COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Pa naravno da imam problem sa vidom , nađi mi nekog ko mojih godina nema nikakve dioptrije.Mirok wrote:Ha gledaj Trap,ako to ne vidiš ,možda je problem sa vidom?
Onaj graf je ipak velik i jasan.Trapavi wrote:Pa naravno da imam problem sa vidom , nađi mi nekog ko mojih godina nema nikakve dioptrije.Mirok wrote:Ha gledaj Trap,ako to ne vidiš ,možda je problem sa vidom?
Zavjera!Mirok wrote:Onaj graf je ipak velik i jasan.Trapavi wrote:Pa naravno da imam problem sa vidom , nađi mi nekog ko mojih godina nema nikakve dioptrije.Mirok wrote:Ha gledaj Trap,ako to ne vidiš ,možda je problem sa vidom?
Ovo cijepivo je stvarno cudotvorno,ne samo da rijesava probleme turisticke sezone nego je i "oruzje protiv tumora"
No ja smatram da im je cijepivo cista nula.Rijesenje za covid je svako koji mjesec imati prijevremene izbore.Treba teziti tome da izbori budu sto cesce.
No ja smatram da im je cijepivo cista nula.Rijesenje za covid je svako koji mjesec imati prijevremene izbore.Treba teziti tome da izbori budu sto cesce.
Tako jeeee. Problem pandemije će riješiti Vidović KrištoDarko11 wrote:Ovo cijepivo je stvarno cudotvorno,ne samo da rijesava probleme turisticke sezone nego je i "oruzje protiv tumora"
Dakle problem pandemije će riješit izbori , ala imamo što i izabrat , sva oporba ima staža ko jedan penzioner.
A koliko staža u politici je imao Plenki,kada su ga instalirali direktno iz Brisela?
Doduše okružio se ljudima sa stažom,npr Šeksom!
Stvarno primjer!!!
Iskreno ,ne razumijem inače zbog čega netko omalovažava oporbu poput Plenkovića?
Svi su oni na izborima izabrani i imaju isti legitemitet.
Stvarno primjer!!!
Iskreno ,ne razumijem inače zbog čega netko omalovažava oporbu poput Plenkovića?
Najprije zato što ništa bolje nisu ni zaslužili , to prvo . Drugo dobro si rekao direktno iz Brisela , čovjek za razliku od ovih polupismenih govori 5-6 jezika.Mirok wrote:A koliko staža u politici je imao Plenki,kada su ga instalirali direktno iz Brisela?
Stvarno primjer!!!
Šeks je bio podmetnuo jaja kad se je moglo za ono što je radio robijat ili čak nestat ,znači omrknut a ne osvanut .
Šeks je tata mata za većinu oporbenih političara , od kojih ajde da ne griješim dušu možeš izabrat samo nekolicinu kojoj bi dao 3 ovce čuvat.
Koga od vladajućih istaknuti kao sposobne?Trapavi wrote:Najprije zato što ništa bolje nisu ni zaslužili , to prvo . Drugo dobro si rekao direktno iz Brisela , čovjek za razliku od ovih polupismenih govori 5-6 jezika.Mirok wrote:A koliko staža u politici je imao Plenki,kada su ga instalirali direktno iz Brisela?
Stvarno primjer!!!
Šeks je bio podmetnuo jaja kad se je moglo za ono što je radio robijat ili čak nestat ,znači omrknut a ne osvanut .
Šeks je tata mata za većinu oporbenih političara , od kojih ajde da ne griješim dušu možeš izabrat samo nekolicinu kojoj bi dao 3 ovce čuvat.
Šeks?Pa bio je u Jugi partijac i to poznati !
A čovijek iz Brisela.....što uopće zna kako se kod nas živi?
Tu je par godina i još uvijek on to ne zna!
Ali hajde da ne skrećemo sa teme!
Opet neka zavjera.Mirok wrote:Koga od vladajućih istaknuti kao sposobne?Trapavi wrote:Najprije zato što ništa bolje nisu ni zaslužili , to prvo . Drugo dobro si rekao direktno iz Brisela , čovjek za razliku od ovih polupismenih govori 5-6 jezika.Mirok wrote:A koliko staža u politici je imao Plenki,kada su ga instalirali direktno iz Brisela?
Stvarno primjer!!!
Šeks?Pa bio je u Jugi partijac i to poznati !
A čovijek iz Brisela.....što uopće zna kako se kod nas živi?
Tu je par godina i još uvijek on to ne zna!
Ali hajde da ne skrećemo sa teme!
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Ignorance is bliss.Trapavi wrote:Opet neka zavjera.
Samo to ću još reć na ovoj temi, jer kad vidim mindset ljudi koji su stariji i dvostruko od mene, više me ništa ne čudi oko države u kojoj sam se rodio
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
To ti je floskula za koju misle da će je ljudi progutati,jer će misliti da ih cjepivo štiti od karcinoma.Darko11 wrote:Ovo cijepivo je stvarno cudotvorno,ne samo da rijesava probleme turisticke sezone nego je i "oruzje protiv tumora"
Zamislite da jedan medij objavi da ima lijek za rak!? I to je baš cjepivo za koronu!?
Siguran sam da za ovakvu glupost opet neće nitko odgovarati,a morao bi!
I kako imati povjerenje u efikasnost cjepiva kada napišu ovakvu bedastoću u koju nitko ne vjeruje?
Za razliku od nas koji smo je stvorili takvi ko ti je ni uz sve napore neće rastočiti . Naravno to im je želja ,ali se neće ostvariti.johnnyboyy1711 wrote:Ignorance is bliss.Trapavi wrote:Opet neka zavjera.
Samo to ću još reć na ovoj temi, jer kad vidim mindset ljudi koji su stariji i dvostruko od mene, više me ništa ne čudi oko države u kojoj sam se rodio
Johnny ......i države u kojoj i kakvoj nažalost živimo.johnnyboyy1711 wrote:Ignorance is bliss.Trapavi wrote:Opet neka zavjera.
Pitam se.......kako uopće dalje,a kamoli na bolje?
Sa takvim radnoaktivnim kadrom nikako.Mirok wrote:Johnny ......i države u kojoj i kakvoj nažalost živimo.johnnyboyy1711 wrote:Ignorance is bliss.Trapavi wrote:Opet neka zavjera.
Pitam se.......kako uopće dalje,a kamoli na bolje?
Opet hrpa neargumentiranih i zlonamjernih flosula!Trapavi wrote:Za razliku od nas koji smo je stvorili takvi ko ti je ni uz sve napore neće rastočiti . Naravno to im je želja ,ali se neće ostvariti.johnnyboyy1711 wrote:Ignorance is bliss.Trapavi wrote:Opet neka zavjera.
Pa i uvredljivih na osobnojnrazini!
Ima nas još koji smo učestvovali u stvaranju ove države,ali ovakvu sigurno nismo htjeli!
Da je sve ok nije ,da može bolje može . Ipak ne gledam sve crno. Nekima je trava u susjedovom dvorištu uvijek zelenija izgleda 
Pogrešno Damire!
Činjenica je da smo najgori u EU.
Kolike zemlje tranzicije su nama u leđa gledale,bili smo za njih Amerika!
Da ,normalno da je tamo zelenije,ali ja sam osoba koja se ne veseli kad susjedu krepa krava,kao našim južnijim -istočnijim susjedima.
Ja hoću da nama bude bolje,time i meni,ali ne vidim napredak uopće.
Jednostavno, mene ne tješi što je nekome gore nego nama,imamo sve preduvjete za napredak,ali nemamo sposobnih ljudi na vlasti.
Činjenica je da smo najgori u EU.
Kolike zemlje tranzicije su nama u leđa gledale,bili smo za njih Amerika!
Da ,normalno da je tamo zelenije,ali ja sam osoba koja se ne veseli kad susjedu krepa krava,kao našim južnijim -istočnijim susjedima.
Ja hoću da nama bude bolje,time i meni,ali ne vidim napredak uopće.
Jednostavno, mene ne tješi što je nekome gore nego nama,imamo sve preduvjete za napredak,ali nemamo sposobnih ljudi na vlasti.