Jad i bijeda hrvatskih trgovina oruzjem
Re: Jad i bijeda hrvatskih trgovina oruzjem
Ok za tako neke kolekcionarske stvari malo teže već naći na ovim prostorima.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Raspravljalo se svojevremeno na ovoj temi...
HLS nudi drugu turu oruzja u svojoj prodaji.
Pa ako neko nabavlja polovno....
http://www.hls.com.hr/wp-content/upload ... .2020..pdf
HLS nudi drugu turu oruzja u svojoj prodaji.
Pa ako neko nabavlja polovno....
http://www.hls.com.hr/wp-content/upload ... .2020..pdf
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Najbolje nazvati HLS.berbenn wrote:Zna li tko hoce li uskoro nova tura?
Možeš provjeriti na stranicama HLSa.berbenn wrote:Jel bio tko? Ima li ista?
A najbolje je otići i pogledati.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Samo ću reći...svaka čast trgovini Hristo iz Zagreba zbog mogućnosti kupovanja surplus streljiva po povoljnim cijenama. Ovo nije reklama, dapače nisam tamo kupovao od kada sam se bavio airsoftom, ovo je jednostavno šok i nevjerica da se je netko sjetio to uvesti. Svaka čast, uzet ću si kada bude prilika. 5.45x39mm, jednostavno wow! 
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Hvala, reći ću samo par stvari, ovo je više bilo pitanje osobnog entuzijazma nego tržišne računice, pogotovo za 5.45x39. Naime, ako se ne proda, uzimam sve sebi, kao i odgovarajuće oružje. Također, imali smo pomoć još jedne HR firme, bez njih ne bi išlo (količine su jednostavno premale, što se nas tiče).
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Vodi racuna da ste prvi na trzistu sa ovakvom ponudom, i takodjer da je moderno poluautomatsko oruzje tek na pocetku zamaha popularnosti i dobavljivosti. Novi zakon je stupio na snagu tek 2018, a onda smo jos imali pandemiju covida, tako da i to koci trzisne uvjete i sportske aktivnosti.
Uvjeren sam da ce potraznja lagano i kontinuirano rasti.
Uvjeren sam da ce potraznja lagano i kontinuirano rasti.
Turn better into best!
Jel ima i nekih drugih kalibara osim 5,45 x39 s obzirom da je to stvarno rijetko oružje kod nas
za vrijeme rata sam imao prilike isprobati "kostolomca "ali nije ih bilo baš puno .
Tko radi civilnu verziju u tom kalibru ? Viđao sam civilne AK platforme u 7,62x39 i 223. remington ali
moram priznati da u 5,45x39 nisam vidio u živo takvo oružje.
za vrijeme rata sam imao prilike isprobati "kostolomca "ali nije ih bilo baš puno .
Tko radi civilnu verziju u tom kalibru ? Viđao sam civilne AK platforme u 7,62x39 i 223. remington ali
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Saiga u 5.45x39 postoji za kupiti. Izgleda gotovo isto kao AK74M.matezg1 wrote:Jel ima i nekih drugih kalibara osim 5,45 x39 s obzirom da je to stvarno rijetko oružje kod nas
https://www.rebec.eu/product/izhmash-sa ... 05-545x39/
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

ima i bojna ih samo neznam jel imaju na stanju trenutnomatezg1 wrote:Jel ima i nekih drugih kalibara osim 5,45 x39 s obzirom da je to stvarno rijetko oružje kod nas
-
dundoivica
- Stožerni Narednik

hristi svaka cast ovo je stvarno povoljno sam jebi ga kad nisam bliz zg-a da pa mi se neisplati za malu količibu iči a dok skupim za malo vise bojim se da ce se rasprodat eh da bar se u hr moze postom take stcari dostaviti posaljes kopiju oružanog lista i šalji.
E evo sad konačno ima malo veći izbor kod Hrista za sve zastupljenije kalibre .
Svaka čast da je netko proširio ponudu sa streljivom pristupačnu svima.

Svaka čast da je netko proširio ponudu sa streljivom pristupačnu svima.