COVID19 - opasnost 21. stoljeća
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
johnnyboyy1711 wrote:Ne znam kada me je nešto do ove mjere nasmijalo![]()
Iliti zašto crkve rade a ugostiteljski objekti ne:
https://youtu.be/zaQiq9OEQ2Q
A novinar je sigurno teoretičar urote pa postavlja takva pitanja.
Ovaj video kola okolo i već je i van Hrvatske aktualan.
Jedna stvar je stožer koji radi ustupke crkvi koje svakako ne bi trebao raditi. Drugo je bolest koja u dosta slučajeva ima teške simptome i posljedice koje se još i ne znaju. Vi teoretičari zagovarate hodanje bez maskica,tezu da se treba živjeti kao i do sada i ne obazirati se na to da ljudi umiru,bolnice se pune.
Plašite ljude sa cjepivom iako je virus višestruko opasniji.
Spominjete čipiranje,gašenje slobode,kontrolu broja populacije...
Budimo odgovorni !
Plašite ljude sa cjepivom iako je virus višestruko opasniji.
Spominjete čipiranje,gašenje slobode,kontrolu broja populacije...
Budimo odgovorni !
Sakrivajte se u rupe...muški na grudobrane...žene pripremite luga i bacajte neprijatelju u oči...
https://www.24sata.hr/news/who-i-britan ... rze-735318 ....bez sarkazma, postoji li itko tko vjeruje ovom liku?
https://www.24sata.hr/news/who-i-britan ... rze-735318 ....bez sarkazma, postoji li itko tko vjeruje ovom liku?
-
Mirok
- Brigadni General

Pazi,Englezi prvi krenuli u cijepljenje i kada se pokaže neučinkovitost ,oni se sjete novoga soja da opravdaju tu neučinkovitost.frulica wrote:Sakrivajte se u rupe...muški na grudobrane...žene pripremite luga i bacajte neprijatelju u oči...![]()
![]()
I taj novi je baš krenuo iz Engleske
Nekakvih novih sojeva ima koliko hoćeš i eto ti opravdanja unedogled.
A kada na proliće koronavirus nestane sam od sebe, kako se i očekuje, vakseri će trijumfirati kako su ga sjebali s cijepivimaMirok wrote: ... Pazi,Englezi prvi krenuli u cijepljenje i kada se pokaže neučinkovitost ,oni se sjete novoga soja da opravdaju tu neučinkovitost.
I taj novi je baš krenuo iz Engleske,baš sada
,baš kada su počeli sa cijepljenjem
![]()
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Kao i prije par godina u vrijeme Sanadera, podavili kokoši i trijumfalno izjavili kako su pobjedili ptičju gripu...majke ti drageHawk wrote: A kada na proliće koronavirus nestane sam od sebe, kako se i očekuje, vakseri će trijumfirati kako su ga sjebali s cijepivima
Novi soj,tu mi nešto smrdi
Vjerojatno ide novi operativni sustav kod čipiranja Os 2

Vjerojatno ide novi operativni sustav kod čipiranja Os 2
-
Mirok
- Brigadni General

Nešto tako sam i sam već napisao.Hawk wrote:A kada na proliće koronavirus nestane sam od sebe, kako se i očekuje, vakseri će trijumfirati kako su ga sjebali s cijepivimaMirok wrote: ... Pazi,Englezi prvi krenuli u cijepljenje i kada se pokaže neučinkovitost ,oni se sjete novoga soja da opravdaju tu neučinkovitost.
![]()
Negdje do kraja 3.mj nema teorije da se riješimo virusa ,dolaskom toplijeg i vlažnijeg vremena virusi postaju manje agilni, a iduću jesen eto ih opet.
Tamo negdje u 5.mj Plenki će proglasiti pobjedu nad virusom(opet),kakogod zapravo da bude.
Namjerno kažem virusa jer ih ima mnogo,a Covid 19 je samo jedan od njih.
Ako treba doći će i Covid 21,22.....već prema potrebi.....
-
Mirok
- Brigadni General

A ptičja gripa opet tu!frulica wrote:Kao i prije par godina u vrijeme Sanadera, podavili kokoši i trijumfalno izjavili kako su pobjedili ptičju gripu...majke ti drageHawk wrote: A kada na proliće koronavirus nestane sam od sebe, kako se i očekuje, vakseri će trijumfirati kako su ga sjebali s cijepivima
A cjepiva .....nigdje!?
Javija mi prijatelj iz Wuhana da sijedeće godine najese izbacuju Covid-21-Pro, otporan na sva dosadašnja cijepivaMirok wrote: ... Ako treba doći će i Covid 21,22.....već prema potrebi.....
-
Mirok
- Brigadni General

Kada ti imaš veze na svim stranama svijeta!Hawk wrote:Javija mi prijatelj iz Wuhana da sijedeće godine najese izbacuju Covid-21-Pro, otporan na sva dosadašnja cijepivaMirok wrote: ... Ako treba doći će i Covid 21,22.....već prema potrebi.....
Pošto si mi poslao onu potvrdu ,evo ja tebi šaljem propusnicu.
Nisam ti uspio srediti za Dubrovnik,ali ova ti vrijedi za sve županije.
Još jednom hvala!
A taman san te tija pitat da mi pošalješ, ako ikako uzmogneš. Iman u planu interžupanijske ture, a teško da će mi stožeraši uvažit razloge, jer nebi ni ja njimaMirok wrote:Kada ti imaš veze na svim stranama svijeta!Hawk wrote:Javija mi prijatelj iz Wuhana da sijedeće godine najese izbacuju Covid-21-Pro, otporan na sva dosadašnja cijepivaMirok wrote: ... Ako treba doći će i Covid 21,22.....već prema potrebi.....![]()
Pošto si mi poslao onu potvrdu ,evo ja tebi šaljem propusnicu.
Nisam ti uspio srediti za Dubrovnik,ali ova ti vrijedi za sve županije.
Još jednom hvala!
Ne vjerujem,virusa ce biti sve vise,i bit ce sve jaci,dovoljno dugo dok svijetsko gospodarstvo ne ode u 3 pm.Hawk wrote:A kada na proliće koronavirus nestane sam od sebe, kako se i očekuje, vakseri će trijumfirati kako su ga sjebali s cijepivimaMirok wrote: ... Pazi,Englezi prvi krenuli u cijepljenje i kada se pokaže neučinkovitost ,oni se sjete novoga soja da opravdaju tu neučinkovitost.
![]()
Ma ja se nadan da neće. Bilo je više Kineskih virusa i do sada, pa sve prođe. A i virusu valjda dopizdi s budalama imat poslaDarko11 wrote: ... Ne vjerujem,virusa ce biti sve vise,i bit ce sve jaci,dovoljno dugo dok svijetsko gospodarstvo ne ode u 3 pm.
A ne Hawk,ovo je globalno,iza ovog stoji nesto vise.Hawk wrote:Ma ja se nadan da neće. Bilo je više Kineskih virusa i do sada, pa sve prođe. A i virusu valjda dopizdi s budalama imat poslaDarko11 wrote: ... Ne vjerujem,virusa ce biti sve vise,i bit ce sve jaci,dovoljno dugo dok svijetsko gospodarstvo ne ode u 3 pm.
Ja stalno govorim,tu nešto smrdi
Kao sa neke tržnice u Kini pa dovde stigao
Urota
Kao sa neke tržnice u Kini pa dovde stigao
Urota
Mora bit da su i tu Capak i Božinović.damirdj75 wrote:Ja stalno govorim,tu nešto smrdi![]()
![]()
![]()
Kao sa neke tržnice u Kini pa dovde stigao![]()
![]()
Urota
I Gates i Šoroš uz pomoć slobodnih zidara i mračnih vladara iz sjene,Matrix uživo