gdje spavaju vasi ljubimci?
gdje spavaju vasi ljubimci?
kako volim urednost i sigurnost svoj ormaric za oruzje sam dobro maskiro i jedini kljuc posjedujem ja a zanim me kako su to ostali rijesili
naravno streljivo je isto na sigurnom
uglavnom, kasa je vijcima pricvrcena za (nosivi) zid iza ledja plakara i jos dodatno za dno i stranu tako da je bez teske sile nemoguc prodor
naravno streljivo je isto na sigurnom
uglavnom, kasa je vijcima pricvrcena za (nosivi) zid iza ledja plakara i jos dodatno za dno i stranu tako da je bez teske sile nemoguc prodor
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
Re: gdje spavaju vasi ljubimci?
unutra je i pribor za ciscenje a krpe sluze za zamotavanje cijevi jer je obicno rasklopljen kad je unutra, a znas kako ballistol smrdi pa moraju krpe biti unutra 
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Mislim da mu nije udobno spavat u toj pozi

....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Na svu sreću, jer živim u vlastitoj kući, imam tavan - i tamo je moje carstvo.
Ne moram ništa pospremati, mogu ostaviti na pola posao koji sam započeo,
i to me čini sretnim i zadovoljnim.
Moji ljubimci su također tamo, a cijeli je tavan pod ključem.
Iako, zakona radi, morat ću zadovoljiti formu i kupiti nekakav sef
pa ih tamo spremiti. To mi se ne dopada, jer se osjećam sputanim, bez potpune slobode.
Ne moram ništa pospremati, mogu ostaviti na pola posao koji sam započeo,
i to me čini sretnim i zadovoljnim.
Moji ljubimci su također tamo, a cijeli je tavan pod ključem.
Iako, zakona radi, morat ću zadovoljiti formu i kupiti nekakav sef
pa ih tamo spremiti. To mi se ne dopada, jer se osjećam sputanim, bez potpune slobode.
Stavi blinirana vrata,i cijela kuca/krov ti je onda sef prema zakonu 
To sam upravo ja prisiljen napraviti jer su mi tri ormara puna, a četvrti mi ne stane u sobu.Oerlikon wrote:Stavi blinirana vrata,i cijela kuca/krov ti je onda sef prema zakonu
prijedlog nadležnih je da na sobu stavim protuprovalna vrata, a na prozor rešetke i onda je cijela soba sef i zadovoljava zakon. Tako da ću to i učiniti.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
Nisam detaljno upoznat sa mogućnošću pohrane oružja.Oerlikon wrote:Stavi blinirana vrata,i cijela kuca/krov ti je onda sef prema zakonu
Znam samo da mora biti sef, ili drveni sanduk i obavezno pod ključem.
Baš oko toga sam se sporio sa policajcem koji mi je bio u kontroli.
Ja mu pokazujem da su vrata za tavan (pokretne ljestve) pod ključem,
i on je na to negodovao, ali bio je OK, pa je u zapisnik stavio
da je oružje u zaključanom drvenom sanduku.
Meni nekako logički izgleda ako je tavan pod ključem, da sam obavio dužnost???
U zakonu piše:
Članak 30.
Oružje i streljivo moraju se čuvati tako da nisu dostupni osobi koja nije ovlaštena posjedovati ga, a osobito djeci, zaključani i odvojeni u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe.
Znači "slično spremište" bi mogao biti i tavan, ako je zaključan tako da ga nije moguće otvoriti uobičajenim alatom i ako ima neka metalna vrata.
Članak 30.
Oružje i streljivo moraju se čuvati tako da nisu dostupni osobi koja nije ovlaštena posjedovati ga, a osobito djeci, zaključani i odvojeni u metalnom ormaru, sefu ili sličnom spremištu koje se ne može otvoriti alatom uobičajene uporabe.
Znači "slično spremište" bi mogao biti i tavan, ako je zaključan tako da ga nije moguće otvoriti uobičajenim alatom i ako ima neka metalna vrata.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

pa ne bas... jel imas resetke na prozorima na tavanu? kako je tavan izoliran? moze li se prici kuci ljestvama i maknuti 2-3 crijepa i uci na tavan? moze li se ta brava otkljucati prirucnim sredstvima? (ako je lokot mislim da to ne prolazi), no bilo kako bilo, to cinis prvo zbog vlastite sigurnosti.gutenberg wrote:Meni nekako logički izgleda ako je tavan pod ključem, da sam obavio dužnost???
Ja si isto nekako razmisljam (ne da sam zagrizao, nego mi palo na pamet) o pretvaranju radne sobe u jedan veliki sef... protuprovalna vrata i resetke na prozoru =) samo jos neznam koliko bi me taj sport koštao.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
O tome sam i ja razmišljao, 999 kn protuprovalna vrata u Metro-u + 500 kn za izradu rešetke na prozor ...i to je to.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
Meni sve to izgleda suludo. Ako ti je suđeno da budeš opljačkan, eventualno možeš usporiti,
odnosno omesti u brzini pljačkaša da ostvari svoj plan.
Također, zakon se može tumačiti svakojako, pa na koncu,
ja sam osigurao to što imam, ali .....
Sad baš da ormar mora biti takav i takav... još najbolje da je od aluminija i
da nije pričvršćen za zid nigdje.
Jasno da će svatko voditi računa o osiguranju, ali, opet ponavljam:
ako se netko naumi oteti ti auto, to će i učiniti, pa imao ti i 4 alarma na njemu.
odnosno omesti u brzini pljačkaša da ostvari svoj plan.
Također, zakon se može tumačiti svakojako, pa na koncu,
ja sam osigurao to što imam, ali .....
Sad baš da ormar mora biti takav i takav... još najbolje da je od aluminija i
da nije pričvršćen za zid nigdje.
Jasno da će svatko voditi računa o osiguranju, ali, opet ponavljam:
ako se netko naumi oteti ti auto, to će i učiniti, pa imao ti i 4 alarma na njemu.
Ovdje odmaraju moji ljubimci nadam se dobro zaštićeni;
kasa je teška cca.350kg. protupožarna sa dvije sigurnosne brave a sa četvrtog kata sigurno bi je provalnici malo teže odnijeli.

No Peace without Justice !
Dobri, jaki i snalažljivi momci.Iskreno rečeno bilo je čupavo ali se isplatilo. Ako treba možeš i ti pohraniti tvoga ljubimca na čuvanje u slučaju potrebe ,haha.
No Peace without Justice !
Hvala na ponudi, ali netreba, imam ja ormar di bebe pajkiju.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
- oštrostrijelac
- Poručnik

Lako vama koji imate kratke.
Cijevi, naravno.
Ipak mislim da u alat uobičajene uporabe ne bi trebalo svrstati vatrogasne ljestve, a valjda ni lokot ne može otvoriti svaka klinka ukosnicom.
Vidi,vidi, nečime sam zaslužio unapređenje, ups, promaknuće
Cijevi, naravno.
Ipak mislim da u alat uobičajene uporabe ne bi trebalo svrstati vatrogasne ljestve, a valjda ni lokot ne može otvoriti svaka klinka ukosnicom.
Oštri
Imas zanimljivu boju sefa, neka tamno crvena, hm...shooter9 wrote:Ovdje odmaraju moji ljubimci nadam se dobro zaštićeni...
Unapređenje ti ide automatski, s brojem (i kvalitetom) postova.oštrostrijelac wrote:Lako vama koji imate kratke.
Cijevi, naravno.
Ma to je pokislo, pa zahrđalok.horvat wrote:Imas zanimljivu boju sefa, neka tamno crvena, hm...shooter9 wrote:Ovdje odmaraju moji ljubimci nadam se dobro zaštićeni...