Policajac gađao gume da zaustavi auto pa ranio suvozaca....
Re: Policajac gađao gume da zaustavi auto pa ranio suvozaca.
To bi bio adekvatan odgovor na određenu opasnost, znači ako netko na policajca ide drvenom palicom ovaj ne bi trebao odmah pucati već upotrijebiti svoju i sl. Uporaba oružja opravdana je u određenim slučajevima i to kada prijeti stvarna opasnost po život ili se hvata počinitelj teškog kaznenog djela. Također je opravdana pucnjava kada npr. CRO COP ili netko sličan njemu napadne policajca i uporabom posebnih vještina ugrozi njegov život, znači nije nužno da je napadač naoružan.
Kužim,znači opravdana uporaba oružja u slučaju kada se ne možeš drugačije odbraniti.Hvala 
Po meni je sve to sviranje kur*u.... probaj napasti policajca u Americi pa da vidimo rezultat.... Svatko tko napadne sluzbenu osobu zasluzuje metak, ne u smislu da ga ovaj ubije, ali da mu malo propuca nogu, ruku itd....Di je vise kraj bahatosti ?
Nemoguće je Nemoguće
Kak se zeme,.... medalja uvijek ima dvije strane....previše slobode to je relativan pojam, svaki je slučaj poseban i jedinstven sam za sebe....i ne treba ništa generalizirati, što znači ukoliko ima elemenata Policajac smije i može upotrijebiti oružje, no previše liberalizacije tipa Amerike po meni bi bila apsurd, to je moje mišljenje, poštujem naravnoi drugačije !!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Kao i uvijek istina je negdje u sredini, no sudski apsurdi koji se desavaju kod nas da se vise sudi covjeka koji upuca provalnika i koji se brani, nego kriminalca stvarno nemaju smisla. Prvi cilj policije je da pokupi oruzije a onda ti dokazuj sto i kako ???
Nemoguće je Nemoguće
da,u našem sustavu uvijek moraš biti žrtva,inače si najebo 
Šteta što u policijskim autima nema kamera. Inače, opremanje policijskih auta kamerama i ne bi bila neka investicija. Jedna ovakva kao sa slike košta cijelih 150,00 Kn.Papilon wrote:Ja baš i nisam za neke talijanske ili američke modele.... oprosti ali neki debil u uniformi te upuca a da nisi kriv,.... jer mi baš nemamo previše kamera da bi ih se kontroliralo....

Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Pa bi imali što vidjeti i u stanicama, poslije, ajme sto prekršaja učine tijekom vožnje, jučer s presretačem i prometna s teškom posljedicama!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....