Glock 17 MOS
Re: Glock 17 MOS
Konačno Holosun je gore
. Odličan green dot!
Ovaj build je gotov, vrijeme je za karabin....
Ovaj build je gotov, vrijeme je za karabin....
μολὼν λαβέ
Izgleda fantastično. I sam u zadnje vrijeme razmišljam da uzmem neki red dot za svoj xdm, ali nisam pametan koji. Nisam do sada imao nikakva iskustva s tim. Gdje si kupio red dot, koja je cijena? Volio bih vidjet i probat kako to funkcionira, ali ne poznam niti jednog vlasnika takve spravice.
Kupio sam na Holosun.eu. Njemačka firma Picotronic iz Koblenza je ovlašteni distributer za Europu. Odlično rade, odgovaraju odmah na sve upite i šalju bez poštatine UPS-om. Poslali su i brdo kataloga i promo materijala. Preporučam ih. Model koji sam uzeo, 507C-GR -X2, je sa zelenom točkom i krugom, i dolazi sa Picatinny montažom pa je malo skuplji, 417EUR. Nakon što sam isprobao par modela (i toliko razvikani RMR tip 2 i 6), Holosun definitvno ima najbolji omjer cijene i mogućnosti.
Za isprobati nije problem, ako si u blizini Zagreba, mozemo se dogovoriti.
Za isprobati nije problem, ako si u blizini Zagreba, mozemo se dogovoriti.
μολὼν λαβέ
Na žalost nisam blizu. Iz Đakova sam. Sebi sam gledao holosun Hs407c X2. Nema krug, ima samo točku i kod hriste na stranici je trenutno cijena 2.200. Malo sam gledao recenzije pa mislim da bi mi to bilo i više nego dovoljno. Ali meni treba i nosač za to. Našao sam na tony system i košta 75 €. Poslao sam im mail da vidim jel šalju za Hr, pa ćemo vidjet šta kažu.
Prije nego što kupiš obavezno probaj. Meni su zbog astigmatizma crvene točke izgledale kao zvijezde u uvjetima slabog okolnog svijetla. Zato sam uzeo zelenu koja mi gotovo ne stvara taj problem. 2MOA točka je mala i brza akvizicija može biti problem, ali je zato za lagano, precizno gađanje na većim daljinama odlična.Fici100 wrote:Na žalost nisam blizu. Iz Đakova sam. Sebi sam gledao holosun Hs407c X2. Nema krug, ima samo točku i kod hriste na stranici je trenutno cijena 2.200. Malo sam gledao recenzije pa mislim da bi mi to bilo i više nego dovoljno. Ali meni treba i nosač za to. Našao sam na tony system i košta 75 €. Poslao sam im mail da vidim jel šalju za Hr, pa ćemo vidjet šta kažu.
Tonisystem nosač za XDM možeš uzeti i ovdje, brzo šalju bez problema:
https://xrayparts.it/en/sight-dot/636-r ... gun-hs_xdm
μολὼν λαβέ
Ili pogledaš koju montažu (raspon šerafa na pločici) koristi red dot koji hoćeš, pošalješ upit u HS i oni ti prodaju pločicu za XDM koja ti treba.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
OSP je skracenica (mislim) za Optic - Sight - PistolLemi_O2 wrote:Kaj je to SF19 OSP?AR15 fan wrote: Konkurencija je stigla
I u manjim modelima pistolja iz Karlovca, na pr Hellcat, ima OSP model.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Paaa da, zato i pitam…po velicini u ruci djeluje kao sf19, a vidi se poklopac red dota…jolly wrote:OSP je skracenica (mislim) za Optic - Sight - PistolLemi_O2 wrote:Kaj je to SF19 OSP?AR15 fan wrote: Konkurencija je stigla
I u manjim modelima pistolja iz Karlovca, na pr Hellcat, ima OSP model.
Dakle, da zabune ne bijaše, mišljah na SF19 4.5 TB( threaded barrel) OSP...
μολὼν λαβέ
SF19 4.5 OSP TB (cijev 5,25" s navojem u zatvaraču za 4,5" cijev). Na njega ide Aimpoint ACRO P2. Za lampu se još nisam odlučio. U setu sam dobio pločicu za Trijicon RMR ali njega ne želim jer je open top emitter i košta više od Aimpointa. Problem je pločica za Aimpoint, radi ju samo firma u Americi a shipping je sranje, nema van USA.
ZakooonAR15 fan wrote:SF19 4.5 OSP TB (cijev 5,25" s navojem u zatvaraču za 4,5" cijev). Na njega ide Aimpoint ACRO P2. Za lampu se još nisam odlučio. U setu sam dobio pločicu za Trijicon RMR ali njega ne želim jer je open top emitter i košta više od Aimpointa. Problem je pločica za Aimpoint, radi ju samo firma u Americi a shipping je sranje, nema van USA.
Ma mora se naci plocica za Acro nekako …ako naletim postam
μολὼν λαβέ
Powder River Precision radi... ali nema ship izvan USA...Lemi_O2 wrote:ZakooonAR15 fan wrote:SF19 4.5 OSP TB (cijev 5,25" s navojem u zatvaraču za 4,5" cijev). Na njega ide Aimpoint ACRO P2. Za lampu se još nisam odlučio. U setu sam dobio pločicu za Trijicon RMR ali njega ne želim jer je open top emitter i košta više od Aimpointa. Problem je pločica za Aimpoint, radi ju samo firma u Americi a shipping je sranje, nema van USA.![]()
Ma mora se naci plocica za Acro nekako …ako naletim postam
Naruci preko firme koja ima dozvolu za itar stvarčice. Ja bih probao sa Optics tradeom, sigurno će pomoći.
μολὼν λαβέ
Pa kaj se čeka, jel P2?AR15 fan wrote:Sad fkt moram opalit jednu sa svojom mikrovalnom hah btw izgleda top
μολὼν λαβέ
Da... on backorder jeLemi_O2 wrote:Pa kaj se čeka, jel P2?AR15 fan wrote:Sad fkt moram opalit jednu sa svojom mikrovalnom hah btw izgleda top
Da, C2 se još i može naći da je odmah dostupan, ali P2 nikako. Ja sam zato uzeo Steinera, za sada sam zadovoljan.AR15 fan wrote:Da... on backorder jeLemi_O2 wrote:Pa kaj se čeka, jel P2?AR15 fan wrote:Sad fkt moram opalit jednu sa svojom mikrovalnom hah btw izgleda top
μολὼν λαβέ
Pa kaj se čeka, jel P2?
[/quote]
Da... on backorder je
[/quote]
Da, C2 se još i može naći da je odmah dostupan, ali P2 nikako. Ja sam zato uzeo Steinera, za sada sam zadovoljan.[/quote]
Ja sam svoj naručio i platio u Listopadu lani čini mi se
Da... on backorder je
Da, C2 se još i može naći da je odmah dostupan, ali P2 nikako. Ja sam zato uzeo Steinera, za sada sam zadovoljan.[/quote]
Ja sam svoj naručio i platio u Listopadu lani čini mi se