bistra

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
rubinho
Skupnik
Skupnik

bistra

Post by rubinho » 05 Apr 2009, 10:25

http://www.net.hr/crnakronika/page/2009 ... 01006.html
cini mi se da nas ima iz bistre pa sam sae zabrinuo da nije neki forumas.........
po cinu narednik, neka vas ne zavara ovo ispod nicka

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: bistra

Post by BOXI » 05 Apr 2009, 12:56

Koliko ja znam ja sam jedini iz Bistre na ovom forumu, a pošto pišem ovaj post znači da nisam ja niti napravio to sranje o kojem pišu sve novine.
Nažalost ovo je već drugi slučaj zloupotrebe vatrenog oružja, ovaj put nedozvoljenog (radi se o AP) sa teškim posljedicama.
Prije 15-tak dana jedan član našeg lovačkog društva je pucao u ženu (koja je na sreću ostala živa) da bi nakon toga pucao u sebe i preminuo na putu u bolnicu. Povod ljubomora i nesuglasice u braku.
sada pak zbog imovinsko pravnih odnosa (nije domaći Zagorec ak ste to pomislili) opet upotreba sa teškim posljedicama.
Već se dugo nije pisalo o Bistri (od Ski kupa) pa su se počele puniti rubrike u "crnoj kronici"
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 07 Apr 2009, 20:20

Ne znam kaj se čeka.....pa dođi već jemput na škropec...dugo te ni bilo.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 07 Apr 2009, 21:19

Pa vidim da te nekaj nema na forume....pa mogel si poruku poslati pa bi ti cigaretlina donesel, a morti i kakvu litricu prešvercal.

Post Reply