trgivine sa djelovima i dodatcima za oružije unutar eu i iz
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

trgivine sa djelovima i dodatcima za oružije unutar eu i iz
Aj ljudi pomozite pogotovo vi koji imate ar15 tip pušaka a i za sve ostale tipove oružija dajte linkove sa trgovinama. Našao sam izraelske trgovine i ok su al htio bi vidjeti i druge opcije pošto izraelci večinom prodaju samo izraelske proizvodnje djelove. zanima me di se mogu kupiti i druge marke i proizvođači.
Re: trgivine sa djelovima i dodatcima za oružije unutar eu
Ja sam par puta naručivao sa Exondo.de, ima dosta stvari za AR15, a poštarina je €18. Ja trenutno tražim Vickers tac. sling od Blue force geara za AR15, ali za sada nisam ništa našao u EU.
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

https://hristo.hr/oznaka-proizvoda/blue-force-gear/frulica wrote:Ja sam par puta naručivao sa Exondo.de, ima dosta stvari za AR15, a poštarina je €18. Ja trenutno tražim Vickers tac. sling od Blue force geara za AR15, ali za sada nisam ništa našao u EU.
Imaš na Armamat... i šalju u RHfrulica wrote:Ja sam par puta naručivao sa Exondo.de, ima dosta stvari za AR15, a poštarina je €18. Ja trenutno tražim Vickers tac. sling od Blue force geara za AR15, ali za sada nisam ništa našao u EU.
Hvala, vidim da je i @Ariel stavio da se može naručiti i preko Hristo trgovine i cijena je tu negdje.
Ima li netko info gdje se može naručiti oprema od Midwest Industries, prvensveno mislim na quad rail rukohvate, a da šalju u RH?
Ovo tražiš?frulica wrote:Ima li netko info gdje se može naručiti oprema od Midwest Industries, prvensveno mislim na quad rail rukohvate, a da šalju u RH?
https://www.brownells-deutschland.de/AR ... -100007124
Da, naručio sam prošli tjedan preko Fulibera.