom mi las nije sjeo kao streljana ostavili su mi dojam kao da im se bas neda nista a steta jel da smo kliknuli iz pakraca u zg i nije neki trosak ni financijski ni vremenski bio bi im redovna musterija.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ev to je moj dojam mozda sam u krivu i ispravite me ako jesam al evo to je moje iskustvo sa njima
Cinelov isključivo ako hoćeš pucati na projekcije... odnosno razne scenarije bilo vojno policijske bilo lov.
Re: (prvi) Tanfoglio Limited Custom Xtreme 9x19 mm
Kada se ima previse vremena...Zadnja iteracija Tanfa...dodatno ispolirani dijelovi mehanizma, okidač zamijenjen sa čeličnim.Kompletno rastavljen, očišćen i podmazan sa keramikom i slide glide-om. Cerakote napravljen (odličan posao servisa Kavur). Jos samo da se krene na liniju.... i da konacno dodje slijedeći 
μολὼν λαβέ
Gripovi, LOK Palm Swell Ridgebacks?
Koja je namjena pištolja?
Planiraš pucati standard u IPSC-u?
Put your money where your mouth is.
Da.timmy75 wrote:Gripovi, LOK Palm Swell Ridgebacks?
Namjena je da bude precizan i brz
Standard ili cak Open ako zamijenim cijev...
μολὼν λαβέ
Nije moj gušt, ali izgleda mi vrlo vrlo dobro i prije svega funkcionalno. Da li ovako značajno izduženi beaver tail ima dodatno neku funkciju u smislu boljeg prihvata u šaci?
Upravo to, kod speed drawa posebno, lakše je dobiti uvijek kozistentan visok prihvat.A zbog velike površine u kontaktu sa šakom, prihvat je čvršći.AR15 fan wrote:Nije moj gušt, ali izgleda mi vrlo vrlo dobro i prije svega funkcionalno. Da li ovako značajno izduženi beaver tail ima dodatno neku funkciju u smislu boljeg prihvata u šaci?
Edit:Slijedeći build će biti po tvojem guštu sigurno
μολὼν λαβέ
Koliko je recimo teško ili lako doći do tih dijelova koje stavljaš? Jel moraš naručivati tipa iz SAD-a ili kupuješ u Europi?
Većinom nabavljam iz Europe, LOK grips i par sitnica sam naručio iz SAD. Za ozbiljnije stvari koje spadaju pod ITAR je prevelika zavrzlama. Ali gotovo sve što imaju ameri, dostupno je i u Europi, istina po znatno većim cijenama.AR15 fan wrote:Koliko je recimo teško ili lako doći do tih dijelova koje stavljaš? Jel moraš naručivati tipa iz SAD-a ili kupuješ u Europi?
μολὼν λαβέ
Pistolj je vrh !!
Nemoj ga mjenjat, izgleda savrseno.
To je to, Tanfo više ne diram...čekam slijedeći gun za novi projektAjkoola77 wrote:Pistolj je vrh !!
μολὼν λαβέ
C-more RTS2. Nosač je od Tanfoglia.AR15 fan wrote:Koji je ovo red dot na njemu i čiji je nosač?
μολὼν λαβέ