Prvenstvo Hrvatske 25m i 50m ISSF

Datumi okupljanja, neprofitne udruge vezane uz oružje, itd...
Post Reply
canon11
Skupnik
Skupnik

Post by canon11 » 29 May 2009, 17:35

"PAMPAS" će nakon duljeg perioda ponovno biti pun strijelaca i gledatelja.

Naime 13. i 14. lipnja na našoj streljani u Osijeku je veliko državno Prvenstvo u disciplinama 25m i 50m ISSF programa. To je ujedno i veliki test za nove SIUS uređaje na 25m i 50m, kao i za suce i ostalo osoblje pred EPSO-2009.

Očekujemo veliki odaziv strijelaca iz svih klubova diljem Lijepe naše, koji će zasigurno željeti doći i probati potpuno obnovljenu streljanu "PAMPAS" u Osijeku.

Pozivamo i sve ostale strijelce i građane da uveličaju ovaj, za osječko streljaštvo, bitan događaj, jer ovo je povratak osječkog "PAMPASA" tamo gdje mu je i mjesto - na popis vrhunski opremljenih streljana Europe.

više na:
http://streljastvo.hr/ssobz/dmdocuments ... m_issf.pdf

Knife_maniac
Satnik
Satnik

Re: Prvenstvo Hrvatske 25m i 50m ISSF

Post by Knife_maniac » 29 May 2009, 23:29

13. i 14. je vikend pa bih mogao navratiti i poslikati....
Bit ce zanimljivo.

Dolazi li tko s foruma pa da popijemo koju ? :A03:

canon11
Skupnik
Skupnik

Re: Prvenstvo Hrvatske 25m i 50m ISSF

Post by canon11 » 30 May 2009, 08:29

Za ovo prvenstvo ne znam da li tko dolazi od forumasa, ali imam prijedlog.
Obzirom kako sam ja iz Osijeka (a vidim da ima jos nekoliko clanova foruma iz OS) predlazem da napravimo okupljanje forumasa jedan od dana u vrijem trajanja EPSO-a. Ja cu na sebe preuzeti brigu pokusaja skupljanja ljudi te prikupljanja prijedloga "teme" zajednickog druzenja. Ukoliko forumasi to zele, mozemo mnogo toga organizirati u jednom ili dva dana (gledanje prvenstva, rostilj u prirodi ili odlazak na domaca baranjska ili slavonska jela, mozda paintball i sl.) Ajde, ako zelite dajte prijedloge i zelje, imamo jos vremena. Okupljanje ce biti dobro za medjusobno upoznavanje (ja vas znam malo), razmjenu iskustava i sl.

Post Reply