COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Post by Trapavi » 29 Dec 2020, 16:42

Zla godina ne ponovila se nikad .

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times

Post by Mirok » 30 Dec 2020, 23:19

Nadajmo se da je najgore prošlo.

damirdj75
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by damirdj75 » 04 Jan 2021, 13:48

Možda neću morati prvi na cijepljenje :D Tri dana temperatura do 38 ali sam praktično prespavao sve :mrgreen: Sutra testiranje

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 04 Jan 2021, 14:33

damirdj75 wrote:Možda neću morati prvi na cijepljenje :D Tri dana temperatura do 38 ali sam praktično prespavao sve :mrgreen: Sutra testiranje
I BEZ kave!!!

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 04 Jan 2021, 17:15

damirdj75 wrote:Možda neću morati prvi na cijepljenje :D Tri dana temperatura do 38 ali sam praktično prespavao sve :mrgreen: Sutra testiranje
Eto vidiš. A nas koronaskeptike sve to zaobiđe u širokon krugu :D
Zamoli tetu da bude nježna s onim štapićem u sinusima, da ne probije strop, ako bude muški, nemoj ga ni molit, oni ne jebu živu silu, guštaju bosti :D
Bolje da ti test bude pozitivan, ionako si to prebolija, ako bude negativan moraćeš sutradan po nalaz, a za pozitivan ne triba, nesmiš izlazit, jave ti telefonom i daju ti datum izolacije.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 04 Jan 2021, 20:18

Mozda ima istine u ovome !
Attachments
image_2021-01-04_191815.png
Nemoguće je Nemoguće

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 04 Jan 2021, 20:21

lex-lutor wrote:Mozda ima istine u ovome !
... ili organizirali house partyje kao što je bio slučaj u USA, mislim da je bilo u Cali. Lajanje protiv okupljanja, a s druge strane party na najjače, dok se nije otkrilo.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 04 Jan 2021, 20:23

lex-lutor wrote:Mozda ima istine u ovome !
Ne možda......sigurno!

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 06 Jan 2021, 12:34

Kako komentirate jučerašnji performans "cijepljenja" članova stožera pred kamerama?
Naročito obzirom na to da su ih medicinarke pikale BEZ upotrebe rukavica!
Znači rukovanje je zabranjeno,ali netko te ide bosti iglom,nema rukavice i golim rukama ti dira dio tijela gdje te bode!
A mjesto uboda je po definiciji otvoreno mjesto ulaska u organizam!
Nakon što obavi na jednoj osobi ,istim rukama dira drugu osobu!?
I sve to radi medicinsko osoblje članovima stožera,koji su liječnici specijalisti u tome području i pred kamerama da svi to vidimo!?

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 06 Jan 2021, 13:03

Meni je ovo vrh. Žena "padavičarka" radi kao medicinska sestra. Tako bar kažu. I onda ju cijepe pred svima.

Ali sigurno nije od cijepiva. Jer bi to značilo da sam ravnozemljaš :mrgreen:

https://youtu.be/p9agUz5cQCk
Last edited by johnnyboyy1711 on 06 Jan 2021, 13:05, edited 1 time in total.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 06 Jan 2021, 13:05

Mirok wrote:Kako komentirate jučerašnji performans "cijepljenja" članova stožera pred kamerama?
Naročito obzirom na to da su ih medicinarke pikale BEZ upotrebe rukavica!
Znači rukovanje je zabranjeno,ali netko te ide bosti iglom,nema rukavice i golim rukama ti dira dio tijela gdje te bode!
A mjesto uboda je po definiciji otvoreno mjesto ulaska u organizam!
Nakon što obavi na jednoj osobi ,istim rukama dira drugu osobu!?
I sve to radi medicinsko osoblje članovima stožera,koji su liječnici specijalisti u tome području i pred kamerama da svi to vidimo!?
Sigurno ima ljudi koji znaju odgovoriti na to pitanje i sigurno postoji "opravdani" razlog :mrgreen:

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 06 Jan 2021, 13:19

johnnyboyy1711 wrote:Meni je ovo vrh. Žena "padavičarka" radi kao medicinska sestra. Tako bar kažu. I onda ju cijepe pred svima.

Ali sigurno nije od cijepiva. Jer bi to značilo da sam ravnozemljaš :mrgreen:

https://youtu.be/p9agUz5cQCk
Ma nema nuspojava,samo padneš i gotovo.
Zamislimo samo da je tako pala na cesti ili sjela za volan?!

Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Trapavi » 06 Jan 2021, 14:00

Pa ko vas tjera da se cjepite ?

damirdj75
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by damirdj75 » 06 Jan 2021, 14:40

Trapavi wrote:Pa ko vas tjera da se cjepite ?
Ne vrijedi to,oni su uvjereni da žive u Matrixu :mrgreen: samo oni vide istinu :D :D

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 06 Jan 2021, 14:47

damirdj75 wrote:
Trapavi wrote:Pa ko vas tjera da se cjepite ?
Ne vrijedi to,oni su uvjereni da žive u Matrixu :mrgreen: samo oni vide istinu :D :D
Ma uopće ne mislim da živim u Matrixu, ali ponekad čovjek dobije takav osjećaj.

Recimo, jedan čovjek čije tekstove i videe pratim, Paul Joseph Watson, se pita zašto Piers Morgan, jedan od glasova koji se zalaže za zatvaranja, zabranu kretanja, putuje lagano na odmore na drugi kraj svijeta u vrijeme pandemije, a kad se vrati onda j*be Britance u mozak da moraju bit doma.

Ili zašto se u nebrojeno slučajeva ljudi koji su za zatvaranja pronalaze s prstima u pekmezu.

Na to nikad neću dobit odgovor, "zašto"? Zato niti ne pitam, konstatiram.

Ova pitanja koje je Mirok postavio u vezi scena cijepljenja gospode su sasvim legitimna i ničime ne daju na sumnju da itko od nas misli da je u Matrixu. Samo da, i meni je čudno kako je na ovom forumu uvijek ad hominem, nikad odgovori na legitimna pitanja.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 06 Jan 2021, 15:03

Isključivo ad hominem!
Jer ako izraziš drugi stav,radiš na demontaži Hrvatske!
Samo je pitanje kakva će kazna biti.

damirdj75
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by damirdj75 » 06 Jan 2021, 15:07

Izrael je do sada cjepio milion građana ,Usa ko zna koliko,Rusi,Kinezi. Tu i tamo će se desiti reakcija neka.
Od 100 naučnika ,liječnika,epidemiologa uvijek će se naći onaj jedan kontra svih...da li je uvjeren da misli dobro ili samo želi biti viđen :D
Nisam nikada 3 dana preležao do sada ,nemam nikavih bolesti . Sutra ću znati rezultate ali svakako sam još više uvjeren da ću se prvom prilikom cjepiti. Nije ovo zajebancija

IB43
Natporučnik
Natporučnik
Been thanked: 2 times

Post by IB43 » 06 Jan 2021, 15:09

Polako sa zaključivanjem. Vidjeti ćemo kako će se situacija razvijati.

Činjenica da netko negdje putuje ne znači ništa. Bezbroj je razloga zašto netko putuje.

I meni su produžene dozvole radi lockdowna i ne moram raditi ništa dodatno da bih putovao, uključujući cijepljenje.
Čini li to i mene dijelom urote ili jednostavno običnim zaposlenikom koji ide na posao.
Ne treba biti neka faca u politici da bi se putovalo. Putuju svi koji rade, život ide dalje.

Što se tiče pitanja. Poanta je bila da se ljudima pokaže kako stožer drži cijepivo sigurnim i sam se cijepio.
Nisam niti primjetio nose li sestre rukavice, kao ni jesu li uskladile boje, namjestile frizuru... Da su imale rukavice našlo bi se nešto drugo. Vizir, kapa, otkopčana kecelja... i od muhe napravio slon.
Nisu te sestre radile sa gubavcima ili čistile kanalizaciju prije snimanja. Ruke se daju oprati i dezinficirati.

Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Trapavi » 06 Jan 2021, 15:16

Mirok wrote:Isključivo ad hominem!
Jer ako izraziš drugi stav,radiš na demontaži Hrvatske!
Samo je pitanje kakva će kazna biti.
Ma kako da ne , eno sve redom zatvaraju radi demontaže Hrvatske, jedino još ne znaju koliko su dobili zatvora. A tek izbacivanja sa radnih mjesta i ko zna što . Nama penzićima vjerovatno neće dat penzije .Jako zeznuta i okrutna vlast.

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 06 Jan 2021, 15:16

IB43 wrote:Polako sa zaključivanjem. Vidjeti ćemo kako će se situacija razvijati.

Činjenica da netko negdje putuje ne znači ništa. Bezbroj je razloga zašto netko putuje.

I meni su produžene dozvole radi lockdowna i ne moram raditi ništa dodatno da bih putovao, uključujući cijepljenje.
Čini li to i mene dijelom urote ili jednostavno običnim zaposlenikom koji ide na posao.
Ne treba biti neka faca u politici da bi se putovalo. Putuju svi koji rade, život ide dalje.

Što se tiče pitanja. Poanta je bila da se ljudima pokaže kako stožer drži cijepivo sigurnim i sam se cijepio.
Nisam niti primjetio nose li sestre rukavice, kao ni jesu li uskladile boje, namjestile frizuru... Da su imale rukavice našlo bi se nešto drugo. Vizir, kapa, otkopčana kecelja... i od muhe napravio slon.
Nisu te sestre radile sa gubavcima ili čistile kanalizaciju prije snimanja. Ruke se daju oprati i dezinficirati.
IB čuješ li ti sebe?
Pa ovo sa rukavicama je temeljna stvar!
Mjere zaštite,pa i rukavice je propisao isti taj stožer!
Mi svi u zdravstvu smo dobili upute da MORAMO raditi sa rukavicama!
A kako to ne vrijedi kada se o njima radi?
I nemoj banalizirati.....usklađivanje boja i sl.....,mada ako misliš da je to bitno.....???

Post Reply