Danie Defense Mk18 + dodaci
Re: Danie Defense Mk18 + dodaci
Gdje to snimljeno? Čini se lijepo strelište?
Put your money where your mouth is.
Kako funkcionira to sa streljanom Dereza, mislim ima li kakav kontakt, društvena mreža? Koje im je radno vrijeme, treba li se najavljivati? Je li streljana vlastnišvo/koncesija nekog streljačkog kluba/društva? Bio bih zahvalan na odgovoru.
Mogu pucati i članovi i nečlanovi (50kn na sat). Najava telefonom, najbolje u tjednu jer je vikend pun. Nemam kontakt jer sam najavljen preko člana.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Klasican problem Hrvatskog streljastva. Transparentnost ne postoji, nema info kontakti na internetu nigdje, cak i za funkcionalne lokalne streljane.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Baš zato i pitam, kada se radi o dostupnim informacijama o streljanama u Hrvatskoj kao da se radi u najmanju ruku o nuklearnim testnim poligonima. Moraš poznavati čovjeka koji zna čovjeka čija tetka zna prijatelja od portira na streljani...e onda možda možeš doći. Naopako društvo i što ćeš.

Mali dodatak, Surefire Warcomp razbijač plamena koji je ujedno i kompenzator. Pokazalo se da je razbijač plamena otvorenih krakova najefikasniji u prikrivanju bljeska. Mana im je što zapinju za vegetaciju i opremu. Ovaj ima dodatnu rupe koje plinove odvode gore i desno. Ujedno prima i sve Surefire dodatke (legalne, da ne bude zabune).
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Jako mi se ovo dopada.
Nadam se da bude i nekakav video
Već duže vrijeme želim s frendovima nekako isprobat razne dodatke na cijevi isprobati po noći, al... Nemaš di... Kad bi nam se neka streljana smilovala jedino, da nam netko otvori u kasnijim satima...
Nadam se da bude i nekakav video
Već duže vrijeme želim s frendovima nekako isprobat razne dodatke na cijevi isprobati po noći, al... Nemaš di... Kad bi nam se neka streljana smilovala jedino, da nam netko otvori u kasnijim satima...
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Imaju Amerikanci:
https://youtu.be/yibDL6p37bo?t=37
Vidljiva je razlika između otvorenog (3 prong) i zatvorenog (CTN).
https://youtu.be/yibDL6p37bo?t=37
Vidljiva je razlika između otvorenog (3 prong) i zatvorenog (CTN).
Da li imaš možda mogućnost napraviti usporedni test 3/4 prong flash hidera i war compa?
Ne znam kako bih to izveo na jednom oružju. Oba se čvrsto montiraju na pušku i jednom kad su montirani, nije mi baš do skidanja (zatezanje momentom, točan položaj tzv. timing, pa Rock set sredstvo za navoj). A ne znam nikog tko ima bilo kakav Surefire na svojem oružju.
Mogu samo iznijeti iskustva u odnosu na serijski Daniel Defense. Nešto malo smiruje otklon puške udesno, ali ništa spektakularno. Zapravo sam očekivao više. Izdizanja cijevi nema, kao niti prekomjerne kompenzacije prema dolje - s tog aspekta je odličan. Serijski Daniel Defense je davao blago izdizanje cijevi. Onaj famozni "ping glazbene viljuške" je jedva primjetan i traje vrlo kratko, ne bi trebalo smetati nikoga.
Mogu samo iznijeti iskustva u odnosu na serijski Daniel Defense. Nešto malo smiruje otklon puške udesno, ali ništa spektakularno. Zapravo sam očekivao više. Izdizanja cijevi nema, kao niti prekomjerne kompenzacije prema dolje - s tog aspekta je odličan. Serijski Daniel Defense je davao blago izdizanje cijevi. Onaj famozni "ping glazbene viljuške" je jedva primjetan i traje vrlo kratko, ne bi trebalo smetati nikoga.
Skupa igračka, posebice ako se pogleda nešto u stilu 14x1 lijevi navoj ihaj 250 evrića buraz 
U skupe igračke još nismo ni krenuli. Samo ću spomenuti nazive NGAL i MAWL
.
U kojem sportskom scenariju se koristi IR za osvjetljivanje ciljeva? Jel ima kakvu svrhu?Ariel wrote:U skupe igračke još nismo ni krenuli. Samo ću spomenuti nazive NGAL i MAWL.
μολὼν λαβέ
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Zato jer se može i jer je zanimljivo i da imam više para i ja bi!Lemi_O2 wrote:U kojem sportskom scenariju se koristi IR za osvjetljivanje ciljeva? Jel ima kakvu svrhu?Ariel wrote:U skupe igračke još nismo ni krenuli. Samo ću spomenuti nazive NGAL i MAWL.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
johnnyboyy1711 wrote:Zato jer se može i jer je zanimljivo i da imam više para i ja bi!Lemi_O2 wrote:U kojem sportskom scenariju se koristi IR za osvjetljivanje ciljeva? Jel ima kakvu svrhu?Ariel wrote:U skupe igračke još nismo ni krenuli. Samo ću spomenuti nazive NGAL i MAWL.
μολὼν λαβέ
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

S obzirom da još dan danas dobivam upite od starije populacije što će nekome uopće poluautomatski AK/AR i zašto rađe ne kupim nešto "precizno", nisam iznenađen da nekog ne bi zanimalo stavljanje takve opreme na pušku.
Mi u Hrvatskoj još uvijek nemamo razvijenu tu kulturu oružja van nekog ustaljenog dosadnog normativa, al eto, nisu niti tri godine prošle od kad je došla promjena zakona, tako da ima nade da će se sakupit još klike koja je za taj đir.
Mi u Hrvatskoj još uvijek nemamo razvijenu tu kulturu oružja van nekog ustaljenog dosadnog normativa, al eto, nisu niti tri godine prošle od kad je došla promjena zakona, tako da ima nade da će se sakupit još klike koja je za taj đir.