COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Darko smiješan mi je i tvoj komentar o "ercegovcima " ,jednom si napisao "kod nas u Hercegovini " ako se ne varam
E da ,dobro večer
E da ,dobro večer
damirdj75 wrote:Darko smiješan mi je i tvoj komentar o "ercegovcima " ,jednom si napisao "kod nas u Hercegovini " ako se ne varam![]()
![]()
E da ,dobro večer
Darko11 wrote:damirdj75 wrote:Darko smiješan mi je i tvoj komentar o "ercegovcima " ,jednom si napisao "kod nas u Hercegovini " ako se ne varam![]()
![]()
E da ,dobro večerUvjek kritikom udaram prvo svoje,Hercegovac sam,majka Dalmatinka,kameni mix, ali priznajem,Hercegovci su toliko "nestasni",da me nekad stvarno sramota sto sam Hercegovac.
Darko11 wrote:damirdj75 wrote:Darko smiješan mi je i tvoj komentar o "ercegovcima " ,jednom si napisao "kod nas u Hercegovini " ako se ne varam![]()
![]()
E da ,dobro večerUvjek kritikom udaram prvo svoje,Hercegovac sam,majka Dalmatinka,kameni mix, ali priznajem,Hercegovci su toliko "nestasni",da me nekad stvarno sramota sto sam Hercegovac.
Jeli neko pogledao ove brojke na Hr Državnom Zavodu za Staistiku?
https://www.dzs.hr/Hrv/Covid-19/stanovn ... h22hx5DdUM
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
NNNI - Ništa Nas Nesmije Iznenaditilex-lutor wrote: ... Mozda smo stvarno malo pretjerali, ali ovi su jos i vise... " na osnovu anonimne prijave ce ti inspekcija CZ ili policija moci uci u kucu i brojati ukucane "
Heloooooo,, da nije to otislo malo predaleko, a sve pod izgovorom da je to za nase dobro ??
Hawk,kako sam i napisao na jednom prijašnjem postu!Hawk wrote:Jeli neko pogledao ove brojke na Hr Državnom Zavodu za Staistiku?
Nekako bih rekao.......ništa nas više ni ne može iznenaditi !Hawk wrote:NNNI - Ništa Nas Nesmije Iznenaditilex-lutor wrote: ... Mozda smo stvarno malo pretjerali, ali ovi su jos i vise... " na osnovu anonimne prijave ce ti inspekcija CZ ili policija moci uci u kucu i brojati ukucane "
Heloooooo,, da nije to otislo malo predaleko, a sve pod izgovorom da je to za nase dobro ??
A od toga ulaska u kuće i stanove.......ništa!
Nego Hawk,opet te nešto nije bilo......mislio sam......da ti ona voda nije presudila....?
Kako izvlačite samo ono što vam dobro izgleda. I eto urote
Isti izvor "Međutim, promatrajući razdoblje od ožujka, kada je službeno proglašena epidemija bolesti COVID-19 u Republici Hrvatskoj, broj umrlih porastao je za 2,8% od ožujka do listopada 2020. u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, odnosno umrlih je bilo 941 više.
U listopadu 2020. broj umrlih porastao je za 5,8% u odnosu na listopad 2019., odnosno bilo je 253 umrlih više nego u istome mjesecu prethodne godine."
Uz napisano mislim da krivulja baš ne znači puno onim koji su na respiratoru.
Isti izvor "Međutim, promatrajući razdoblje od ožujka, kada je službeno proglašena epidemija bolesti COVID-19 u Republici Hrvatskoj, broj umrlih porastao je za 2,8% od ožujka do listopada 2020. u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, odnosno umrlih je bilo 941 više.
U listopadu 2020. broj umrlih porastao je za 5,8% u odnosu na listopad 2019., odnosno bilo je 253 umrlih više nego u istome mjesecu prethodne godine."
Uz napisano mislim da krivulja baš ne znači puno onim koji su na respiratoru.
72 godina,35 mrtvih..."Vlasti su hitno proglasile izvanredno stanje, uvele prisilnu karantenu u cijeloj državi, strogo ograničivši kretanje svim svojim stanovnicima. Provedeno je masovno cijepljenje svih stanovnika, bez ikakvih iznimaka, a u pomoć su pozvali Svjetsku zdravstvenu organizaciju i svjetski poznatog epidemiologa Donalda Hendersona."
Samo tada nije bilo Cetinskog da otvori oči narodu i ukaže na urotu
Samo tada nije bilo Cetinskog da otvori oči narodu i ukaže na urotu
Nije bilo ni ovoga:damirdj75 wrote:...sammo tada nije bilo Cetinskog da otvori oči narodu i ukaže na urotu
http://slobodari.com/krunoslav-capak-je ... fR-3ApwlCQ
Nemoguće je Nemoguće
Znači nebitan je Capak i stožer ,politika...Tu je bolest od koje se umire. Da li su mjere dobre ili loše ,vjerojatno nisu savršene ali bez toga ćemo imati 500 umrlih dnevno.lex-lutor wrote:Nije bilo ni ovoga:damirdj75 wrote:...sammo tada nije bilo Cetinskog da otvori oči narodu i ukaže na urotu
http://slobodari.com/krunoslav-capak-je ... fR-3ApwlCQ
Jako smrtonosna bolest za koju su se 85% oboljelih moralo testirati da bi znali da je imaju. Jebena neka bolestdamirdj75 wrote: ... Tu je bolest od koje se umire. Da li su mjere dobre ili loše ,vjerojatno nisu savršene ali bez toga ćemo imati 500 umrlih dnevno.
A tko je bitan? Premijer je izjavio da se mjere donose politički, a ne na temelju znanosti. Drugi najgori u EU po broju zaraženih, drugi najgori po padu BDP-a. I nikakve odgovornosti nema? Što smo točno spašavali? Ekonomiju, ljude? Na oba polja su zakazali i mislim da je ljudski tražiti neku odgovornost.damirdj75 wrote: Znači nebitan je Capak i stožer ,politika...Tu je bolest od koje se umire. Da li su mjere dobre ili loše ,vjerojatno nisu savršene ali bez toga ćemo imati 500 umrlih dnevno.
Put your money where your mouth is.
Ovo si mogao napisati i za velike boginje,35 umrlih na 20 miliona,ništa...Hawk wrote:Jako smrtonosna bolest za koju su se 85% oboljelih moralo testirati da bi znali da je imaju. Jebena neka bolestdamirdj75 wrote: ... Tu je bolest od koje se umire. Da li su mjere dobre ili loše ,vjerojatno nisu savršene ali bez toga ćemo imati 500 umrlih dnevno.
Ma znan d jesan, al jebeš boginje sad, tema je Covid-19.damirdj75 wrote: ... Ovo si mogao napisati i za velike boginje,35 umrlih na 20 miliona,ništa...
A što nije bilo rečeno da će se virus sad zvat Covid-20, a ako izdrži do jeseni, onda Covid-20-Pro ?
Politika nam je takva kakva je i teško da će neko za nešto odgovarati. Samo govorim da od ovog sr... može oboliti bilo tko i imati teže simptome ,završiti na respiratoru...timmy75 wrote:A tko je bitan? Premijer je izjavio da se mjere donose politički, a ne na temelju znanosti. Drugi najgori u EU po broju zaraženih, drugi najgori po padu BDP-a. I nikakve odgovornosti nema? Što smo točno spašavali? Ekonomiju, ljude? Na oba polja su zakazali i mislim da je ljudski tražiti neku odgovornost.damirdj75 wrote: Znači nebitan je Capak i stožer ,politika...Tu je bolest od koje se umire. Da li su mjere dobre ili loše ,vjerojatno nisu savršene ali bez toga ćemo imati 500 umrlih dnevno.
Ima tu ljudi koji bi Covid liječili pilećom juhom
Znam jako puno oboljelih sa n9ikakvim simptomima ali i dosta mlađih ,dobrog zdravstvenog stanja sa teškim...pa tko voli riskiratiHawk wrote:Ma znan d jesan, al jebeš boginje sad, tema je Covid-19.damirdj75 wrote: ... Ovo si mogao napisati i za velike boginje,35 umrlih na 20 miliona,ništa...
A što nije bilo rečeno da će se virus sad zvat Covid-20, a ako izdrži do jeseni, onda Covid-20-Pro ?
Upravo o tome se radi, totalno rasulo i gubitak kontrole nad situacijom koji sada nitko ne smije priznati pa se primjenjuju metode represije i zastrasivanja, jednima se zabranjuje da rade dok drugi za to vrijeme ostvaruju extra profite, djeca dolaze na nastavu pa se vracaju kuci i donose Covid ostalim ukucanima, ljudi budu zarazeni ali od straha gubitka posla sute i zaraze jos 10 ostalih oko sebe, pozitivne rezultate dobiju ljudi prije samog testiranja itd...itd..itd.timmy75 wrote:damirdj75 wrote:...A tko je bitan? Premijer je izjavio da se mjere donose politički, a ne na temelju znanosti. Drugi najgori u EU po broju zaraženih, drugi najgori po padu BDP-a. I nikakve odgovornosti nema? Što smo točno spašavali? Ekonomiju, ljude? Na oba polja su zakazali i mislim da je ljudski tražiti neku odgovornost.
Poznajem dosta ljudi koji su prebolili Covid, neki nisu ni znali da ga imaju bez testiranja dok su drugi plakali od bolova u ledjima, prsima i hvatali zrak kao ribe na suhom ?? E sada znaj ga ti ???
Nemoguće je Nemoguće
Ma to si dobro reka, u tome je problem, upregnuta struka nema kad ni razmišljat o tome, vrte se ka muhe bez glave, a ne upregnutu struku niko nešluša.lex-lutor wrote: ... totalno rasulo i gubitak kontrole nad situacijom koji sada nitko ne smije priznati pa se primjenjuju metode represije i zastrasivanja, jednima se zabranjuje da rade dok drugi za to vrijeme ostvaruju extra profite, djeca dolaze na nastavu pa se vracaju kuci i donose Covid ostalim ukucanima, ljudi budu zarazeni ali od straha gubitka posla sute i zaraze jos 10 ostalih oko sebe, pozitivne rezultate dobiju ljudi prije samog testiranja itd...itd..itd.
Ja ne poznan nikoga, niti san čuja od ikoga da zna da je neko "zdrav" umra od korone i da za to ima autopsiju za dokaz.lex-lutor wrote: ... Poznajem dosta ljudi koji su prebolili Covid, neki nisu ni znali da ga imaju bez testiranja dok su drugi plakali od bolova u ledjima, prsima i hvatali zrak kao ribe na suhom ?? E sada znaj ga ti ???
Ali zato znan za više slučaja di je bolnica deklarirala smrt samo od korone, a obitelj agrumentirano demantirala da nije tako.
Uvjeren san, da ako je iko umra s koronom, umra je od komorbiditeta, a uz njih od straha.