COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Možda je zarazna bila popunjena ali ostale nisu. Sada je cijela Dubrava ,zaraznajohnnyboyy1711 wrote:“Ali vratimo se u siječanj prošle godine. U vrijeme epidemije gripe Zarazna bolnica u Zagrebu je imala popunjene kapacitete respiratora, o tome se pisalo i to je bila jedna mala drama na koju nitko nije obratio pažnju, ispada da je sada situacija bolja nego tada”
Nije se čuo niti prdež o tome
Kako će vrijeme proticati biti će tu još tużbi,prijava.....Hawk wrote:Apropo nečije pretpostavke da će neko u Francuskoj uložiti tužbe protiv autora i protagonista filma HULD UP, imamo mi tu kod nas konkretne tužbe već sad:
"Arna Šebalj, podnijela je kaznene prijave protiv Vlade Republike Hrvatske, njenog predsjednika Andreja Plenkovića, te drugih osoba povezanih za korona krizu: Davora Božinovića, potpredsjednik Vlade i ministra unutarnjih poslova, Vilija Beroša ministra zdravstva, Krunoslava Capaka ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), Alemke Markotić člana Stožera civilne zaštite, Maje Grbe – Bujević, članice Stožera, Damira Truta, zamjenika načelnika Stožera i predstavnika Civilne zaštite, Bernarda Kaića, epidemiologa, Zvonimira Šostara, ravnatelja Nastavnog zavoda „Andrija Štampar“.
https://www.logicno.com/politika/kaznen ... MU2bZxmcjs
Nekima od njih jednoga dana bi se moglo i suditi.....
Podsjeća me to na Agrokor,uzeli ga Todoriću,koji nije bezgrešan,a kada pogledaš kako su ga očerupali i sada ga vode gori od njega.
Prvo suđenje završilo je oslobađanjem Todorića i ekipe,slijedećih dvanaest optužnica je odbačeno......nešto se i dalje vodi....
Neki od tih iz toga sa Agrokorom vode i ovu krizu na isti način i za sve njih bi mogao doći dan da se nađu pred sudom.
Dakle, distribuciju cijepiva prate policajci sa dugim cijevima. A zbog čega? "Kriminalci Antivakseri" bi ga mogli ukrasti, pa valjda analizirati što je u ampulama, ili podmentuti nešto drugo?. To je za nevirovat 
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/z ... ac-1067049
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Svaka sličnost je slučajna

- Attachments
-
- images.jpeg-1.jpg (9.3 KiB) Viewed 14916 times
Svaku pošiljku prati specijalna ili interventna policija sa dugim cijevima....???Hawk wrote:Dakle, distribuciju cijepiva prate policajci sa dugim cijevima. A zbog čega? "Kriminalci Antivakseri" bi ga mogli ukrasti, pa valjda analizirati što je u ampulama, ili podmentuti nešto drugo?. To je za nevirovat
Pitanje nacionalne sigurnosti.....sama dostava,distribucija...???
Pa realno, kakvh sve luđaka ima, moglo bi se svašta desiti i vrlo skupo cjepivo biti izgubljeno. Kolike su šanse da netko, potaknut raznim napisima, odluči "spasiti" populaciju otimanjem i uništavanjem cjepiva? Ili jednostavno oteti pa ucjenjivati državu. Ne ulazeći u rasprave o virusu, cjepivu i sl., mislim da je procjena na mjestu.
Pa za to bi netko morao znati automobile ,rute,vrijeme,a država to sve obijelodani i skoro uživo prenosi!?Ariel wrote:Pa realno, kakvh sve luđaka ima, moglo bi se svašta desiti i vrlo skupo cjepivo biti izgubljeno. Kolike su šanse da netko, potaknut raznim napisima, odluči "spasiti" populaciju otimanjem i uništavanjem cjepiva? Ili jednostavno oteti pa ucjenjivati državu. Ne ulazeći u rasprave o virusu, cjepivu i sl., mislim da je procjena na mjestu.
I to je tajna i velika vrijednost?
Hrvatska policija u Hrvatskoj državi nešto prati,nečuveno
Teoretičari mjere nemaju
Teoretičari mjere nemaju
Nakon ovih vaših teorija o vrijednosti,opasnosti,ugrozama ,potrebi zaštite teško naoružane policije.......netko nama kaže da smo mi teoretičari?!

Čuvaju čipove.
- Attachments
-
- cipiranje.jpg (18.47 KiB) Viewed 14875 times
Podržavatelji ove nelegitimne vladajuće klike i njihovih agitpropova zapamtite što je rekao Mahatma Ghandi..."First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win”
Sve što rade uz pomoć medija ide tim slijedom.
Vid bogati kad na izborima na legitiman način osvojiš vlast dio si nelegitimne klike. Kako bi trebalo bit legitimno ?frulica wrote:Podržavatelji ove nelegitimne vladajuće klike i njihovih agitpropova zapamtite što je rekao Mahatma Ghandi..."First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win”
Rano je za predizbornu kampanju imaš još dosta do drugih izbora pa ćeš se ljepo kandidirat na nekoj od lista i eto ga dio si legitimne vladajuće klike.
Ghandi nije pravio montirane dokumentarce, prodavao nevjerovatne priče i ignorirao činjenice.
Sa jedne steane se nude objašnjenja i riješenja.
Sa druge nevjerovatne teorije inspirirane ne baš pozitivnim likovima iz povijesti.
Meni je strana koja svoje materijale ne montira i objavljuje službenim kanalima nekako draža.
Kažu da slika vrijedi 1000 riječi.
Sa jedne steane se nude objašnjenja i riješenja.
Sa druge nevjerovatne teorije inspirirane ne baš pozitivnim likovima iz povijesti.
Meni je strana koja svoje materijale ne montira i objavljuje službenim kanalima nekako draža.
Kažu da slika vrijedi 1000 riječi.
Last edited by IB43 on 27 Dec 2020, 19:29, edited 1 time in total.
Dodao bih da nije ljude nazivao staljinistima,udbašima a kamoli vikao na zaštitara 
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Sumnjam da je itko na ovom topic-u spominjao čipiranje, tako da ne znam čemu ponavljanje tih fora. Mislim, nije da netko brani, al ono...IB43 wrote:Čuvaju čipove.
Kužim da se bilo koga tko ne misli isto kao ostatak društva ismijava, to traje od stoljeća sedmog i ranije, kao neki način obrambenog mehanizma, ali... you can do better than that.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Ja mislim da je u pitanju malo humora, bez upiranja prstom u bilo koga.johnnyboyy1711 wrote:Sumnjam da je itko na ovom topic-u spominjao čipiranje, tako da ne znam čemu ponavljanje tih fora.IB43 wrote:Čuvaju čipove.
Kužim da se bilo koga tko ne misli isto kao ostatak društva ismijava, to traje od stoljeća sedmog i ranije, kao neki način obrambenog mehanizma, ali... you can do better than that.
Varaš se,imaš i šemu čipa koji ugrađuju samo baci pogledjohnnyboyy1711 wrote:Sumnjam da je itko na ovom topic-u spominjao čipiranje, tako da ne znam čemu ponavljanje tih fora. Mislim, nije da netko brani, al ono...IB43 wrote:Čuvaju čipove.