COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Lex. Prisilnoga cijepljenja neće biti. Nitko o tome ne raspravlja.lex-lutor wrote:Da ali to ne sprijecava neka bolesna razmisljanja o PRISILNOM cjepljenju masa bez obzira na to da li imas imunitet ili nemas, sto je naravno jedanko fasizmu, barem za mene. ( prisilno za mene znaci i bilo kako uvjetovanje da mogu ostvariti svoja prava na kretanje, rad, putovanja i slicno )IB43 wrote:...
U slučaju osobe koja je već prebolila COVID-19 ili je cijepljena (organizmu virus nije nepoznat). Moguće je da PCR test bude pozitivan, a osoba zdrava.
I bez obzira na sve, ako nesto mora biti obavezno tada je vrijeme da sustav prihvati SVU odgovornost za moguce posljedice !
Da malo karikiram.
Zamisli da vidiš osobu koja se ide baciti pod vlak jer je netko uvjerio da HŽ ispalti milijun kuna.
Što napraviti? Poštovati slobodu kretanja i mišljenja, pa pustiti da se baci pod vlak. Ili, zaustaviti, porazgovarati i probati objasniti da nitko ne isplaćuje kune, a nalet vlaka se ne preživljava.
Ponekad se država nađe baš u ovakvoj situaciji.
Alternativne metode se istražuju. Kako se koja dokaže ode u primjenu.lex-lutor wrote:Cinjenica je da smo ZANEMARILI neka osnovna znanja i tradicionalne tehnike medicine poznate tisucama godina unazad, Istocne kulture su dokazale da je ljudsko tijelo SAVRSEN stoj i da moze regenerirati samo sebe ukoliko se prema njemu odnosimo kako treba i ako u njega unosimo sve sto treba !! E sada zasto se dogodilo tesko bi bilo objasniti da ne potegnemo teorije zavjere itd...itd..IB43 wrote:....Kada netko tvrdi da ne postoji nešto viđeno mikoroskopom i namjerava te liječiti Cedevitom iz kućne radinosti. Ja potražim drugo mišljenje.
Pogotovo, ako je osoba već jednom osuđena radi nadriliječništva. Mislim da ne treba biti Einstain za zaključiti kako stvari stoje.
Alternativa je spasila neke ljude koje poznajem, ma sto got mi mislili o njoj !
Ako su u doba Faraona mogli premjestati zube u celjusti a danas mi za nesto malo Titana i keramike uzme 1000 Eur po zubu i prodaje price kako su ti zahvati nesto kao let na Mjesec onda se nesto debelo poremetilo u tom nasem sustavu i zivota i vrednosti !
Uzimati alternativu zdravo za gotovo, bez istraživanja i direktno primjeniti na ljudima je nadriliječništvo i potencijalno opasno. Puno opasnije od cijepiva.
Na samo na silu...jer što oni imaju razmišljati....
https://nypost.com/2021/01/01/alarming- ... 9-vaccine/
To je tabloid koji širi zavjere. Deep state npr.frulica wrote:Na samo na silu...jer što oni imaju razmišljati....
Osvrneš se na rad?IB43 wrote:Ne poznajem ih ni ja. Osvrnem se na rad, a to bi bilo relevantno za temu.Mirok wrote:Opet krivo,neće revizija ništa promijeniti unazad.
Kriteriji za nadalje će se korigirati.
Moram ti reći da nekako olako pripisuješ ljudima ludost ,nestručnost i dr.
Nitko od nas ne poznaje te ljude(znanstvenika iz videa),da bi im dodjeljivao te epitete.
Ja to ne bih mogao.
Kada netko tvrdi da ne postoji nešto viđeno mikoroskopom i namjerava te liječiti Cedevitom iz kućne radinosti. Ja potražim drugo mišljenje.
Pogotovo, ako je osoba već jednom osuđena radi nadriliječništva.
Mislim da ne treba biti Einstain za zaključiti kako stvari stoje.
A što ti znaš o nečijem radu?
To ocijeniš u par minuta?
Cedevita? Opet banaliziraš.
Jedno je što vidiš mikroskopom,a drugo što ti to može ili ne može prouzročiti.
I da ,pravilna prehrana i balans nutrijenata pa tako i vitamina ,može pomoći čovijeku i čak i izliječiti neke bolesti.
Budi siguran ,bavim se pomalo i time.
@ib43
E znam što bih sad rekao, jel tebi dobro inače...probava, hunjavica...vrtoglavica. Mislim ovakvo branjenje nebranjivog...huh...zabrinjavajuće.
E znam što bih sad rekao, jel tebi dobro inače...probava, hunjavica...vrtoglavica. Mislim ovakvo branjenje nebranjivog...huh...zabrinjavajuće.
Može ti pomoći u jačanju imunološkog sustava. Ali ne ubija bakterije i viruse. U slučaju autoimunih bolesti napravi još gore.Mirok wrote:Osvrneš se na rad?IB43 wrote:Ne poznajem ih ni ja. Osvrnem se na rad, a to bi bilo relevantno za temu.Mirok wrote:Opet krivo,neće revizija ništa promijeniti unazad.
Kriteriji za nadalje će se korigirati.
Moram ti reći da nekako olako pripisuješ ljudima ludost ,nestručnost i dr.
Nitko od nas ne poznaje te ljude(znanstvenika iz videa),da bi im dodjeljivao te epitete.
Ja to ne bih mogao.
Kada netko tvrdi da ne postoji nešto viđeno mikoroskopom i namjerava te liječiti Cedevitom iz kućne radinosti. Ja potražim drugo mišljenje.
Pogotovo, ako je osoba već jednom osuđena radi nadriliječništva.
Mislim da ne treba biti Einstain za zaključiti kako stvari stoje.
A što ti znaš o nečijem radu?
To ocijeniš u par minuta?
Cedevita? Opet banaliziraš.
Jedno je što vidiš mikroskopom,a drugo što ti to može ili ne može prouzročiti.
I da ,pravilna prehrana i balans nutrijenata pa tako i vitamina ,može pomoći čovijeku i čak i izliječiti neke bolesti.
Budi siguran ,bavim se pomalo i time.
Zato treba posjetiti pravog liječnika.
Više zabrinjava količina dezinformacija koja se gura. Uopće nije neobranjivo. Zašto? Zato jer nije ozbiljno ni napadnuto. Tabloidi i nadriliječnici, baš je teško obraniti.frulica wrote:@ib43
Nemam blage veze o kome je riječ.frulica wrote:Da li je guverner Ohia Mike DeWine kredibilna osoba?
A znaš reći da je zavjera...
Čovjek pred medijskim auditorijem izjavljuje da imaju “problem” sa odazivom za cijepljenje među medicinskim osobljem.
To bi bila pouzdana informacija, a ne tabloid. Još i link.... ali nema veze. Vjerujem da u Americi imaju problema, zavjere su uzele maha. Pa dolazile su od predsjednika države.frulica wrote:A znaš reći da je zavjera...Čovjek pred medijskim auditorijem izjavljuje da imaju “problem” sa odazivom za cijepljenje među medicinskim osobljem.
Nekada je SAD bio pojam razvoja, sloboda, napredka.... Danas je cirkus u kojemu je sve moguće.
A gdje nemaju taj problem?frulica wrote:A znaš reći da je zavjera...Čovjek pred medijskim auditorijem izjavljuje da imaju “problem” sa odazivom za cijepljenje među medicinskim osobljem.
Naročito sada,mislim u Splitu,cijepila se šefica epidemiologinja i dobila koronu!
Odnosno. Imali problem. Skepticizam je normalan, dapače, u ovakvoj situaciji je i poželjan.
Broj skeptika je svakim danom sve manji. Zanimljivo bi bilo provesti ankete za mjesec dana ponovo.
Broj skeptika je svakim danom sve manji. Zanimljivo bi bilo provesti ankete za mjesec dana ponovo.
Eto ti najbolji primjer. Znanstvenik iz videa upravo to i kaže, ti baš to pokušavaš ismijati i demantirati u zadnjih desetak komentara, tvrdiš da su PCR testovi dorađeni i skroz pouzdani, a sad na kraju priznaš da nisu i skačeš sam sebi u usta ?IB43 wrote: Moguće je da PCR test bude pozitivan, a osoba zdrava.
Gubiš se gubiš "IB43", uspori malo, razmisli, kvragu i preša.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
On se referirao na stare testove koje je mogao "zbuniti" i neki drugi korona virus. Npr. prehlada. I na istraživanja kada se mislilo da je COVID-19 zarazan kao i drugi virusi ali jako smrtonosan. Zapravo je obrnuto. Nije jako smrtonosan, ali je jako zarazan.Hawk wrote:Eto ti najbolji primjer. Znanstvenik iz videa upravo to i kaže, ti baš to pokušavaš ismijati i demantirati u zadnjih desetak komentara, tvrdiš da su PCR testovi dorađeni i skroz pouzdani, a sad na kraju priznaš da nisu i skačeš sam sebi u usta ?IB43 wrote: Moguće je da PCR test bude pozitivan, a osoba zdrava.
Gubiš se gubiš "IB43", uspori malo, razmisli, kvragu i preša.
Kao i većina pseudoznanstvenika, jednostavno ignorira nova otkrića i tupi po svome. Usprkos razumu i javno dostupnim materijalima.
Sama činjenica da tvrdi da AIDS/HIV ne postoji i liječi vitaminama, kod mene ga stavlja u kategoriju šamana. Potvrdio i južnoafrički sud, gdje je radio.
Imate i kod nas takvoga. Sladovljev.
Iznosi gomilu tvrdnji, a nigdje istraživanja, pokuse... čista pseudoznanost, školski primjer. Odnosno u njegovom slučaju i želja za pozicijom i javnom pažnjom.
Tebi su svi pseudoznanstvenici!?
I Sladoljev?
Pa zašto nitko u nekoj emisiji ne uđe u ring sa njime,pa da svi vidimo argumente obje strane?
Sladoljev je čovijek koji je u svijetu priznat i dobitnik niza međunarodnih priznanja.....a ti ga nazivaš pseudoznanstvenikom!?
I Sladoljev?
Pa zašto nitko u nekoj emisiji ne uđe u ring sa njime,pa da svi vidimo argumente obje strane?
Sladoljev je čovijek koji je u svijetu priznat i dobitnik niza međunarodnih priznanja.....a ti ga nazivaš pseudoznanstvenikom!?
Zato jer Sladovljev na temu COVID-19 nema nikakvih argumenata. Tko sa djecom leži, popišan se diže. Zato nitko niti želi raspravljati sa njim.Mirok wrote:Tebi su svi pseudoznanstvenici!?
I Sladoljev?
Znaš li za iti jedno znanstveno istraživanje provedeno od Sladovljeva na temu COVID-19? Ili da zastupa znanstveno potvrđene stavove?
Našao je način za doći u centar pažnje i to mu dobro ide. Ali od znanosti, ni Z.
Pa nije ni znanost ujednačena na temu lockdowna. Od Đikića koji bi sve zatvorio u podrume i na tavane, pa do skandinavaca koji bi najradije zabili glavu u pijesak i ignorirali problem.
Sladovljev ne iznosi ništa od konkretnih argumenata jedne od strana.
Nego ide u pseoduznanstvene krajnosti.
Ti baš postaješ naporan. Jel ti ne vidiš kako sam sebi skačeš u usta u istoj rečenici: "tvrdi da AIDS/HIV ne postoji", ali "liječi vitaminama" Kako se to liječi nešto što ne postoji ??? Ajde objasni?IB43 wrote:Sama činjenica da tvrdi da AIDS/HIV ne postoji i liječi vitaminama, kod mene ga stavlja u kategoriju šamana.
A usput da ti kažen da je ljudski imunitet najbolja obrana od velike većine virusa, pa tako i od koronavirusa i niko sa dobrim imunitetom ne pokazuje simptome, nego je zdrav,
a pravi vitamini to umnogome mogu pomoći, samo što ti to neznaš, pa po običaju banaliziraš.
Evo još jedna glupost. Ako je itko u Hrvatskoj radija istraživanja i pokuse, onda je to Dr. Srećko Sladoljev, samo ti jope pojma nemaš o tome i jope banaliziraš. Ajde malo guglaj.IB43 wrote: Imate i kod nas takvoga. Sladovljev. Iznosi gomilu tvrdnji, a nigdje istraživanja, pokuse... čista pseudoznanost,
Last edited by Hawk on 12 Jan 2021, 15:29, edited 1 time in total.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.