dodatna izjava nakon sto je zatražena nabavna dozvola
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

Re: dodatna izjava nakon sto je zatražena nabavna dozvola
trazila me da obrazlozim zasto mi treba jos jedna puska kad vec imam 5 komada za samoobranu. pa sam dao izjavu ovako nekako zato sto je ovo oruzije koje cu nabaviti najadekvatnije za samo obranu posto je to izvedenica vojne puske za civilno trziste.. . . da ste samo mogli vidjeti upitnike iznad glave tete u uredu
. puko mi film jel mi je otvoreno rekal to kest natuknila da ce ici sa negativnim rijesenjem i sta god sam pokusavao rec da zapise u izjavi odbijala je jel to nije valjan razlog pa mi puko film i to joj izjavio.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 17 times
Ako mislis povecavat kolekciju, morat ces prije ili poslije u lovce ili sportske strijelce. Sad ti je proslo, ali slijedeci put.... ko zna.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

znam to mi je jasno
. čujem da je sranje da idu na to da se ni pol. službenicima vise nedaju nabavne za din navodno. al et ocito kako u kojoj zupaniji i pu.
Nije da me ne privlači ideja DiN radi samoobrane za AR15 ali se nikad nisam usudio pitati
.
Realno gledano, sigurnije je i fikasnije od kratkog oružja, ali gdje i kako nositi ?
Realno gledano, sigurnije je i fikasnije od kratkog oružja, ali gdje i kako nositi ?
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

nije din samo drzanje radi sigzrnosti neznam jel din za dgu cjev postoji uopce za sigurnost
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ako i postoji din za dugo kako to uopce i nositi a da nekršiš zako i da bude prikriveno i nikog ne uznemiravas 
Ima takvih Din dozvoladundoivica wrote:ako i postoji din za dugo kako to uopce i nositi a da nekršiš zako i da bude prikriveno i nikog ne uznemiravas