COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
@IB43
Ako je sve tako transparentno i jasno, koja je potreba Plenkovića da novinarima daje upute što će pisati i kako će izvještavati? Koja je potreba javnog prozivanja i praktički prijetnje novinama i portalima koji nisu na liniji vladajućih? Jesi li ti svjestan što to znači?
Ako je sve tako transparentno i jasno, koja je potreba Plenkovića da novinarima daje upute što će pisati i kako će izvještavati? Koja je potreba javnog prozivanja i praktički prijetnje novinama i portalima koji nisu na liniji vladajućih? Jesi li ti svjestan što to znači?
Znači da ne možete plašiti narod lažima i konstrukcijama . Ne možete se igrati sa zdravljem nacije nigdje pa tako ni ovdje. Znači da pravna država ipak donekle funkcionira

Ne ograničavaj se samo na jednu državu i osobu. Sagledaj situaciju globalno jer problem je globalan. Kao i informacije o problemu..frulica wrote:@IB43
Ne možeš na temelju greške premijera jedne male države okarakterizirati globalnu situaciju. Možeš samo okarakterizirati premijera.
Da, napravio je veliku grešku.
Prijatelju,koliko smo puta već postavili i ta i druga pitanja......a nijednoga odgovora nema!frulica wrote:@IB43
Gledam baš kako specijalci ,teško naoružani i maskirani ,osiguravaju punktove gdje se dovozi cjepivo......koga se tako jako boje,postoje li prijetnje oružanim napadima.....?
Kada netko kaže da je vrijednost cjepiva velika,usporedio bih to kada se prati blindirani kamion koji prevozi lovu.
Ispred ide jedno patrolno vozilo sa jednim ili dva policajca........i to je sve!
Hej , pun kamion love!?
Još jednom. Pseudoznanost i manipulaciju je lako prepoznati po činjenici da problem nikada ne sagledavaju u cijelini. Nego nađu jedan mali dio kojega se uhvate i sve drugo ignoriraju. Čak i kada se taj mali dio promijeni, i dalje nastave kao da se promijena nije dogodila.
Obično se ne nude riješenja, nego se traže krivci.
Ne mislim na nikoga osobno. Ali vidim linkove sa medija u čijim člancima ima puno pseudoznanosti i manipulacije.
Stvarno bi trebali pogledati i neki drugi izvor informacija.
Obično se ne nude riješenja, nego se traže krivci.
Ne mislim na nikoga osobno. Ali vidim linkove sa medija u čijim člancima ima puno pseudoznanosti i manipulacije.
Stvarno bi trebali pogledati i neki drugi izvor informacija.
Mirok odgovorio sam već na to pitanje 2 puta. Evo i treći put.Mirok wrote:Prijatelju,koliko smo puta već postavili i ta i druga pitanja......a nijednoga odgovora nema!frulica wrote:@IB43
Gledam baš kako specijalci ,teško naoružani i maskirani ,osiguravaju punktove gdje se dovozi cjepivo......koga se tako jako boje,postoje li prijetnje oružanim napadima.....?
Kada netko kaže da je vrijednost cjepiva velika,usporedio bih to kada se prati blindirani kamion koji prevozi lovu.
Ispred ide jedno patrolno vozilo sa jednim ili dva policajca........i to je sve!
Hej , pun kamion love!?
Da, premijer je napravio grešku.
IB,evo sada na vijestima,kaže da nije greška ni što je Capak napravio,štoviše da Capak ima njegovu punu podršku.IB43 wrote:Mirok odgovorio sam već na to pitanje 2 puta. Evo i treći put.Mirok wrote:Prijatelju,koliko smo puta već postavili i ta i druga pitanja......a nijednoga odgovora nema!frulica wrote:@IB43
Hej , pun kamion love!?
Da, premijer je napravio grešku.
E moj damirdj75, kako si se lipo nasuka. Shema čipa je postavljena za vas nekoliko sveznalica ka ješka na trapuli. Ako se već ne kužite u elektroniku i sheme, očekiva san da cete bar nekoga upitati i skužiti da je zajebancija u pitanju i da se radi o shemi pojačala za el. gitaru i pripadajuću pedalu. Toliko o vašoj temeljitoj i stručnoj argumentaciji.damirdj75 wrote:Evo čipa
Ispričavam se ,čip je na strani 39
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Mirok. Evo iskreno.
Zaista me nije briga gdje je Capak sjeo i što premijer misli o tome.
Jeli išta polomio? Ako jest, bilo bi pošteno da nadoknadi štetu.
Meni bi draže bilo čitati što premijer misli poduzeti oko uništenog turizma. Do kada misle da će vlasnici restorana i kafića podnositi ovu situaciju.
Kakav je efekt prpiusnica i ima li ikakve koristi od toga ili samo šteta.
Ali mi smo proklet narod. Nama je važnije gdje je bila nečija stražnjica i što premijer misli o tome.
Zaista me nije briga gdje je Capak sjeo i što premijer misli o tome.
Jeli išta polomio? Ako jest, bilo bi pošteno da nadoknadi štetu.
Meni bi draže bilo čitati što premijer misli poduzeti oko uništenog turizma. Do kada misle da će vlasnici restorana i kafića podnositi ovu situaciju.
Kakav je efekt prpiusnica i ima li ikakve koristi od toga ili samo šteta.
Ali mi smo proklet narod. Nama je važnije gdje je bila nečija stražnjica i što premijer misli o tome.
Pa kunete se u to cjepivo.
Vidiš osiguranje?
A gdje je Capakova stražnjica?
Važna je to simbolika,jer to ti je kao da svećenik sjedne na kip Marije sa Isusom,da prstom dodatno upire i ukazuje na to i da se tome podsmjehiva ispod maske.
Dakle sa cjepivom se sprda prvi čovjek stožera ,koji ujedno nas uvjerava da je to cjepivo rješenje ?!
Vidiš osiguranje?
Važna je to simbolika,jer to ti je kao da svećenik sjedne na kip Marije sa Isusom,da prstom dodatno upire i ukazuje na to i da se tome podsmjehiva ispod maske.
Dakle sa cjepivom se sprda prvi čovjek stožera ,koji ujedno nas uvjerava da je to cjepivo rješenje ?!
Mislim da je želio cool sliku za medije, a ispalo suprotno.Mirok wrote:Pa kunete se u to cjepivo.
Vidiš osiguranje?
Ovo je za rubriku bizarno, a ne nešto o čemo bi se premijer trebao izjašnjavati.
Meni je veća katastrofa da institucije to upće komentariju, nego gdje je sjedio.
Općenito.
Redovno ignoriram ad hominem materijale. Osim kada je kršenje zakona u pitanju.
Mene zanima rad institucije i rezultati. Osobama iza institucije ponekad ne znam ni ime.
Previše je ad hominem materijala kod nas i ljude se zamara zaista nevažnim informacijama, a onog bitnog nigdje nema.
Djelomično je i radi toga jer nema opcije sa riješenjima. Kampanje se zasnivaju na osobnim obračunima i okrivljivanju.
Zašto bih provjeravao nešto što zvuči kao zajebancijaHawk wrote:E moj damirdj75, kako si se lipo nasuka. Shema čipa je postavljena za vas nekoliko sveznalica ka ješka na trapuli. Ako se već ne kužite u elektroniku i sheme, očekiva san da cete bar nekoga upitati i skužiti da je zajebancija u pitanju i da se radi o shemi pojačala za el. gitaru i pripadajuću pedalu. Toliko o vašoj temeljitoj i stručnoj argumentaciji.damirdj75 wrote:Evo čipa
Ispričavam se ,čip je na strani 39
Nisam elektroničar ,matematičar sam
Imate i na ovoj temi link od Lexa o nedavno usvojenom zakonu o sjemenu.
Nisam komentirao jer je off topic. Ali to je meni puno zanimljivije od nečije stražnjice. Mediji su jedva popratili, reakcija javnosti nikakva.
Nisam komentirao jer je off topic. Ali to je meni puno zanimljivije od nečije stražnjice. Mediji su jedva popratili, reakcija javnosti nikakva.
Kako nesto dobro i obavezno za narod moze biti skupo ?? Pa zar se nisu svi proizvodjaci cjepiva odrekli zarade i profita te su zadovoljni samo podmirivanjem realnih troskova koje su imali i imaju u procesu proizvodnje?Ariel wrote:..............i vrlo skupo cjepivo biti izgubljeno...............
Bit ce da opet nisam bio na satu kada se govorolio o dobrim djelima !
Nemoguće je Nemoguće
Zašto bi privatna kompanija nešto stvorila i dala to u bescjenje ako može zaraditi
Ovo postaje sve interesantnije.....damirdj75 wrote:Zašto bi privatna kompanija nešto stvorila i dala to u bescjenje ako može zaraditi
pa nije ni tako skupo, bar ne za duge cijevi.lex-lutor wrote:Ariel wrote:..............i vrlo skupo cjepivo biti izgubljeno...............
Kako nesto dobro i obavezno za narod moze biti skupo ?? Pa zar se nisu svi proizvodjaci cjepiva odrekli zarade i profita te su zadovoljni samo podmirivanjem realnih troskova koje su imali i imaju u procesu proizvodnje?
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Urota tolikih razmjera a ovakav previd naprave
Naravno pobornici urote to dijele kao dokaz
Naravno pobornici urote to dijele kao dokaz
Onaj pozitivni ima i znak radioaktivnosti. 5G čip, garant.
Neće Radmila nama skrivat gdje drži kore da upiju.
https://youtu.be/q-Gb0b3QPcMIB43 wrote:Onaj pozitivni ima i znak radioaktivnosti. 5G čip, garant.
Evo malo 5g,ni čipovi ne rade bez antene