COVID19 - opasnost 21. stoljeća
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Bilo kako bilo, bio tko teoretičar zavjere ili ne, stvar općeg znanja je da postoje određene skupine u svijetu koje imaju određene interese.
Ako je moguće da u Afriku umjesto cjepiva za određenu bolest u biti cijepe ljude kako bih sterilizirali, onda ipak vjerujem da neke stvari postoje. O tome se naveliko piše, ne po onim stranicama sa teorijama zavjere, nego dolazi iz kredibilnih izvora.
Ako je moguće da je čovjek po kojem se snimljen film, koji je upozorio da duhanska industrija koristi u cigaretama nešto što truje dodatno ljude, da se je to dogodilo, onda vjerujem da ipak neke stvari postoje.
Ako nakon napada na dvije zgrade u Americi u kojima je poginuo djelić ljudi koliko ih je poginulo nakon toga na Bliskom istoku, jedna zemlja krene u rat protiv nekog tamo diktatora i praktički ih vrati u srednji vijek, onda vjerujem da neke stvari ipak postoje.
Ako postoje brojni dokazi u Hollywoodu da je sve puno pedofilije i za to počnu izlaziti dokazi, onda to nije teorija zavjere nego je to istina.
Ako su određene alternativne medicine zabranjene, a dokazano je da pomažu, onda tu nešto ne štima. Farmaceutska industrija je najveće leglo zla, ako se mene pita. Koliko smo dobrog dobili kao čovječanstvo, toliko se s druge strane koristi glupost ljudi za mega zaradu.
U koronu vjerujem, umrlo je dosta ljudi i meni bliskih, ali da je to nešto što se toliko previše napuhalo izvan proporcija - je. Smatram da posljedice koje ćemo snositi ne mogu biti opravdane spašavanjem niti jednog života - pa niti mojeg - s obzirom na razmjere pandemije.
Ako je moguće da u Afriku umjesto cjepiva za određenu bolest u biti cijepe ljude kako bih sterilizirali, onda ipak vjerujem da neke stvari postoje. O tome se naveliko piše, ne po onim stranicama sa teorijama zavjere, nego dolazi iz kredibilnih izvora.
Ako je moguće da je čovjek po kojem se snimljen film, koji je upozorio da duhanska industrija koristi u cigaretama nešto što truje dodatno ljude, da se je to dogodilo, onda vjerujem da ipak neke stvari postoje.
Ako nakon napada na dvije zgrade u Americi u kojima je poginuo djelić ljudi koliko ih je poginulo nakon toga na Bliskom istoku, jedna zemlja krene u rat protiv nekog tamo diktatora i praktički ih vrati u srednji vijek, onda vjerujem da neke stvari ipak postoje.
Ako postoje brojni dokazi u Hollywoodu da je sve puno pedofilije i za to počnu izlaziti dokazi, onda to nije teorija zavjere nego je to istina.
Ako su određene alternativne medicine zabranjene, a dokazano je da pomažu, onda tu nešto ne štima. Farmaceutska industrija je najveće leglo zla, ako se mene pita. Koliko smo dobrog dobili kao čovječanstvo, toliko se s druge strane koristi glupost ljudi za mega zaradu.
U koronu vjerujem, umrlo je dosta ljudi i meni bliskih, ali da je to nešto što se toliko previše napuhalo izvan proporcija - je. Smatram da posljedice koje ćemo snositi ne mogu biti opravdane spašavanjem niti jednog života - pa niti mojeg - s obzirom na razmjere pandemije.
Last edited by johnnyboyy1711 on 08 Jan 2021, 15:23, edited 1 time in total.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Neke stvari stoje a neke baš i ne. Većina tih stvari me ne dotiče niti ih mogu mijenjati.
Život je jedno relativno kratko zadovoljstvo i nemam vremena razmišljati zašto su Usa ratovali na bliskom istoku. Otprilike me zanima kao i one na bliskom istoku kada je rat bio ovdje .
Iz ove situacije izlaza nema osim lijeka ili cijepljenja
Život je jedno relativno kratko zadovoljstvo i nemam vremena razmišljati zašto su Usa ratovali na bliskom istoku. Otprilike me zanima kao i one na bliskom istoku kada je rat bio ovdje .
Iz ove situacije izlaza nema osim lijeka ili cijepljenja
Ostavite se čorava posla. Deep state i sl.
Interesne skupine postoje, ali ne rade kao deep state. U pitanju je poslovanje, transparetno poslovanje.
Vidite li čime su zavjere rezultirale u USA. Malo je podsijetilo i na kristalnu noć.
Svijet je u krizi i stvorilo se plodno tlo za ekstremizam. Svi ekstremizmi su dolazili do vlasti zavjerama i populizmom.
Dobar dio teorija zavjera nije ništa novo. Potežu se u različitim oblicima stoljećima i uvijek su završavale ratovima, progonima...
Nevjerovatno je da u svijetu u kome su sve informacije dostupne doslovno na dlanu (smartphone), ljudi još uvijek budu zavedeni zavjerama.
USA je dobar primjer kako stvari odu naopako. Polarizirano društvo. Jedan pol vidi deep state, a drugi pol fašizam. A ni jednoga zapravo nema. Ne postoji.
Interesne skupine postoje, ali ne rade kao deep state. U pitanju je poslovanje, transparetno poslovanje.
Vidite li čime su zavjere rezultirale u USA. Malo je podsijetilo i na kristalnu noć.
Svijet je u krizi i stvorilo se plodno tlo za ekstremizam. Svi ekstremizmi su dolazili do vlasti zavjerama i populizmom.
Dobar dio teorija zavjera nije ništa novo. Potežu se u različitim oblicima stoljećima i uvijek su završavale ratovima, progonima...
Nevjerovatno je da u svijetu u kome su sve informacije dostupne doslovno na dlanu (smartphone), ljudi još uvijek budu zavedeni zavjerama.
USA je dobar primjer kako stvari odu naopako. Polarizirano društvo. Jedan pol vidi deep state, a drugi pol fašizam. A ni jednoga zapravo nema. Ne postoji.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Namjena ovog mojeg teksta nije niti bila da si nužno razbijam glavu oko toga, dapače, uopće ne.
Samo sam htio svratiti pažnju na to da nije uvijek sve kako se čini.
A ako može, htio bih znati što od navedenog nije točno.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

"Ne postoji."IB43 wrote:USA je dobar primjer kako stvari odu naopako. Polarizirano društvo. Jedan pol vidi deep state, a drugi pol fašizam. A ni jednoga zapravo nema. Ne postoji.
Ima kakav izvor za tu tvrdnju? Kako možete do te mjere u nešto bit sigurni što nisi sami ne možete provjerit?
Ima li kakav argument da postoji. Osim preuveličavanja značaja marginalnih grupa i pojedinaca.johnnyboyy1711 wrote:"Ne postoji."IB43 wrote:USA je dobar primjer kako stvari odu naopako. Polarizirano društvo. Jedan pol vidi deep state, a drugi pol fašizam. A ni jednoga zapravo nema. Ne postoji.
Ima kakav izvor za tu tvrdnju? Kako možete do te mjere u nešto bit sigurni što nisi sami ne možete provjerit?
Znači argument kojega možeš upotrijebiti na sudu.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Upravo o tome i govorim. Nisam nikada rekao da deep state postoji. Vi ste rekli da, citiram: "Sigurno ne postoji".IB43 wrote:Ima li kakav argument da postoji. Osim preuveličavanja značaja marginalnih grupa i pojedinaca.johnnyboyy1711 wrote:"Ne postoji."IB43 wrote:USA je dobar primjer kako stvari odu naopako. Polarizirano društvo. Jedan pol vidi deep state, a drugi pol fašizam. A ni jednoga zapravo nema. Ne postoji.
Znači argument kojega možeš upotrijebiti na sudu.
Johnny ja ne vjerujem u zavjeru 9.11johnnyboyy1711 wrote:Namjena ovog mojeg teksta nije niti bila da si nužno razbijam glavu oko toga, dapače, uopće ne.
S druge strane su Ameri iskoristili događaj da donesu "demokraciju " u Irak
Jhonny. Kada netko iznosi tvrdnju da postoji nešto što se uobičajenim metodama ne može primjetiti. Teret dokaza je na osobi koja tvrdi da postoji. A ne na osobi koja toj tvrdnji ne vjeruje jer je ne vidi, pa niti može dokazati da si u krivu. Jer kako dokazati nešto što ne postoji. Samo nepistojanje povlači za sobom izostanak ikakvih dokaza.
Ima li ikakvih dokaza da deep state i fašizam (masovni oblik) postoje u USA?
Ima li ikakvih dokaza da deep state i fašizam (masovni oblik) postoje u USA?
Mislim da niste shvatili misao Johnyja.
A što postoji ,a što ne?
Tridesetih godina 20.st.nitko nije vjerovao da se fašizam razvija u Njemačkoj.
Onda kada je već bio vidljiv i
dalje "nisu vjerovali".
Kada se razvijao ,nisu htjeli vjerovati u to.
Kada se fašizam i razvio,opet "nisu vjerovali" jer taj fašizam nije njih direktno dirao.
Pa su sklapali i saveze o nenapadanju sa tim fašizmom itd.
Da je fašizam tu "shvatili su" kada ih je počeo ubijati.....
Dalje znamo kako je išlo....
A što postoji ,a što ne?
dalje "nisu vjerovali".
Kada se fašizam i razvio,opet "nisu vjerovali" jer taj fašizam nije njih direktno dirao.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Ajd još kolko tolko živimo u demokraciji gdje ja mogu misliti da iskorištavaju tu površinsku ranu od napada 911 tako da se zavuku u rat koji nema kraja i u kojem će se kako stvari stoje trošit resursi, bacat bombe koje vrijede desetine milijuna dolara na šatore od 10 dolara i zarađivat pare do beskonačnosti.damirdj75 wrote:Johnny ja ne vjerujem u zavjeru 9.11johnnyboyy1711 wrote:Namjena ovog mojeg teksta nije niti bila da si nužno razbijam glavu oko toga, dapače, uopće ne.
A ako može, htio bih znati što od navedenog nije točno.Mislim da su bradati iskoristili nesposobnost tajnih službi i napravili nešto što više nikad neće.
S druge strane su Ameri iskoristili događaj da donesu "demokraciju " u IrakNema velikog plana samo splet okolnosti...
Ali mislim da sam previše otišao off-topic.
Tridesetih nisu znali što je fašizam. Tada je nastao.Mirok wrote:Mislim da niste shvatili misao Johnyja.
A što postoji ,a što ne?
dalje "nisu vjerovali".
Da se i ja ubacim u teoretičarske vode. 
Razvija se "fašizam" točno je. U USA već debelo i ima sve elemente.
- Populizam i zavjere
- Isključivost
- Šovinizam
- Zatiranje demokracije
- Nasilne obračune sa neistomišljenicima.
- Totalitarne stavove
- itd. itd.
Evo ja vas upozoravam kao i neki 30ih godina. Pred nosom vam je.
Osim Trumpovaca, ne zaboravimo i anti-fa.
Razvija se "fašizam" točno je. U USA već debelo i ima sve elemente.
- Populizam i zavjere
- Isključivost
- Šovinizam
- Zatiranje demokracije
- Nasilne obračune sa neistomišljenicima.
- Totalitarne stavove
- itd. itd.
Evo ja vas upozoravam kao i neki 30ih godina. Pred nosom vam je.
Osim Trumpovaca, ne zaboravimo i anti-fa.
Točnije čitaj napisano!IB43 wrote:Tridesetih nisu znali što je fašizam. Tada je nastao.Mirok wrote:Mislim da niste shvatili misao Johnyja.
A što postoji ,a što ne?
dalje "nisu vjerovali".
Napisao sam da se tridesetih fešizam razvija u Njemačkoj.
A oni koji su ga gradili dobro su znali.
Informacije radi,nastao je u Italiji
Upozaravam danas i ja vas. Možete vjerovati, a i ne morate. Nemam dokaza.
Samo danas je dovoljno pametnih ljudi i svijet je povezan, ekstremizmi teže prolaze. Ali dogode se.
U USA su ignorirali izbore i krenuli na zgrade legalnih vlasti. Prava demokracija ili nešto već viđeno. De-javu događaja iz 30ih.
Samo danas je dovoljno pametnih ljudi i svijet je povezan, ekstremizmi teže prolaze. Ali dogode se.
U USA su ignorirali izbore i krenuli na zgrade legalnih vlasti. Prava demokracija ili nešto već viđeno. De-javu događaja iz 30ih.
Slažem se.IxB43 wrote:Upozaravam danas i ja vas. Možete vjerovati, a i ne morate. Nemam dokaza.
Vidjeti ćemo je li ovo u USA gotovo?
Mene je iznenadilo koliko su neki ljudi kod nas bili zapaljivi kada je rečeno da Trump gubi izbore.
Ajmo na temu!
Ne zaboravi i ant-fa. To je drugi pol. Oboje zadovaljava sve elemente tipične za ***izme.Mirok wrote:Slažem se.IxB43 wrote:Upozaravam danas i ja vas. Možete vjerovati, a i ne morate. Nemam dokaza.
Vidjeti ćemo je li ovo u USA gotovo?
Mene je iznenadilo koliko su neki ljudi kod nas bili zapaljivi kada je rečeno da Trump gubi izbore.
Ajmo na temu!
Ostavite se zavjera, ničega dobroga u tome.
A sada nazad na temu.
Uopce Vas ne kuzim, puno napisanih redova a nista novog!
Kroz povijest je dokazano da je UVIJEK MANJINA koja je tvrdila nesto suprotno od javno-nametnutog misljenja bila u pravu.
Nema niti jednog jedinog razloga da i sada ne bude tako.
"nama je u interesu zdavlje i dobrobit VAS ljudi" pa smo Vam zabranili da se druzite, izlazite, radite i da se kvalitetno skolujete ....
( Za isto to vrijeme morate placati SVE obaveze, kredite, najmove, struju, vodu, leasinge, osiguranja, stanarine za djecu koja sada sjede doma.. E to nismo zamrznuli !)
Dalje od toge mislim da ne treba ?? Tko nije shvatio niti nece.
Kroz povijest je dokazano da je UVIJEK MANJINA koja je tvrdila nesto suprotno od javno-nametnutog misljenja bila u pravu.
"nama je u interesu zdavlje i dobrobit VAS ljudi" pa smo Vam zabranili da se druzite, izlazite, radite i da se kvalitetno skolujete ....
( Za isto to vrijeme morate placati SVE obaveze, kredite, najmove, struju, vodu, leasinge, osiguranja, stanarine za djecu koja sada sjede doma.. E to nismo zamrznuli !)
Nemoguće je Nemoguće
Lex. U USA su ljudi koji bi se složili sa mojim mišljenjem trenutno u manjini. Većina podržava jedan od polova. A nemali broj uopće ne vidi koliko je ovaj juriš na kongres, ili demoliranje od strane anti-fa pogrešno.lex-lutor wrote:Uopce Vas ne kuzim, puno napisanih redova a nista novog!
Lockdown nije vezan za bilo kakve teorije i skrivene planove, nego za virus. Znanstvenu činjenicu.
Istina. Kod nas su zavjere i popratni populizam još uvijek manjina. I dobro je da je tako. Nemam ništa protiv da se vrate na marginu i tamo ostanu.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Sve je rečenolex-lutor wrote:Uopce Vas ne kuzim, puno napisanih redova a nista novog!